KAs ten gero draguose buvo?Su ko Blue ten stojai i druze?daug musu buvo?
Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
zodziu buvo taip:
3 priezastys kodel vakar parasiau pareiskima kad iseinu is darbo:
1. Snd ryte po drago butu reikeje eiti i darba...
2. Tas darbas uzkniso, zodziu darbas man ne prie sirdies...
3. (ir prikolniausia...
) kita 5dieni ir 6dieni, kai jus visi tusinsites pirtelej, man butu reikeje eiti i darba...
Taip kad db nereikes dirbti nemegstamo darbo ir galesiu su jumis vaziuoti i pirtele...

3 priezastys kodel vakar parasiau pareiskima kad iseinu is darbo:
1. Snd ryte po drago butu reikeje eiti i darba...
2. Tas darbas uzkniso, zodziu darbas man ne prie sirdies...
3. (ir prikolniausia...
Taip kad db nereikes dirbti nemegstamo darbo ir galesiu su jumis vaziuoti i pirtele...
They see me rollin,
They hatin,
Patrolling they tryin to catch me ridin dirty...
Tryin to catch me ridin dirty...
They hatin,
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Su sauliu ir prezidentiskadanistattoo rašė:nu ir prikolnai jus cia bendraujat![]()
![]()
pavarot...
Antra karta su prezidentiska, teko nusileisti
Atrodo dar karta su sauliu buvo
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
blem as is cia nepaimsiu turb,davai i sita atsiusk:panicc@one.ltblue_angel rašė:Nepamenu kaip ten isejoGal tik su sauliu ir su prezidentiska
Kita karta bus geriau tikiuosi
veliau sumesiu
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
O draguose buvo avarijadanistattoo rašė:nu ir prikolnai jus cia bendraujat![]()
![]()
pavarot...
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Eina na.... ziauriai...idomus vaizdelis turejo but...YELOW rašė:O draguose buvo avarijadanistattoo rašė:nu ir prikolnai jus cia bendraujat![]()
![]()
pavarot...
KAs ten gero draguose buvo?Su ko Blue ten stojai i druze?daug musu buvo?Prie Mukrano vienas lochas uzkiso draguojantiems, tai akordas nuleke i sali ir nusinese stulpa su savim o tas bicas kur uzkiso pyzdulliai kaip gavo
JACKASS'as
-
NosTraDamX
- Entuziastas
soryyyyy as cia kaip is dangaus nukrites kazka praleidau!!! labai nesinori daug cia skaityti kur kas ir kaip!? gal kas trumpai ir aiskiai kas per pirtele bus jei aisku pageidaujamas esu ? visa sav dirbau ir prie neto neprisedau tai matau nemazai praleidau...
tai jei dar ta pirtele neivyko gal kas nors malones prasinesti kur kaip po kiek mestis ir t.t.
aciu 
opel forever
[quote="joint"]sveiki,kaip speju neblogas meetas turejo but,gal dar tesias,daug calikiu sake susirinko?Gaila,kad negalejau but,ispodarbo esu,o kita sekmadieni darbas...Taj tik po savaites galesiu normaliai prie jusu prisijungt.
geros foto blue,tik nereikejo mano kapoto fotkint
[/quote
Galetum ir penktadieni prisijungt
geros foto blue,tik nereikejo mano kapoto fotkint
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Vaidi,NosTraDamX rašė:soryyyyy as cia kaip is dangaus nukrites kazka praleidau!!! labai nesinori daug cia skaityti kur kas ir kaip!? gal kas trumpai ir aiskiai kas per pirtele bus jei aisku pageidaujamas esu ? visa sav dirbau ir prie neto neprisedau tai matau nemazai praleidau...tai jei dar ta pirtele neivyko gal kas nors malones prasinesti kur kaip po kiek mestis ir t.t.
aciu
Zinoma,kad esi pageidaujamas.O viskas vyks si penktadieni,rugsejo 29d.Vaziuojam i pirtele Doviluose,nakvyne ten yra,pasiemi ka gert ir ka uzkast...pirtele kainuos 450lt-dalinsim ant visu,kuo daugiau bus,tuo pigiau gausis...talpa apie 50 zmoniu ir visiems bus kur miegot....renkames 19 val.liepu gatvej...jei kas skambink man.
JACKASS'as
na aisku butu buves geresnis jei ir tu butum buvus...Cali 4x4 rašė:Ir koks buvo pratesimas be manes?Wisma rašė:joa meetas tikrai geras buvo...o pratesimas irgi gan neblogas...
![]()
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
na as kaip ir vienas vaziuoju... taigi spresk...Cali 4x4 rašė:Tai kas mane penktadieni priims i savo ekipaza?Kas turi laisva vieta savo cali ir gali pavezt panele?
They see me rollin,
They hatin,
They hatin,
Net nezinau,zinosiu tik penktadieni,kaj danis baigs tatoo daryt ir suzinosiu kainaCali 4x4 rašė:joint rašė:sveiki,kaip speju neblogas meetas turejo but,gal dar tesias,daug calikiu sake susirinko?Gaila,kad negalejau but,ispodarbo esu,o kita sekmadieni darbas...Taj tik po savaites galesiu normaliai prie jusu prisijungt.
geros foto blue,tik nereikejo mano kapoto fotkint[/quote
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
joint rašė:Cali 4x4 rašė:Net nezinau,zinosiu tik penktadieni,kaj danis baigs tatoo daryt ir suzinosiu kainajoint rašė:sveiki,kaip speju neblogas meetas turejo but,gal dar tesias,daug calikiu sake susirinko?Gaila,kad negalejau but,ispodarbo esu,o kita sekmadieni darbas...Taj tik po savaites galesiu normaliai prie jusu prisijungt.
geros foto blue,tik nereikejo mano kapoto fotkint[/quote
Galetum ir penktadieni prisijungt.Jej rimciau gi as net nei vienam sekmadienio meete nebuwau...
Tik nesinervuok ir vaziuok....i prti vistiek neleisiu taves
JACKASS'as
Jap - bus paskaičiuota kaip administracinės išlaidos - t.y. manau verta pridėt prie pirtelės išlaidų ir padalint ant visų.
Beje, kas nors parodykit iniciatyvą ir prašau prigriebkit muzikinį centrą - šįkart aš jau nevešiu, nes man atsibodo - pusę kambaio turiu išardyt (lentynas nukabint) kad savajį galėčiau supakuot
Beje, kas nors parodykit iniciatyvą ir prašau prigriebkit muzikinį centrą - šįkart aš jau nevešiu, nes man atsibodo - pusę kambaio turiu išardyt (lentynas nukabint) kad savajį galėčiau supakuot
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Nu gal ir bus neblogaj pirma blaiviem pabendraut,po to meete sudalyvautdanistattoo rašė:joint rašė:Cali 4x4 rašė:Net nezinau,zinosiu tik penktadieni,kaj danis baigs tatoo daryt ir suzinosiu kaina.Jej rimciau gi as net nei vienam sekmadienio meete nebuwau...
Tik nesinervuok ir vaziuok....i prti vistiek neleisiu taves