Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Khem
Dar anksti mane ir mano mashinyte laidoti
Supliekiau dvi mashinas, viena panashu nebepataisomai. Prisimenu Rivar'o frazę - "Aš laimėjau !!!" Mano mažute dar turetu prisikelt. Ačiū visiems už moralinę paramą, ypač Maksui už tikra pagalba ( prededant kad kramtomos gumos nupirko - baigiant nulydėjimu iki policijos
) būsiu, o tiksliau mano mašinytė bus "Reido" superstar
Beje - 0:00 promiliu
draudimas būtų pasibaigęs už 5 dienų.
O moralas... moralas..
Screw moralą - gerkit coca-cola

Beje - 0:00 promiliu
draudimas būtų pasibaigęs už 5 dienų.
O moralas... moralas..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
Oi nenumes jam nieko...nes pats kaltas gi...cingis rašė:tai va calvinai gausi is manes masina pirktvistiek draudimas numes normaliai
Cia dar vienas klausimas pasistojo..kadangi Klaipedos team'o garazas pats graziausias,tai as organizuoju komandiruote i "Kaunas bike show milennium&tuning"...tas visas reikalas vyks birzelio 11d. sekmadieni,vaziujam vienai dienai,pabunam su hebra ir gryztam...cia gal daugiau orientuota i visokius cingius,egidus,YELLOW ir Maksus...a norit varyt...gal vel kokia deze alaus paimsim?Cia yra daugiau info...
http://www.bikeshow.lt/lt/index.htm
JACKASS'as
Oi as niekaip si sekmadieni negalesiu, isvarau i Plunge kur irgi bus normalus autosporto megeju renginys, autokroso VARZYBOS 2AS LIETUVOS ETAPAS,teks teisejautidanistattoo rašė:Oi nenumes jam nieko...nes pats kaltas gi...cingis rašė:tai va calvinai gausi is manes masina pirktvistiek draudimas numes normaliai
Cia dar vienas klausimas pasistojo..kadangi Klaipedos team'o garazas pats graziausias,tai as organizuoju komandiruote i "Kaunas bike show milennium&tuning"...tas visas reikalas vyks birzelio 11d. sekmadieni,vaziujam vienai dienai,pabunam su hebra ir gryztam...cia gal daugiau orientuota i visokius cingius,egidus,YELLOW ir Maksus...a norit varyt...gal vel kokia deze alaus paimsim?Cia yra daugiau info...
http://www.bikeshow.lt/lt/index.htm
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
YELLOW,paziurek geraiu i data,taigi renginys ne sia savaite,o uz dvieju net...a spesi atsikelt savo masina?Nes jei spesi,tai butu pats laikas isplaukt i didziuosius vandenis,anok,kak tu ja taip puosiai....reik vaidentis visuomenei...
Ka egis/kur dinges/Nieko neraso,nieko neskambina....seni kur esi dinges?Ir isvis...kur energizeris?
Ka egis/kur dinges/Nieko neraso,nieko neskambina....seni kur esi dinges?Ir isvis...kur energizeris?
JACKASS'as
Jau blyn žvaigždė - kas svarbiausia reportažo pagrindinis akcentas, ne tai kad sudaužytos dar dvi mašinos, kad viena ju gal net nepataisomai, bet apie tai (su tokia nuoskauda) kaip klp Calibru klubas neteko vieno automobilio.
Ką aš žinau.. 
c20ne 93' - SOLD
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Tai va kas zino kas nezino, bet nusprendziau pasigiti: "Du Mantai & Alfa romeo 1.7.Co" Uzeme 2 vieta vykusiame street challenge
is 11 ekipazu. Gal bututume ir pirma vieta uzeme bet sturmano (mano) nepatyrimas neleido to padaryti
Anyway buvo didelis fun bet dar didesnis adrenalino ir azarto kiekis 
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys