Šokineja apsukos!
Šokineja apsukos!
Ryte kai uzvedu masiniuka, ji padirba kokiu 5-10 sekundziu ir uzgesta. Taip kokius tris kartus. Paskui nebeuzgesta, bet labai sokineja apsukos- nukrenta iki beveik uzgesimo ribos ir tada uzsigazuoja iki kokiu 3 tukst. apsisukimu/min.
Silta visai nieko dirba, gal tik po ilgesnes keliones siektiek sokineja, bet nezymiai.
Tai kas gali buti? Gal koks laisvu apsuku daviklis, jei jis tai kurioje vietoje jis yra? Ir mazdaug kokios kainos srote ir parduotuveje?
Aciu
Silta visai nieko dirba, gal tik po ilgesnes keliones siektiek sokineja, bet nezymiai.
Tai kas gali buti? Gal koks laisvu apsuku daviklis, jei jis tai kurioje vietoje jis yra? Ir mazdaug kokios kainos srote ir parduotuveje?
Aciu
Kitaip mane zinot kaip FUF'as :)
O pas tave kartais ne dujos?Dunia rašė:Ryte kai uzvedu masiniuka, ji padirba kokiu 5-10 sekundziu ir uzgesta. Taip kokius tris kartus. Paskui nebeuzgesta, bet labai sokineja apsukos- nukrenta iki beveik uzgesimo ribos ir tada uzsigazuoja iki kokiu 3 tukst. apsisukimu/min.
Aciu
[img]http://www.heddes.tmfweb.nl/hf%20calibra.gif[/img]
Na, jei su dujom tokie navarotai vyksta, tada,manau, reikia pareguliuot dujas arba gali buti jog reduktoriaus membranai ateina galas. Bent man taip buvo, kad sokinedavo apsukos ir veliau visai nebeveike ant duju, na, vaziuot galejau tik su benzinu. Nuvariau, kad patikrintu, tai pakeite tas membranas, zvakilaidzius, nes dviejuose laiduose "pieno riebumas" ir viskas susitvarke. Vel puikiai vazineju su dujomis.lukas7 rašė:pas mane tai jo![]()
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Man irgi tas pats.
Kinderi kiek mokejai uz laidus? Kokios firmos?
FUF'ai - nepergyvenk! Viska sutvarkysim
Membrana ir laidai. Pakeiciam tuos du dalykus - tada turetu buti viskas ok.
Nezinau kainu ir nzn ar verta moketi uz gerus laidus ar imti paprastus. (120 vs 200 Lt).
Kinderi kiek mokejai uz laidus? Kokios firmos?
FUF'ai - nepergyvenk! Viska sutvarkysim
Membrana ir laidai. Pakeiciam tuos du dalykus - tada turetu buti viskas ok.
Nezinau kainu ir nzn ar verta moketi uz gerus laidus ar imti paprastus. (120 vs 200 Lt).
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Kazkas negerai su degimu. Servize tegu tau atlieka kompiuterine diagnostika.Renas rašė:Pas mane irgi tokie patys bajeriai buna, kai savaite nevazineji! Bet jeigu kas dien, tai viskas ok! Bet kodel karstas nenori dirbti? Turi butinai gerai pagazuoti, kad stabilizuotusi apsukos, jei nepalaikai uzkures ant akseleratoriaus, gesta.
Turetu paaisket problema kaipmat. Jei neklystu, tau tai kainuotu 20 - 30 Lt.
Pas mane yra dujos, bet tiesioginis ipurskimas, todel vadasi tik ant benzo, ir negaliu suzinoti, ar ant duju gerai dirbtu, nes automatiskai persijungia tik kai isila variklis. Beda tikrai ne dujose.
Siandien paklausiau Autodinoje, sake pabandyti laisvu apsuku davikli praplauti, Reiks pabandyti prie progos.
Siandien paklausiau Autodinoje, sake pabandyti laisvu apsuku davikli praplauti, Reiks pabandyti prie progos.
