Aš lb pasistengsiu sudalywaut. Tiesa mano pasiūlymas būtų rinktis ne sausakimshoj akropolio bet Arenos aikshteleje. ir vietinėj Rimis apsipirkt gera ir malonu kai nereikia tu keliu "kvartalu" praeit ir eilėse stovėt, o dar ten visokiems shashlykams akcijos
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Zodziu taip...kas padarytas,tas padaryta,renkames prie akropolio,tikrai pamatysit mano masina,stovesiu matomiausioje vietoje (greiciausiai po "akropolio" uzras),o apsipirkt varysim i Arena....nes tuo akropoliu uzsipisim...
Super!!! ar shasla koki pirksim centralizuotai ar atskirai?
Blyn jauciu bus gerai ir as lb calibristu kompanijos pasiilgau- tikiuos neuzjuoksit mano vienaake apdauzhyta pleshike (Svarbu vaziuoja - o makiazha padaryt dar spesiu)
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
He...hem...cia dar vienas pasiulymas ateinanciam ilgajam savaitgaliui....
Taigi liepos 7-8d. prei Luksto ezero (apie 100km) vyks tradicines "biuzo naktys",renku kolona vaziuot i si nuostabu rengini,kuriame reik sudalyvaut nors kart gyvenime.Reikia tik pinigines ir palapines....
Jei yra norinciu isvaziuojam penktadieni ryte,gryztam sestadieni po piet...nestabdykit,tikrai vertas demesio renginukas
Na musu panele (4x4 pilka calyte) nuskriaude golfakas Gavo ten pat kur ir Calvin, i ta pati sona, bet tik skarda pasilankste daugiau viskas sveika... Tik niekaip nesuprantu kaip ji gavo i ta sona, jei pagal golfo stovejima jei teisingai pamenu turejo gauti i kita sona arba golfas sankryzoj atbuliniu vaziavo Turbut kazko nesuprantu
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Aha...nuskriaude...atsitiko ivykis,o calibristu suvaziavo!!!!As,blue_angel,Maksas,Saulis...nu zodziu,Maksas iskart savo telefona....paguodem ir issivazinejom...
Tai davai,mantisimo,smulkmenas...uz kiek?kas nupiko?Tikiuosi lipduka nulupai?Kas ten su tuo Makso garazu?Ka zadi dabar pirkt....davai staigiai pasakok...
Nupirko maxo seses bahuras. Jaunas bahurelis, labai entuziastingas busimas calibra cluberis Atidaviau uz nedaug 3300.. be teliko ir dvd. O sekancia savaite ar kada planuoja daryti kapitalini kebulo remonta, deti tuninga ir pans.