Užkaliau variklį? Antifryzą į tepalus pramušė?
Taigi kas dabar? Ko laukti, ko tikėtis? ką tikrint?
Ipilk dar antifrizo ir paziurek per kiek laiko dingsta.Calvin rašė:Na optimistinė prognozė kad pramušė galvos tarpine ir per glusha antofryzas visas išdegė. Tikiuos geriausio - kad variklis neužlinko ir kad galbūt padoriai pavyks atkelt be didelių nuostolių. Įtarimą susitiprina dingęs antifryzas bei benzino kvapas ish aushinimo bakelio..
Prognozės, šalutiniai poveikiai jūsų manymu?
1. susitvarkyk, kad dirbtu visi cilindrai (ishpradzhiu nuimk zhvaklaidi nuo zhvakes ant veikianchio automobilio ir pazhiurek ar zhvaklaidis "musha" i kebula; jei musha - ishsuk zhvake ir pazhiurek kas ten daros; jei nemusha, ieshkok kur kibirkshtis dingsta)Calvin rašė:Niu po to kai susitvarkysiu turi omenyje? Bo dirba tik gal an dvieju ciilindru.. :?
labai teisingai dede calibra viska isdeste:) galetum dirbt 118 operatoriumi calibru klausimais:)calibra rašė:1. susitvarkyk, kad dirbtu visi cilindrai (ishpradzhiu nuimk zhvaklaidi nuo zhvakes ant veikianchio automobilio ir pazhiurek ar zhvaklaidis "musha" i kebula; jei musha - ishsuk zhvake ir pazhiurek kas ten daros; jei nemusha, ieshkok kur kibirkshtis dingsta)Calvin rašė:Niu po to kai susitvarkysiu turi omenyje? Bo dirba tik gal an dvieju ciilindru..
2. kai veiks visi cilindrai, ieshkosi bedu del duminimo (gal jis net savaime ishnyks). Taip pat, papildyk aushinimo skyscio ishsipletimo bakeli tiek, kiek jam priklauso buti. Tada stebek, per kiek mazhdaug laiko pavazhinejus sumazheja aushinimo skyschio ir parashyk chia.
Reik atsidaryti mokama numeri ir galesit visi skambinti, pakonsultuosiu =)))mad_kaker rašė:labai teisingai dede calibra viska isdeste:) galetum dirbt 118 operatoriumi calibru klausimais:)
Is kur tu zinai, kad butent po galvos slifavimo trauka pagerejo? =)Calvin rašė:Iliuzija tai ar ne, po galvos pašlifavimo pagerėjo trauka 9 ar čia paskirstymo dižo keitimas įtakos galėjo turėt?) :twisted:
O tai kur cia variklius tvarko... Uz tokia kaina??? Tikiuosi tvarko gerai?? Jai gali parasyk kur cia...Calvin rašė:Taigiz paskutine info: taip ir buvo - variklio tarpinę pramušė. Jeigu kam įdomu bendroj sumoj atsistojo ~500Lt, į šitą kaina įėjo:
Tarpinė, galvos šlifavimas, paskirstymo diržas, įtempimo guolis, nauji tepalai, aušinimo skystis, galinių amortizatorių ir spyruoklių keitimas, vasarinių kaliošų pakeitimas į žieminius... + be abejo visi darbai, nes pats neprikišau nė piršto![]()
Iliuzija tai ar ne, po galvos pašlifavimo pagerėjo trauka (ar čia paskirstymo diržo keitimas įtakos galėjo turėt?)![]()
Didelis Thanx ir respectaz ex-klubiečiui Kipshui uz pagalbą.
Jooo buvai užknisęsblue_angel rašė:Jo, kipsius tai geras zmogus, man ne karta padejo, zmogu uzknises jauciu buvau juodai kartais
Ble zajabis jauciu db...Calvin rašė:Jooo buvai užknisęsblue_angel rašė:Jo, kipsius tai geras zmogus, man ne karta padejo, zmogu uzknises jauciu buvau juodai kartais![]()
![]()
![]()
TO REAPER: Klaipėdoj veiksmas vyksta..
P.S. bliaaaat kaip traukia, negaliu atsidžiaugt