Meetai Klaipedoje

Diskusija klaipėdos miestui.

Moderatoriai: Calvin, mad_kaker

Atsakyti
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Standartinė Calvin »

ĖĖĖĖ seniai ko apstojot mūsų naują mažį?? :shock: Patys ten net nebuvot, žmogaus nepažįstat, situacijos nežinot, o smerkiat.. Cali 4x4 man dėstė kad visai ne mūsiškis kaltas.. :?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Dapsys
Pradedantysis
Vietovė: Klaipeda

Standartinė Dapsys »

joa ne jis kaltas , ji is kaires nepraleido..
neber
YELLOW
Klubo Narys
Vietovė: KLAIPĖDA

Standartinė YELLOW »

Tai jis uzsidirbo 300lt?
Budulis su probe :lol:
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

nu blyn prajuokinai :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
c20ne 93' - SOLD
albertas
Klubo ex-Narys
Vietovė: klaipeda

albertas

Standartinė albertas »

Chebra nepykit kad paskutiniu laiku manes nesimato turiu siokiu tokiu problemu su finansais ir su savo calyte biski nuotykiu turiu kai sutiksit tetuka pasiklauskit jam daug maz nupasakojau situacija. o cia daug rasyt gal kada pats privaziuosiu ir pasiguosiu. trumpiau kalbant mirsta klaipedos turbo. :cry: :cry:
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Užuojauta. Albertai, bet jeigu tik yra noro gali gi ir be mašinos prisijungt.. vistiek pas ką nors vietos atsiras.. :roll:
c20ne 93' - SOLD
albertas
Klubo ex-Narys

albertas

Standartinė albertas »

galeciau jei pacioj klaipedoj gyvenciau. bet si vavaitgali pasistenksiu is visu jegu pasirodyti ar penktadieni ar sekmadieni mete su masina ar be masinos.
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

reiks ir man kada atklekt i meet'a;) pasiilgau jusu;)
YELLOW
Klubo Narys

Standartinė YELLOW »

Pasiilgai musu :lol:
Albertai o tu kartais ne Dituvoj gyveni?Gal kaimynai busim? :wink:
albertas
Klubo ex-Narys

albertas

Standartinė albertas »

na dar negyvenu bet jau neuzilgo ten kraustysius. ten mano tevai gyvena tai ir daznai vaziuoju ten. o pavasari gal jau busim ir kaimynai :D
YELLOW
Klubo Narys

Standartinė YELLOW »

Tada ir tavo calibra galesim isardyti prie progos ir restoruosies turbina :wink:
mad_kaker
Klubo Narys
Vietovė: Skuodas

Standartinė mad_kaker »

mazius yra maladiec. siap visai gerai vaziuoja. nesenai masina tenusipirko apsitvarkys ir gerai bus. gal ir klubietis iseis :)

dapsi nunesk mano salika i banko saugykla kad neatsitiktu keistu acitikimu, mano sesereles dovana tai reikia saugot :)
[url=http://img212.imageshack.us/my.php?image=offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif][img]http://img212.imageshack.us/img212/2098/offtopicisdie7ywhc7fh0vd8.gif[/img][/url]
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

mano patirtis rodo gert reikia mažiau - mažiau daigtų išsimėto, palikęs pirtelėse esu ir raktus ir rankšluostį ir plavkes :mrgreen:
c20ne 93' - SOLD
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Maciau dapsys lyg ir i autopliusa savo masina imetes yra su visais chrominiais ratais,skaidriom lempom ir pan....o tiek entuziazmo buvo ja puost....eilini karta,neiko nesuprantu...
Dapsys...kaip ten yra?
JACKASS'as
dj_tetux
Klubo ex-Narys

Standartinė dj_tetux »

ahoj visiems :) penktadieni renkames kaip jau ipratom kai kurie :) 8h. plovykloj prie tilzes turgaus, tada SAKAU GAL BOULINGA VEL PAZAISTI? BEJA GAL PASIULIMU KAS TURIT, KUR NULEKTI GALIM. dEL PIRTELES DERINAM SU TOMUKU, BET BET KOKIU ATVEJU MANAU VASARIO 10 DIENA LEKSIM I PIRTELE. Dar siokios tokio smulkmeneles, jau greit galesim laistyti musu garaziuka, stengsiuosi iki sio penktadienio surasti, jau turiu kelis variantus, vienas uz 200lt du garazai su leidimu isgriauti siena, kitas kieme, bet mums netinkantis, ir dar du garaziukai debreceno garazuose, ten cikis variantai, tik dar nebaigta derinti, vienas tiksliai dvigubas, u z kuri iseitu 90 lt, bet duris neuzdaros o tik grotos, per kurias viskas matosi, kitas variantas su uzdaromis durimis, tik ten puse jau gavau, o kitai pusei savininko nerandam, ryt gal isaiskes, tai iseitu paimt uz koki 100 lt. Beja i ta pacia kaina ieina ir apsauga, tai yra sargas, nes garazai saugomi su filmavimo kameromis.

Va tokia smulki mano darbu veiklos ataskaita :) Beja si penktadieni galvoju gal susuksim vaizdo klipuka apie klaipedos calibra club :)

Del smulkmenu ar pasiulimu rasykit man sms, 8 653 82484
kas turit skype, susirandat mane tuo paciu nicu dj_tetux, padarot requis for details ir laukiat pasikeitimu :)
Dapsys
Pradedantysis

Standartinė Dapsys »

Danis...nei as parduosiu nei ka..nei man kas duotu tiek uz ja...laukiu pavsario kada galesiu ja aprengti..ir taves zysiu del to paisymo kaip kad kazkada snekejomm...:) ..aisku jei nebus ir man papildomu islaidu..kaip pvz sianakt..susiktas radiatorius uzsalo..nes nebuvo 100% grynas antifreezas..su vandeniu buvo susimaises...blem ;(
neber
YELLOW
Klubo Narys

Standartinė YELLOW »

To Dj_tatux o tu malacius, jei garaza spesi surasti iki kito savaitgalio tada as eile uzsiimu po taves nes pavru deze laukan mesiu, desiu mechanine manau ir daugeliui butu idomu pasiziureti kaip tai daroma :lol: Dabar tik del salciu atidelioju darbus :wink:
Dapsys
Pradedantysis

Standartinė Dapsys »

vo idomu butu stebeti..ciur pirmoj eilej vieta rezervuoju :)
neber
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

na daugiaaukshtyje garažo juk neimsite?? :shock: čia aš apie debreceno g..
c20ne 93' - SOLD
Dapsys
Pradedantysis

Standartinė Dapsys »

calvinas o kas ten blogai?
neber
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

Nu jus jauciu nesat mate ir buve tuose garazuose. Pirmiausia nieks jums ten neleis jokia veikla uzsiimineti, antra ten net duobes nera, trecia ten tik su leidimais, o ketvirta - kokiam aukste? Jei aukstai tai uzsiknisi vazinet ten. Moldingam ragai pareis....
P.S. Mano tevai ten turi garaza, tai viska ir zinau.
Levas tas variantas gaunas... Ieskokit kito...
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
Dapsys
Pradedantysis

Standartinė Dapsys »

hmmm..nekas...:/
neber
danistattoo
Klubo ex-Prezidentas
Kontaktinė informacija:

Standartinė danistattoo »

Dapsys rašė:Danis...nei as parduosiu nei ka..nei man kas duotu tiek uz ja...laukiu pavsario kada galesiu ja aprengti..ir taves zysiu del to paisymo kaip kad kazkada snekejomm...:) ..aisku jei nebus ir man papildomu islaidu..kaip pvz sianakt..susiktas radiatorius uzsalo..nes nebuvo 100% grynas antifreezas..su vandeniu buvo susimaises...blem ;(
o tai kam tada imetei?Tas "autopliusas' kaip koks parodomasisi portalas gaunas.... :)
Gerai....koks skirtumas....laukiam pavasario....o tada puosimes :)
JACKASS'as
Dapsys
Pradedantysis

Standartinė Dapsys »

8) joa butent.. :)
neber
suNNy
Klubo Narė
Vietovė: Mažeikiai

Standartinė suNNy »

tai bus sivakar kas nors ar nea? :roll: noreciau ir as prisijungti ;) aisku jei tik pavyks cali uzsivest :lol:
Atsakyti