idomus tas daikciukas su lemputem man tik klausimas ar jis neitakos itampos pasikeitimoi is lambdos?? gal kas esat isideje toki? kuro sanaudos nepasikeite?
bad_brains rašė:idomus tas daikciukas su lemputem man tik klausimas ar jis neitakos itampos pasikeitimoi is lambdos?? gal kas esat isideje toki? kuro sanaudos nepasikeite?
tas daikciukas vadinasi lambda zondo emuliatorius geras daikciukas, gali pagal ji pats dujas susireguliuot tad jei gerai sureguliuosi tai kuro sanaudos tikrai nepadides del jo
sestokas rašė:cia yra elektroninis BRC reduktorius siaip tikrai geras jis yra bet su siuo reduktorium gali statytis ir antros kartos duju iranga, bet jei jau sakiai kad pas tave varztas ant dujines slangos stovi tai tada pirma karta tai siek tiek pasakysiu kaip tau susireguliuot ji (jei jis reguliuojasi) tas varztas kuris matosi desineje puseje turi but uzsuktas ir salia jo yra sesiakampis varztas va su juo turetum ,,pasigaut,, laisvas apsukas bet is akies tiksliai nesusireguliuosi
noriu papriestarati sesiakampi varsta reikia sukti i isore kol prades slopti variklis ir tada su adata atgaivinti variklio darba. nes jei adata bus uzsukta ant duju masinos neuzvesi .Nes adata regulioja ipilima.
sestokas rašė:cia yra elektroninis BRC reduktorius siaip tikrai geras jis yra bet su siuo reduktorium gali statytis ir antros kartos duju iranga, bet jei jau sakiai kad pas tave varztas ant dujines slangos stovi tai tada pirma karta tai siek tiek pasakysiu kaip tau susireguliuot ji (jei jis reguliuojasi) tas varztas kuris matosi desineje puseje turi but uzsuktas ir salia jo yra sesiakampis varztas va su juo turetum ,,pasigaut,, laisvas apsukas bet is akies tiksliai nesusireguliuosi
noriu papriestarati sesiakampi varsta reikia sukti i isore kol prades slopti variklis ir tada su adata atgaivinti variklio darba. nes jei adata bus uzsukta ant duju masinos neuzvesi .Nes adata regulioja ipilima.
as tokiu reduktoriu tikrai daug esu sureguleves taip kad....
o tu taip bandei reguliuot kaip sakai? prijunges prie kompo? ar is akies?
As reguliuoju is klausos pagal variklio darba nes ne pirmi metai dirbu su dujomis . gerai kad tau pasitaiko tokie reduktoriai kurie perpila. bet kokibiskai surinkta reduktoriu BRC NEATSUKUS ADATOS vedant ant duju sunkiai uzvesi.
TOMUKAS rašė:As reguliuoju is klausos pagal variklio darba nes ne pirmi metai dirbu su dujomis . gerai kad tau pasitaiko tokie reduktoriai kurie perpila. bet kokibiskai surinkta reduktoriu BRC NEATSUKUS ADATOS vedant ant duju sunkiai uzvesi.
tomas rašė:Kiek dochas 16v su antros kartos duju iranga turetu walgyt ant tiesaus kelio? Nes po profilaktinio reguliawimo su kompu, pradejo imt 10 ltr..
manp lazkur 8-9 ima dohc pirma karta bet kadangi trasoj visad spaudziu tai kazkur 11 paima
tai jei toks protingas tai ka pasiulysi? ipurskima? gal dar BRC? susikisk ta BRC sau i ..... doch ir su pirma karta labai gerai draugauja jei dar to nezinai
blue_angel rašė:O man tai nuo vakar kai pradejo durniuoti, tai dabar isvis nepersijungia i dujas
jei pultelyje dega lemputes o jis neperjungia i dujas, patikrink duju voztuva ir apvija kuri yra ant reduktoriaus jei dirba, reik ziuret duju padavima bet nelabai patarciau kist ten nagu jei apie tai nenutuoki zinai visko gi buna
Pas mane SFI 16V varikliukas, patare detis IV kartos iranga. CAMPAS idejo STARGAS sistema su tiesioginiu duju ipurskimu i cilindra kaina 2600LT + 50LT uz baliona vietoje atsarginio rato.
Duju ima apie 8-9L/100Km trauka gera, prie aukstu sukiu reduktorius uzmaitina gerai (STARGAS keliu pakopu tinka ir turbininiams varikliams). Kol kas patenkintas, net kuro sanaudas kompas rodo... tik vienas bug'as kad likusi nuvaziuoti atstuma ima pagal benzo parodymus:))