Gal galit pasidalint savo patirtim apie masiniuko dazyma Kur Klp gerai nudazo, kokios daugmaz kainos Vienas siandien uzsiprase uz perdazyma tiek, kad beveik antra masina galeciau nusipirkt Kazkodel itariu, kad bande mane apgauti
Matai,tavo atveju,ne tiek nudazymas butu brangus,kiek pats paruosimas,nes patrankyta taviske kaip reikalas....siaip pats dazymas kainuotu 100lt,dazymo kamera 120lt,dazai 300lt,lakas 110lt....a vat paruosimas cia kitas klausimas...reik ziuret ka ir kiek tau ten reik padaryt.
Nuteist tai galiu,bet kada realiai darbus bus galim pradet,tai jau reik makso klaust,nes pas ji ten ir eile kaip yra....nu jei ka,klausk Makso.O jei nezinai kas jis tai galiu duot jo nr.
Ne telefonu cia reikia.. klp666 praeita sekmadieni gi buvo ir su savo mashiniuku, tik va kad neapsiemiau (visai nepagalvojau ) su Maksu supažindyti ir normaliai apzet mashinike - man atrode ne taip jau baisiai
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Ne telefonu cia reikia.. klp666 praeita sekmadieni gi buvo ir su savo mashiniuku, tik va kad neapsiemiau (visai nepagalvojau ) su Maksu supažindyti ir normaliai apzet mashinike - man atrode ne taip jau baisiai
lazermutant rašo:
Automobiliu stiklu tamsinimas amerikietiska plevele, Klaipedoje. Tamsiname, greitai, kokybiskai, nebrangiai. Sio klubo nariams taikome nuolaidas. Tel. 864377767, el.pastas bzz...@one.lt skambinti iki 20 val.
Kiek kainuos uztonuoti shonini-galinį Cali langelį? Likusieji tonuoti berods SP15..
Jau išsiaiškinau, kad kainuotų 30 lt. - kai paspaudžiau del nuolaidų žadėtų klubui - pažadėjo už 20 lt. padaryt. manau, neblogai. Žiūrėsiu ar tikrai kokybiškai padarys, galėsiu jeigu ką dėl pilno komplekto pasiteiraut
c20ne 93' - SOLD
Dar jeigu ką domina, turiu galimybe gauti nuliovų 17" ratlankių už 900Lt/komplektas. Zhinoma kazkokie noName, bet kaip uz tokia kaina - ką aš žinau Beje man iš tų pardavimų naudos jokios, todėl plačiau ir neskelbiu, jeigu niekam nereikia tai man tik rūpesčių mažiau bus..
17 coliu, visiskai nauji, chromuoti: 4vnt/900 Lt.
c20ne 93' - SOLD
Blyn nu dabar blogu naujienu is mano puses, pasikeiciau su Kipsu dirzely vakar pagrindini ir uzvedus pasileido vienas itempejas, o to pasekoje uzsilankste voztuvai ir kapitalinis neisvengiamas, taip kad dabar mane su calibra jauciu negreitai pamatysit O kai ir jau pasikelsiu tai variklis eis kaip ledinis, to RAMAS imsiu revanso, nes berods kai draginom vos trys cilindrai bedirbo
Man depresija
YELOW rašė:Blyn nu dabar blogu naujienu is mano puses, pasikeiciau su Kipsu dirzely vakar pagrindini ir uzvedus pasileido vienas itempejas, o to pasekoje uzsilankste voztuvai ir kapitalinis neisvengiamas, taip kad dabar mane su calibra jauciu negreitai pamatysit O kai ir jau pasikelsiu tai variklis eis kaip ledinis, to RAMAS imsiu revanso, nes berods kai draginom vos trys cilindrai bedirbo
Man depresija
gili uzuojauta to YELOW.
Nors is kitos puses zvelgiant nera to blogo kas neiseitu i gera: taigi turesi ledini varikli ir visus cilindrus dirbancius
Nu Rolai...nu tu man gausi....a reik paciam prie to variklio pirstus kist!!!! Va dabar prisiviriai koses....nu ka,belieka palinketi sekmes ir kantrybes....laikykis...
gal turit ideju kiek kainuotu ir kas galetu graziai perrvirint arkas? kadangi mastau apie mashiniuko perdazhyma, galvoju kodel tuo paciu nesutvarkius arku - pavazineciau dar keleta metuku
c20ne 93' - SOLD