jau senokai pas mane dega arba mirksi (bet kada - vaziuojant, stovint) prietaisu skydelyje lempute, kurioje pavaizduotas variklis ir zaibukas viduje (dega geltona spalva). Kaip ir daugiau problemu nera. Kas tai galetu but, gal su generatoriumi kas ar elektronikos gedimas?
Dar kitas klausimas, ar normalu, kai neutralioje begio padetyje variklio apsisukimai tik 1 min-1? Masina siek tiek dreba...
jau senokai pas mane dega arba mirksi (bet kada - vaziuojant, stovint) prietaisu skydelyje lempute, kurioje pavaizduotas variklis ir zaibukas viduje (dega geltona spalva). Kaip ir daugiau problemu nera. Kas tai galetu but, gal su generatoriumi kas ar elektronikos gedimas?
Dar kitas klausimas, ar normalu, kai neutralioje begio padetyje variklio apsisukimai tik 1 min-1? Masina siek tiek dreba...
Gal tai susije?
Is anksto aciu
didele tokimybe kad apsvilusi elektros rele. man kazkada taip buvo. uzsiknisau bekariaudamas su ja ir servizistais ir problema surado tada tik RASMITAS ir tai tik po to kai jiems isistaciau pretenzija. tai dar tada ir nemokamai sutvarke:)
Man irgi pradejus vazinet ant benzo kartais uzsidega ta geltona "check engine" lempute.Reikia pasidaryt diagnostika servise kad nuskaitytu klaidas,arba ta bandyt daryt paciam.Ty:uztrumpinus tam tikrus kontaktus skaiciuotis klaidu kodus.as to daryti dar nesiryzau nes man ten zalias miskas
Araaas rašė:Man irgi pradejus vazinet ant benzo kartais uzsidega ta geltona "check engine" lempute.Reikia pasidaryt diagnostika servise kad nuskaitytu klaidas,arba ta bandyt daryt paciam.Ty:uztrumpinus tam tikrus kontaktus skaiciuotis klaidu kodus.as to daryti dar nesiryzau nes man ten zalias miskas
nestabdyk aras, kisk laida in skyle
[size=100][b]Turbo[/b][/size][size=67]dyzelis[/size]
Everybody and Their Mother Has a Glock