Mad_kaker 1:1 blue_angell kai tik pasirode forume. begales klausimu ir atsakymu, net ne i tema, rodos principo reikalas kiekvienoj temoj ka nors leptelet arba bent koki smaila nupaishyt
O dabar visiems: ar shiandien ka nors veikiam?
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Mad_kaker 1:1 blue_angell kai tik pasirode forume. begales klausimu ir atsakymu, net ne i tema, rodos principo reikalas kiekvienoj temoj ka nors leptelet arba bent koki smaila nupaishyt
O dabar visiems: ar shiandien ka nors veikiam?
Nevaryk Siandien siandien.. As vakar klausiau Siandien jau turejau ka veikti, bet aciu uz klausima
ka reiskia rinkti zinuciu skaiciu? tai buti aktyviam blogai? jug patys kazkada raset kad naujokai slepiasi uz kitu nugaru ir neisreiskia savo nuomones. pirmiausia apie calibra club snekejau su prezidentu, paklausiau jo tiesiai sviesiai kas yra calibra club pagrindas. jis labai paprastai atsake- BENDRAVIMAS. taigi svarbiausia cia bentraut. o kaip tai galima daryt nieko nerasat? kaip kitaip gali susipazinti su klubo nariais? neturiu telepato savybiu, nemoku bendrauti mintimis. bendravimui man reikia klaviaturos, kuria turedamas ir spauzdinu. esu cia tik pora savaiciu, gal dar nesupratau cia tvyrancios tvarkos. bet manau nera blogai kad as rasau. nes nieko nera baisiau uz tyla. tai gal bukim draugiski ir siekime pagrindinio klubo tikslo - bendrauti, draugauti, ir gerai praleisti laika. dabar net nebezinau rasyt toliau ar nutilt?
nesiseka kazko man cia dalyvaut. dar calvinas sako geltonui priskirt, bo pastebejau kad geltonas piktas dede:) nu nebzinau kaip cia elgtis bereikia, foruma chatu gal ir nereiketu paverst, bet kad visose temose daugiau maziau taspats chatas. niex siais laikas nebebendrauja monologais.
Jeigu geltona tau priskirtume tik dziaugtis turetum. Tikras Big Brother, dar ash pats imciau pavydėt, bo tau stumoklių šlifavimo ir draginimo subtilybes atskleistų
c20ne 93' - SOLD
Šiandien atvykusiems į meetą pasiūlysiu supliekt kur nors bowlingą. Bje turėtume sulaukt svečių: Iš plaukiojimų pagaliau grįžo nepakeičiamas klubo entuziastas, 2005m. Klaipėda Calibra-club apdovanojimų nominacijos "Metų Calibrų Laužytojas" -Andriuška , taipogi užsuks mano bičiulis iš Tauragės irgi Opelių fanatas (Opel Kadagys GSI Kabrio Super Duper), savo snukelį turėtų mad_kakeris, su juo mūsų TOMUKAS turi pasirodyt.. Manau liūdna nebus. Danio irgi nebus, manau, jam šiandien baisiai galvą skauda
c20ne 93' - SOLD
Veza mane tas pamaininis ir slenkanciu grafiku darbas Tikrai buciau atvaziaves, bet.. dabar savaitgaliu maratonas pas mane. Gerai butu susilekti ne vien tik sekmadieniais.
Joa as dabar pradirbineju minti pasimeetinti ne tik sekmadieniais, nes labai jau nepalanki diena sekmadienis darosi....
Gal turite minciu, kokia dar diena galetume meetintis, gal penktadieniais draguose?Kur ir teip daug kas varo????
To mad_kaker nebijok as neesu toks jau blogietis Klp 666 irgi teip galvojo o dabar... Ania Jurmena