El. langu pakelejai. Atidarytas langas! Kaip uzdaryt???

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Andronas
Entuziastas
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

El. langu pakelejai. Atidarytas langas! Kaip uzdaryt???

Standartinė Andronas »

Problema istyko tokia, jau is anksciau tai veikdavo tai ne keleivio puses el. lango pakelejas. As jau jo neleciu senai, bet ilypo toks keleivis kuris visgi paspaude ta migtuka kad nuleist langa truputi, to momentu veike, o vat uzkelt vel dingo viskas... Kaip avariniu budu pakelt langa??? Elektra iki automato kuris randas durelij ateina, bet speju automatas nusikrate ir nekontacina.

Tai kaip gi pakelt man ji ??? Gerai kad nelyja, a vdrug prades :)

Aciu uz atsakymus... :)
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

Viskas isardziau, su pagaleis atremiau langa :)
Taigi koki elektrika galite pasiulyt Vilniuje? Visa mechanizma turiu bagazinike- zirkles varykliukas su automatu...

Nejaugu niekam tokios bedos nebuvo nutike??? Ar visi su irklais vazineja? :roll:
SPARCO
Klubo ex-Narys
Vietovė: KAUNAS-DUBLIN
Kontaktinė informacija:

Standartinė SPARCO »

Irklai valdo :D
NISSAN SILVIA S14
TOYOTA GLANZA V
Japanese battle: 2.0 N/A VS 1.3 TURBO :twisted:
lukas7
Pradedantysis
Vietovė: siauliai

Standartinė lukas7 »

man buvo taip irgi,bet elektrikas sutvarke :)
o daba keleivio puse daros daros ir ant galo neuzsidaro ir gryzta i ta pacia vieta,uzsidaro tik atidarius duris,arba su pagalbiniu migtuku kartu :(
snooper
Krikštytojas
Kontaktinė informacija:

Standartinė snooper »

Man buvo tas pats su keleivio puses stiklu. Teko viska isardyti, nupjauti su graztu zaklepkes kad isimti mechanizma, o po to ten toki blokeli uosvis iseme ir tiesiogiai pajunge. Seip servise elektrikas uz si darba norejo 100 Lt. Taigi orientokis:D
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Andronas
Entuziastas
Kontaktinė informacija:

Standartinė Andronas »

Vat dabar galvoju ar ta bloka tvarkyt, ar tiesiogiai pajungt... Bet nesinori prarast automato, kai tik paspaudi ir pats uzsidaro ar atsidaro... :) O tiesiogiai tai laikyt reiks... :roll:
Gal pazistamam elektrikui atiduosiu ta mechanizma, su schema gal suras kur ten nekontacina...

Gal dar kokiu patarimu butu???
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

pas mane su vairuotojo taspats buvo, tai dabar isvis neveikiantis stovi, nes neprisiruosiu pasijungt tiesiogiai :) O ta bloka kur prie varikliuko stovi buvau isemes ir daves elektronikam, kad nunestu patikrint, tai perzejo tipo viskas gerai, isskirus negalejo patikrint mikruskes. Kai atidave atgal as ji isidejau ir langas paveike 1 diena ir vel taspats. Tai arba pirkt kita reikia, arba pasijungt tiesiogiai.
Uždaryta