mano pirmas savarankiskas remontas
-
euro
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
mano pirmas savarankiskas remontas
tai va snd vaziuoju sau ramiai po miesta, niekam netrukdau, pribaigineju dujytes ir jauciu kad jau baigias, smagiai spragteliu mygtuka ant benzino ir stai isijungia palamingasis mini nosas
ir as kietas, mano calibra eina lyg patrakus lauku kumele, atrodo iki pilnos laimes truksta 5 pavaros ir stai ir ji! ir staiga juntu kad mano paselusi kumele ima virsti i nusususi kuina, trauka dingsta, kazkas netaip. su panika akyse stebiu kaip greicio rodykle mano spydometre leidziasi lyg saule pries nakti, tik deja i priesinga puse
kazkas ne taip, staiga pamatau jog mano kumele uzsilenke - uzgeso. laisvos eigos pagalba ir savo neeiliniu vairavimo sugebejimu bei salto lenktyninko proto pagalba nuvairuoju ja i kelkrasti. islipu, atsidarau kapota, kaip matytas meistras pakrapstau pakausi ziuredamas i ta laidu raizgalyne. wtf?
profilaktiskai viska pajudinu ir uzdares kapota sedu prie vairo, tipo "remontas" padarytas. bet mano kumelei to maza, pavaziavus 100metru ji vel ima stipti. wtf?
vel kartoju procedura. si karta prie laideliu pajudinimo pridedu ir nauja finta, visu skysciu talpyklu korku atsukinejimu ir uzsukinejimu. hm...paskutine, ta kur is keleivio puses nenori atsisukti. wtf?
suimu is visu jegu ir atsuku. pasigirsta tas grasas psss.... lyg alu atidarytum...mmm....alussss.....
ir dar kazkokie garai is to skyscio bakelio eina. akimirksniu nudziungu
kam cia tas psssss? turbut jau suremontavau! nugaletojo zingsniu zengiu prie savo kumeles vairo. ir ka jus manote? viskas puiku! viskas veikia be priekaistu, o as nusitepiau pora pirstu kaip tikras mechanikas 
[img]http://i32.photobucket.com/albums/d4/J-o-n-c-e/Zalgiris500.jpg[/img]
Re: mano pirmas savarankiskas remontas
euro rašė:tai va snd vaziuoju sau ramiai po miesta, niekam netrukdau, pribaigineju dujytes ir jauciu kad jau baigias, smagiai spragteliu mygtuka ant benzino ir stai isijungia palamingasis mini nosasir as kietas, mano calibra eina lyg patrakus lauku kumele, atrodo iki pilnos laimes truksta 5 pavaros ir stai ir ji! ir staiga juntu kad mano paselusi kumele ima virsti i nusususi kuina, trauka dingsta, kazkas netaip. su panika akyse stebiu kaip greicio rodykle mano spydometre leidziasi lyg ule sapries nakti, tik deja i priesinga puse
kazkas ne taip, staiga pamatau jog mano kumele uzsilenke - uzgeso. laisvos eigos pagalba ir savo neeiliniu vairavimo sugebejimu bei salto lenktyninko proto pagalba nuvairuoju ja i kelkrasti. islipu, atsidarau kapota, kaip matytas meistras pakrapstau pakausi ziuredamas i ta laidu raizgalyne. wtf?
profilaktiskai viska pajudinu ir uzdares kapota sedu prie vairo, tipo "remontas" padarytas. bet mano kumelei to maza, pavaziavus 100metru ji vel ima stipti. wtf?
vel kartoju procedura. si karta prie laideliu pajudinimo pridedu ir nauja finta, visu skysciu talpyklu korku atsukinejimu ir uzsukinejimu. hm...paskutine, ta kur is keleivio puses nenori atsisukti. wtf?
suimu is visu jegu ir atsuku. pasigirsta tas grasas psss.... lyg alu atidarytum...mmm....alussss.....
ir dar kazkokie garai is to skyscio bakelio eina. akimirksniu nudziungu
kam cia tas psssss? turbut jau suremontavau! nugaletojo zingsniu zengiu prie savo c. ir ka jus manote? viskas puiku! viskas veikia be priekaistu, o as nusitepiau pora pirstu kaip tikras mechanikas
Mano calibra, lyg patrakus lauku kumele. Vaziuoju sau ramiai po miesta, niekam netrukdau, spragteliu 5 pavaros mygtuka, pribaigineju dujytes ir jauciu, kad jau baigias palaimingasis mini nosas. Ir staiga juntu, nusususi kuina.Su panika akyse stebiu, kaip greicio rodykle mano spydometre leidziasi lyg saule pries nakti, tik deja i priesinga puse.
p.s. visas tekastas autoriaus, redaguota knygai. Autorines teises saugomos.
