Po lietaus sunkiai dirba

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
jastreb
Klubo Narys
Vietovė: Vilnius

Po lietaus sunkiai dirba

Standartinė jastreb »

Taigi panasiai berods triplex uvo tik esme ta kad pas mane po ilgo lietaus buna taip kad uzvedus ant laisvu dirba kaip ir normaliai taciau duodant gaza nelabai nori dirbti... Paskui pamucijus ja po keleto minuciu jau eina kaip zveris... Tai ka irgi ausktos itampos laiduose problema?
imanoma kaip nors paciam isiasikinti ar i serviza visdelto reisk varyti...
religion
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

visu pirma tamsia nakti uzhvesk mashina ir atidaryk kapota - jei po kapotu diskoteka su stroboskopais - laidam amba. dar gali bandyt laidu varzha matuoti - gal kas pasakys kokios reikshmes turi buti. O shiaip pasikeisti laidus ir zhvakes dar niekam nepakenke.
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Re: Po lietaus sunkiai dirba

Standartinė EDWARD555 »

As pasikeiciau laidus (150 Lt BREMI) tai gal ir baigesi tie ciudai. Tokie pat bariai ir man buvo.. Jau 2 sav. vazineju pamirsau ta galvos skausma traukia-netraukia. Laidai keiciasi kartu su zvakem, nepriklausomai ar jos naujos ar senos ar tik 1000 km :) Tada pasijaucia efektas.
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Darius
Entuziastas

Standartinė Darius »

pas mane dohc tas pats buvo, paieskok search gal dar yra daug atsakymu i tai... o man buvo, kad i kolektoriu einanti slanga buvo iskilusi...
Last Edition
Klubo Narys
Vietovė: MEMEL
Kontaktinė informacija:

Standartinė Last Edition »

Kitai masinai ta pati problema buvo: ar po lietaus ar po dregnos nakties, paspaudus gaza duzdavo, kol neapsildavo truputi variklis. Pakeitus zvakes su laidais visos problemos issisprende. Ne manau kad calibra kazkoks sudetingesnis aparatas... :lol:
Last Edition X25XE
[url=http://hotimg2.fotki.com/p/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif][img]http://hotimg2.fotki.com/b/86_100/66_210/logoklaipeda-vi.gif[/img][/url]
http://www.darmera.lt
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

shita klausima reiktu i koki FAQ ideti - nes abejoju ar daugiau kokia problema del dregmes gali rastis apart elektros.
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

Kankinausi as su sia problema ;)
Keiciau zvakes, laidus, begunoka ir paskirdtymo dankteli- po to dingo visos problemos.
jastreb
Klubo Narys

Standartinė jastreb »

TripleX rašė:Kankinausi as su sia problema ;)
Keiciau zvakes, laidus, begunoka ir paskirdtymo dankteli- po to dingo visos problemos.
Na pasitikrinau ant kompo nuvares tai pasirodo pareje buvo zvakes + skriejikas + dangtelis. Pasikeiciau ir tai ir itampos laidus. Ziuresiu kaip dabar bus po lietaus...
religion
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

jastreb rašė:
TripleX rašė:Kankinausi as su sia problema ;)
Na pasitikrinau ant kompo nuvares tai pasirodo pareje buvo zvakes + skriejikas + dangtelis. Pasikeiciau ir tai ir itampos laidus. Ziuresiu kaip dabar bus po lietaus...
man ta pati liepe keist po diagnostikos;
viskas bus leds 8)
Uždaryta