Kitaip mane zinot kaip FUF'as :)
pas mane ishvis apsukos ant 0.9 nebuvo dar nusileidia ant laisvu nuo pirkimo... 1.2-2 vaikshto, ir pvz truputely paspaudus kad ir iki 5 ar daugiau labai jau nenoriai apsukos krenta kas chia gali buti? kartais tarkim ant 4 tukst perjungi shaiba tai kol perjungi neskubedamas tai apsukos net nepajuda (gazo pedala atleidziu) 
there was 16v DOHC - With little help from LEXMAUL ;)
man taip buna kartais dėl dujų ;] na apsukos nestovi vietoje, bet kartais lėtai leidzhiasi. Stabdau bėgiu, o man nesistabdoramaster rašė:pas mane ishvis apsukos ant 0.9 nebuvo dar nusileidia ant laisvu nuo pirkimo... 1.2-2 vaikshto, ir pvz truputely paspaudus kad ir iki 5 ar daugiau labai jau nenoriai apsukos krenta kas chia gali buti? kartais tarkim ant 4 tukst perjungi shaiba tai kol perjungi neskubedamas tai apsukos net nepajuda (gazo pedala atleidziu)
jai klausi ar duju nera - tai neNitro rašė:man taip buna kartais dėl dujų ;] na apsukos nestovi vietoje, bet kartais lėtai leidzhiasi. Stabdau bėgiu, o man nesistabdoramaster rašė:pas mane ishvis apsukos ant 0.9 nebuvo dar nusileidia ant laisvu nuo pirkimo... 1.2-2 vaikshto, ir pvz truputely paspaudus kad ir iki 5 ar daugiau labai jau nenoriai apsukos krenta kas chia gali buti? kartais tarkim ant 4 tukst perjungi shaiba tai kol perjungi neskubedamas tai apsukos net nepajuda (gazo pedala atleidziu)Bet chia tikrai dėl dujų, pas tave kiek suprantu LPG nėra?
there was 16v DOHC - With little help from LEXMAUL ;)
Pas mane panasiai,ale turiu dvi bedas.
Kartais buna uzsikuri ir apsukos ant 200, po biski kyla arba uzgesta. Na dar karts nuo karto buna toks lyg trukciojims, ne apsuku sokinejimas ale garsas toks brr.. brr.. brr.. brr.., palaikius ant 2000 aps. viskas susitvarko. Kol saltas variklis veikia ciki. visi cirkai prasideda kai susyla
nuo ~3-4k apsukos svariai graziai nusileidzia iki ~900-1000 ir sustoja, bet jei staigiai atleidi gaza prie 1500 - uzgesta, na dar kartais buna, kad malas ant laisvu - kilnojas tarp 900-1100.
Na kita beda. Ant greiciu dezhes yra toks sudukas i kuri ateina svirtis ar kaip ja pavadinti ir perjungineja begius, vat is ten leidzia skysti toki nei skysta nei tirsta, uz tepala skystesnis. Zodziu reik viska sutvarkyt
Gal kas koki servisa rekomenduotumet kad nenuluptu 9 kailiu.. Dekoju.
Kartais buna uzsikuri ir apsukos ant 200, po biski kyla arba uzgesta. Na dar karts nuo karto buna toks lyg trukciojims, ne apsuku sokinejimas ale garsas toks brr.. brr.. brr.. brr.., palaikius ant 2000 aps. viskas susitvarko. Kol saltas variklis veikia ciki. visi cirkai prasideda kai susyla
Na kita beda. Ant greiciu dezhes yra toks sudukas i kuri ateina svirtis ar kaip ja pavadinti ir perjungineja begius, vat is ten leidzia skysti toki nei skysta nei tirsta, uz tepala skystesnis. Zodziu reik viska sutvarkyt
Gal kas koki servisa rekomenduotumet kad nenuluptu 9 kailiu.. Dekoju.
Calibra 16V
gal galit paaiskint kur ta oro srauto matuokle randasi ir kur tas laidas randasi? nes pas mane gesta variklis ant laisvu apsuku arba ismynus sankaba, o uzvesti be gazo neimanoma, iskart uzgestavaidotas rašė:zodziu su matoru ir apsukom susitvarkiau, oro srauto matuokles laidas levas. dabar variklis ir apsukos kaip pabuciuoti veikia.
[color=blue]2.0l DOHC 110kw 91m.[/color]
Moterys, kurios galvoja, kad i vyro sirdi tik per skrandi- soka per aukstai!!!
Moterys, kurios galvoja, kad i vyro sirdi tik per skrandi- soka per aukstai!!!