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
Gali susidurt su trukt trukt, brakst braksht - kibir vibir efektu
na ash asmenishkai kai va pradejau ant benzino vazhinet - ishties susiduriu su trukciojimais, jau turiu itarima kad tai nutinka kai benzinas i pabaiga - matyt visokiu drumzliu nusistoveję yra.. kaip manot nuo kuro filtrą keist.. dar ką? Siurbliuko gedimą pakolkas atmetu nes uzeina retai - o taip buna skrieja kaip raketa
na ash asmenishkai kai va pradejau ant benzino vazhinet - ishties susiduriu su trukciojimais, jau turiu itarima kad tai nutinka kai benzinas i pabaiga - matyt visokiu drumzliu nusistoveję yra.. kaip manot nuo kuro filtrą keist.. dar ką? Siurbliuko gedimą pakolkas atmetu nes uzeina retai - o taip buna skrieja kaip raketa
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
euro
- Klubo ex-Narys
man tai antifryzo bakelis spaudima padaro, na ten tas kur prie keleivio puses yra, prie sparno, ten antifryzas berods pilasi tiap? tia va sitas ten taip uzkaista kad net garuoja, ir tiek garai manau sudaro slegi lb dideli bakelyje, ir tada galbut nebepaduoda to antifryzo ar kaip ten ta sistema veikia...nuorini ta bakeli truputi atsukes kamsciuka ir vel viskas be problemu, grizau is kns iki klp be jokiu problemu nuorines prie kauno. man niekas netrukineja ir pan. pas mane dujos detos pries puse metu tik, masina visada uzvedama ant bendzino ir ant trasos tiap pat juo buvo pamaitinama, tai gal neuzako jau taip greit ten viskas...bet va del ko man ten slegis susidaro tame bakelyje gal kas zinot? 
-
J-o-n-c-e
- Klubo garbės narys
- Vietovė: Kaunas
Nu manau pasijungs labiau ismanantys ir paaiskins, bet kiek zinau taip ir turi buti... 
[img]http://www.cha.lt/uploads/fotos/foto_11026.gif[/img]
[color=red][b][u][i]Calibra Club ir kitos foto -->[/i][/u][/b][/color][url=http://public.fotki.com/J-o-n-c-e/]
[/url]
[img]http://img10.imageshack.us/img10/5548/3n3xybhm.jpg[/img]
[color=red][b][u][i]Calibra Club ir kitos foto -->[/i][/u][/b][/color][url=http://public.fotki.com/J-o-n-c-e/]
[img]http://img10.imageshack.us/img10/5548/3n3xybhm.jpg[/img]
Nifiga neturi būt. Visų pirma pasikeisk probke. Visa kita - spaudimas turi but. Jei jo nera tada buna kad ir ventiliatorius veluoja įsijungt ir kt shalutiniai efektai - bakelio burbuliavimas ir pan. O kad tosolas uzverda koks cia stebuklas.
Isheitis paparasta - pakeist probke. Patikėk žinau. ilgai kankinaus daugelyje - servisuosų tikrinom aušinimo sistema neva protingi dėdes krapštė pakaušius. Kai pasakė garažinis nagingas biciukas pasakė - pasikeisk probkę, nepatikėjau. Bet jis buvo teisus. Jokių dangtelių atsukinėt neturi reikėt.
Isheitis paparasta - pakeist probke. Patikėk žinau. ilgai kankinaus daugelyje - servisuosų tikrinom aušinimo sistema neva protingi dėdes krapštė pakaušius. Kai pasakė garažinis nagingas biciukas pasakė - pasikeisk probkę, nepatikėjau. Bet jis buvo teisus. Jokių dangtelių atsukinėt neturi reikėt.
c20ne 93' - SOLD
-
sestokas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: vilnius
tu visiskai teisusCalvin rašė:Nifiga neturi būt. Visų pirma pasikeisk probke. Visa kita - spaudimas turi but. Jei jo nera tada buna kad ir ventiliatorius veluoja įsijungt ir kt shalutiniai efektai - bakelio burbuliavimas ir pan. O kad tosolas uzverda koks cia stebuklas.
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
-
euro
- Klubo ex-Narys
probke? emh...pagal mane probke yra tas kamstukas uzsukamas taip? tai wtf jis ten kazkuom ipatingas? gi jokiu skyluciu isleisti slegi ar pan ten nera, paprasciausias kamstelis...nes pas mus probke tai kamstelis...gal pagal jus tai kazkas kitas
na rytoj paziuresiu kuom ten jis toks ipatingas
Tu būdamas toks didelis meistras ten jokio stebuklo ir nepamatysi, daviau tau sprendimą. Probkė - taip yra tas užsukamas dangtelis ir jį tau reikia nusiprkti naują (jokiu būdu ne šrote ieškokeuro rašė:probke? emh...pagal mane probke yra tas kamstukas uzsukamas taip? tai wtf jis ten kazkuom ipatingas? gi jokiu skyluciu isleisti slegi ar pan ten nera, paprasciausias kamstelis...nes pas mus probke tai kamstelis...gal pagal jus tai kazkas kitasna rytoj paziuresiu kuom ten jis toks ipatingas
TO nerk: o tu kiekvienoj temoj į kiekvieną postą jauti pareigą bent pirstelėt, net kai neturi ką pasakyt ane?
c20ne 93' - SOLD