taigi vel susiduriau su musu brangaus remejo armi abejingumu, tingiu apie juos daug sneketi bet faktas tame kad radau labai gera servisa, sudar geresniu meistru ... salia armi naujai atsidare servisas .... o pagrindinis meistras ten uzkietejes klaipedos drageris, gal geriau zinosit jo 3 BMW, rudos spalvos... dar su juo draginau praitais metais ... taigi jie be problemu pasiema tvarkyt mano masina, be problemu pasikelia ... ir manau neteks nuolat sukt galva sutvarkys ar ne ...
taigi mano pasiulymas, derybu budu gauti serviese geras nuolaidas, ir manau turetumem naujus remejus
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
M a r i u s rašė:ne ne, tas kur per viduri toks nedidukas
Tai jis yra vadinamas rezontoriumi ir dedamas vietoje katalizatoriaus, kaip Egis minejo kaina nuo 50lt(maziukas)iki 70(didelis) aisku dar priklauso kur pirksi
o ta kur ishpjausi... kolegos nutylejo, bet jei kalbi apie katalizatoriu, kuris 10 metu mashinai tik smaugia "arklius" neatiduok jokiam godziam tavo vamzdziu pjaustytojui, - uzdirbsi tiek kad ir rezonatorius ir darbas atsipirks - plius dar uzdirbsi..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
As pridaviau "EMP"(UAB Elelktroninių mašinų perdirbimas) Vilniuj savo katalizatoriu ir gavau nei daug nei mazai 219Lt (atsipirko naujas vamzdis ir visas darbas).
TripleX rašė:As pridaviau "EMP"(UAB Elelktroninių mašinų perdirbimas) Vilniuj savo katalizatoriu ir gavau nei daug nei mazai 219Lt (atsipirko naujas vamzdis ir visas darbas).
Reiktu ir man susitvarkyti
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
TripleX rašė:As pridaviau "EMP"(UAB Elelktroninių mašinų perdirbimas) Vilniuj savo katalizatoriu ir gavau nei daug nei mazai 219Lt (atsipirko naujas vamzdis ir visas darbas).
a ko cia tiek daug gavai? kiek zinau ten tik apie 100 lt gali tegauti.
savo reiktu prakalt, voliojas garaze kazkur...
calibra 8v, 1990 12m - parduota kazkur i Marijampoles rajona
a ko cia tiek daug gavai? kiek zinau ten tik apie 100 lt gali tegauti.
savo reiktu prakalt, voliojas garaze kazkur...
Baik Hari juokus as uz savo gavau 255lt bet pats isspjoviau!!!
Pas mane katalizatorius tuscias buvo, as jo jau senai neturiu, o tas kitas bakelis irgi tuscias, vienas sveikas yra tik glusako bakelis, todel masina ir burzgia kaip skarbonke.
M a r i u s rašė:Pas mane katalizatorius tuscias buvo, as jo jau senai neturiu, o tas kitas bakelis irgi tuscias, vienas sveikas yra tik glusako bakelis, todel masina ir burzgia kaip skarbonke.
Nuvaziuok i Mazaji kaimeli. Ten meistriukai pigiai ir greitai dirba.
Tai jie tau katalizatoriu ispjove ir dar pinigus paeme?ISDURE tave!!!Man irgi jie ismetimo sistema dare, ir rezonatorius du dejo nu krc viska dare ir katalyza atidav nors labai jau nenorejo