Diagnostika
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Diagnostika
'91 m DOCH. Kazakas su laisvom apsukom visa laika laiko 1, kai salta daugiau (1.3). Kai ismini sankaba (vaziuojant) labai letai apsukos nusileidzia. Servise pasiule padaryti variklio diagnostika, tipo daug kas galejo atsitikti.
Gal kas zinote kas galetu buti arba kur siulytumet darytis diagnostika.
Aciu
Aciu
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
Re: Diagnostika
kad mzk gyventum pasiulicau betsnooper rašė:'91 m DOCH. Kazakas su laisvom apsukom visa laika laiko 1, kai salta daugiau (1.3). Kai ismini sankaba (vaziuojant) labai letai apsukos nusileidzia. Servise pasiule padaryti variklio diagnostika, tipo daug kas galejo atsitikti.
Aciu
-
DeX
- Klubo ex-Narys
mzk uz 20Lt tai cia kaip...prieina baxuriuks-meistriuks, prie atidaryto kapoto, paklauso dvizoka...pasako pagazuok pora kartu ir pasako... nu krc reiktu zvakes, laidus,skriejika, laisvos eigos voztuva nu da oro matuokle ziuret ir tipo jau diagnostika ? Jei taip taivln uz 10Lt tokia padarytu.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
91' dohc
-
snooper
- Krikštytojas
Na tu Dex'ai ziauriai atsakinieji visiems:D Nesakau, kad esi neteisus bet perziauriai:DDeX rašė:mzk uz 20Lt tai cia kaip...prieina baxuriuks-meistriuks, prie atidaryto kapoto, paklauso dvizoka...pasako pagazuok pora kartu ir pasako... nu krc reiktu zvakes, laidus,skriejika, laisvos eigos voztuva nu da oro matuokle ziuret ir tipo jau diagnostika ? Jei taip taivln uz 10Lt tokia padarytu.
Viln kazkur 100 lt diagnistika kainuoja:(
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
-
DeX
- Klubo ex-Narys
Ir pasakykit man kas nors ar kazkam po tokios diagnostikos sutvarkius ju nurodyta mazga, o ne (nu cia gali buti A, B, C,D,E ir pan variantu) viskas iskart susitvarke iskart?naujokė rašė:o su kompiuteriu viskas gerai?nes gal jis durniuoja tai irgi gali tureti itakos.
siaip tai siulyciau varyt i serviza, man dare Rasmite tai 70lt kainavo
Nu man siaip idomu...
======
91' dohc
91' dohc
-
DeX
- Klubo ex-Narys
Tai tamsta matyt "ne v kurse" kad kalbi su "Labiausiai visus uzknisancios personos" nominacija klube turinciu tipusnooper rašė:Na tu Dex'ai ziauriai atsakinieji visiems:D Nesakau, kad esi neteisus bet perziauriai:D Viln kazkur 100 lt diagnistika kainuoja:(
======
91' dohc
91' dohc
na sunku su tavimi bet ka darysiDeX rašė:mzk uz 20Lt tai cia kaip...prieina baxuriuks-meistriuks, prie atidaryto kapoto, paklauso dvizoka...pasako pagazuok pora kartu ir pasako... nu krc reiktu zvakes, laidus,skriejika, laisvos eigos voztuva nu da oro matuokle ziuret ir tipo jau diagnostika ? Jei taip taivln uz 10Lt tokia padarytu.
na visu pirma man patikrino kompo nieko nerado ir poto pradejo ziureti variklio dirbima ismetima,cilidru kompresija ,degima,misinio sudedamaje dali ar liesas ar riebus ir t.t. tik dvi bedas atrado mires lembazoidas ir 3as cilindras blogai dirba kalta zavake matyt zvakes tarpasas per didelis cia menka beda + vandeniolio ismetimas labai jau didelis va tokios bedos
na manau cia pakankamai paziureta
Papasakosiu kaip man buvo. Pradejo apsukos is leto nusileidinet, o kartais isvis stovedavo ~3-4 stukos. Po tokiu cirku nepraejo savaite ir pizdiec, iskart gesta ant laisvu. Siandien buvau servise, oro srauto matuokle isejo. Dabar ieskau kur nusipirkt 
P.S. Kokios ten oro srauto matuokles tinka 16v 91'? Nuo 8v tiktu? sake dar kazka nuo omegu ir vektru tinka 94 m... O seip isvis pasaka butu jei kas padetu patikrint su savo matuokle. Zinoma uz pora alaus bokalu
Vilnius.
P.S. Kokios ten oro srauto matuokles tinka 16v 91'? Nuo 8v tiktu? sake dar kazka nuo omegu ir vektru tinka 94 m... O seip isvis pasaka butu jei kas padetu patikrint su savo matuokle. Zinoma uz pora alaus bokalu
Vilnius.
Calibra 16V