Apie MEET'US ir visa kita! ! !
Moderatorius: SpottAuto
Aisku.SpottAuto rašė:o cia neproblema ikist ka nors
Noretum, tu pasirasai del keliones?
Tai va, pirmyn-atgal kelione iseina ~150 km Taip? Blem, dujos Pnv kainuoja 1,53 Lt.
Na, uzsipylus pilna baka duju uztektu kaip tik. Cia gautusi, jei neklystu, ~ 25Lt.
Dar neaisku ant kiek jis bus tuscias vaziavimo diena. Na, mazdaug ant galvos iseina ~8Lt, gal maziau.
Siaip tiksliai pasakyti negaliu, bet kaina juokingai maza, palyginus jei reiktu su benzu vaziuoti.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Joa vaziuojuDj_Kinder rašė:Aisku.SpottAuto rašė:o cia neproblema ikist ka nors![]()
Noretum, tu pasirasai del keliones?
Tai va, pirmyn-atgal kelione iseina ~150 km Taip? Blem, dujos Pnv kainuoja 1,53 Lt.
Na, uzsipylus pilna baka duju uztektu kaip tik. Cia gautusi, jei neklystu, ~ 25Lt.
Dar neaisku ant kiek jis bus tuscias vaziavimo diena. Na, mazdaug ant galvos iseina ~8Lt, gal maziau.
Siaip tiksliai pasakyti negaliu, bet kaina juokingai maza, palyginus jei reiktu su benzu vaziuoti.
Пить пиво-это наука.
Kame reikalas Ginte gal pradejai calibras ignoruoti ar ant geresnes mesies, kokios turbinines?Noretum rašė:Dj_Kinder rašė:Turesi antra ir is dvieju susilipdysi visai padoria viena Calibra, su kuria nebus geda nuvaryt i koki nors Tuning Show!![]()
nu jo jo
P.S. O siaip ar domisi tavo auto?Gal man reiketu ant turbinines patraukti
Opel Corsa 1.2 Sold(vaikyste)
Opel Kadett GSI Sold(paauglyste)
Opel Calibra Sold(jaunyste)
Opel Omega B 97' 2.5 V6 (senatve???)
Opel manta (project)
Opel Kadett GSI Sold(paauglyste)
Opel Calibra Sold(jaunyste)
Opel Omega B 97' 2.5 V6 (senatve???)
Opel manta (project)
Et... pardavineju, nes reikia skola grazinti...Egide rašė:Kame reikalas Ginte gal pradejai calibras ignoruoti ar ant geresnes mesies, kokios turbinines?
P.S. O siaip ar domisi tavo auto?Gal man reiketu ant turbinines patraukti
Na, autopliuse skelbima imeciau, tai iki siol perziurejo per 2200 lankytoju. Skambino gal kokie 6, vienas net is Latvijos skambino. Siaip rimciau buvo susidomeje tik 3. Bet ne vienas dar neatvaziavo pasiziureti ir vis bijo, kad atvaziuos ir nusivils. Blet durniai, kaip mane jie nervina.
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]