Nu pabandysiu paskaiciuoti visciukus kaip sakant:
1.danistattoo+braliukas
2.egidas
3.cingis+Monika
4.TOMUKAS
5.Tomas NKU 200
6.Yellow
7.Maksas+Alia+Mantisimo
8.Kekshiukas+Auriux+GwiDas+Gina
9.Blue_angel
Nu cia tai ka zinau as,nepykit jei ka pamirsau...pataisykit jei ka.....nezinau ka galvoja Ramunas,Calvinas,Rivar,Badaz,Tadaz,Dovix....nu ir dar pasivesni klubo nariai....Kaip matot laisvu vietu lyg ir yra...tarkites....laiko dar yra:)
nu ka sudalivavau meete sendien, galvojau. kad nieks neatvarys bet klydau.
Tai va noreciau paklaust kur visi dinge tokiu graziu oru tipo tingit atvaziuot ar ka
kai toks grazus oras tai galejom kazka susiorganizuot ir i kokia gamta palekt
Cingi, nezinau kaip kiti, bet kai kurie siaip dar svencia tokia primityvia svente kaip Sv. Velykos Reikia profilaktiskai ir i baznycia nuvaziuoti ir prie bendro stalo pabuti..
Egidas, oj laukiu
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Nu cia tai ka zinau as,nepykit jei ka pamirsau...pataisykit jei ka.....nezinau ka galvoja Ramunas,Calvinas,Rivar,Badaz,Tadaz,Dovix....nu ir dar pasivesni klubo nariai....Kaip matot laisvu vietu lyg ir yra...tarkites....laiko dar yra:)
As irgi varysiu su savo masina, taigi
10.BadaZ+Diana
o del Tadaz tai klaustukas...
egidas rašė:Tai papasakok, Manteli, kas tave prikule
Ne taip baisiai, be to teisingai klausima turejai ishkelt taip: i kieno nosi ranka susivarei, ir i kieno shonkaulius susizalojai koja O shiaip dzin -darbine trauma
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Viskas yra gerai...kas nori vaziuot...tas darys viska,kad vaziuotu,o kas nenori vaziuot arba nelabai nori ras priezasti nevaziuoti...ne tas svarbiausia...
danistattoo rašė:Viskas yra gerai...kas nori vaziuot...tas darys viska,kad vaziuotu,o kas nenori vaziuot arba nelabai nori ras priezasti nevaziuoti...ne tas svarbiausia...
Daniui pritariu, tvisada priezaciu atsiranda, tik b]nedryskit pagalvoti kad kazkam, i sikna lendu nes gausit i dantim
n tuoj pat:) rasiau girtas
Man šiuo atveju priežasčių ieškot nereikia, jei nuspresiu nevažiuot, tai ir taip ir pasakysiu, nematau cia Big Deal'o, bet šiuo metu man svarbiau ka pasakys daktarai pershviete mano galunes.. Taip kad nereikia varyt
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Calvin rašė:Man šiuo atveju priežasčių ieškot nereikia, jei nuspresiu nevažiuot, tai ir taip ir pasakysiu, nematau cia Big Deal'o, bet šiuo metu man svarbiau ka pasakys daktarai pershviete mano galunes.. Taip kad nereikia varyt
TAI KIEK SAKEI KAD DRAUGELI I EURUOSTA REIK NUVEST
Calvin rašė:Man šiuo atveju priežasčių ieškot nereikia, jei nuspresiu nevažiuot, tai ir taip ir pasakysiu, nematau cia Big Deal'o, bet šiuo metu man svarbiau ka pasakys daktarai pershviete mano galunes.. Taip kad nereikia varyt
TAI KIEK SAKEI KAD DRAUGELI I EURUOSTA REIK NUVEST