Apie MEET'US ir visa kita! ! !
Moderatorius: SpottAuto
Jau uzsireginau. Na, lyg ir tureciau galeti vaziuoti, jei kas nors svarbaus neivyks. Is tikro lb gerai butu nuvaryt, bet turiu problemyte, reikia kazkaip bent siek tiek galini bamperi aptvarkyti, aplauziau... blem... dar sendien kazkaip i meet'a reiks atlekti, gal visai nesulus... 
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
Taiva jei norit pasidaryt maikutes i GM tai rytoj per meeta babilone nusipirksim maikutes (manau baltas) ir tada kita diena nuvesciau, kad uzdetu viska ant ju, siandien nuvaziaves klausiau tai jei uzdet tipo kaip foto ~15lt iseina nu ir dar aisq nuolaida tures padaryt
o jei gumuota dedant tai iseina 1cm2 6centai. Cia priesais KTU kur foto daro, sviecia, ir ant maikuciu deda tas nesamones
Manau pigiau nei t-idejose babilone gaunas.
Dj_Kinder rašė:Na ka gi, kita 3dieni nusimato sioks toks baliukas!!!![]()
Nu, chebra, padedat man tvarkytis su calibra ar ne?!Reikia jau sita reikaliuka po truputi organizuoti... manyciau...
![]()
Va va gal ir as pagaliau buferi nusidazysiu
Opel Corsa 1.2 Sold(vaikyste)
Opel Kadett GSI Sold(paauglyste)
Opel Calibra Sold(jaunyste)
Opel Omega B 97' 2.5 V6 (senatve???)
Opel manta (project)
Opel Kadett GSI Sold(paauglyste)
Opel Calibra Sold(jaunyste)
Opel Omega B 97' 2.5 V6 (senatve???)
Opel manta (project)
Gerai man cia buvo 3dieni su masina...
Na, bet nieko tokio, susitvarkiau ir daugiau toks dalykas tikrai nebepasikartos. 
E, tai kaip darom su maniske Cali? As tai nelabai pats suprantu nuo ko pradeti ir kur ja pastatyt, kad butu galima jau remontuot. Pas mane tai garaze duobes nera, tai prie dugno nera sansu prieiti... Ka daryt???
Sakyciau iki kokio Kauno grand meet'o reiktu susitvarkyt. Arba tvarkyt per ziema ir nevazinet per druskas ir rudis maitinti, tik issivaryt pavasari. Na, patarkit del remonto ir padekit ka, kur, kaip?! Plius, as neturiu kempo... Et... 
E, tai kaip darom su maniske Cali? As tai nelabai pats suprantu nuo ko pradeti ir kur ja pastatyt, kad butu galima jau remontuot. Pas mane tai garaze duobes nera, tai prie dugno nera sansu prieiti... Ka daryt???
-
SpottAuto
- Klubo Narys
- Vietovė: Panevėžys
- Kontaktinė informacija:
Nu tai statai i garaza koki, ar taip kur kad butu stogasDj_Kinder rašė:As tai nelabai pats suprantu nuo ko pradeti ir kur ja pastatyt, kad butu galima jau remontuot. Pas mane tai garaze duobes nera, tai prie dugno nera sansu prieiti... Ka daryt???Plius, as neturiu kempo... Et...
Tai vienu zodziu palikti tik kebula? Panele taip pat nuardyti? Tada kogero rytoj ir isrinkt bandysiu visa masina, tik dar tada reix atsilaisvinti garaza...
Na, net nzn kiek man to spakliaus reikia... Vienu zodziu is pradziu isrinksiu viska, o po to jau mastysim su visokiais spakliais ir t.t.
Na, net nzn kiek man to spakliaus reikia... Vienu zodziu is pradziu isrinksiu viska, o po to jau mastysim su visokiais spakliais ir t.t.