ir dar niekaip rankeneles nenuimu.padekit labai reikia
dureliu apshifkes
dureliu apshifkes
turiu klausimeli
gal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
zinok nezinau, man buvo centrinio traukute nusokus, tai apsivkeje kiek radau nuemiau uzspaustuku, varztu, tada uzteko virsutine dali jos atlenkt, kad ranka prakishti i dureliu vidu ir taip pusiau apgraibom sutvarkem... visa ir nenuemiau ir nepamenu kur ten dar kliuvo....
svarbiausia per jega nelauzti ir viskas....
svarbiausia per jega nelauzti ir viskas....
======
It's another great day 4 science
91' dohc
It's another great day 4 science
91' dohc
Re: dureliu apshifkes
Na nieko ten sudetingo ir nieko nesulauzysi, nebent traukdamas gali atplesti plastikini korpusa nuo apsifkes, ju ten daug ir jie laiko tuos fiksatorius, kurie isistato i dureliu skylutes ( nu supratai mane ), bet irgi ne beda, galima priklijuoti. O vat rankenele tai gaidys! As dariau taip: pastatai rankenele horizontaliai bumbulu i desine, kisi siaura atsuktuva tarp rankeneles ir apsifkes is desines i kaire bandydamas surasti ir isstumti spiruokline viela ( ji tokia panasi i omegos forma ). Na nzn, ar aiskiai cia isdesciau, bet gal pades!dzastinas rašė:turiu klausimeligal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
aciuRenas rašė:Na nieko ten sudetingo ir nieko nesulauzysi, nebent traukdamas gali atplesti plastikini korpusa nuo apsifkes, ju ten daug ir jie laiko tuos fiksatorius, kurie isistato i dureliu skylutes ( nu supratai mane ), bet irgi ne beda, galima priklijuoti. O vat rankenele tai gaidys! As dariau taip: pastatai rankenele horizontaliai bumbulu i desine, kisi siaura atsuktuva tarp rankeneles ir apsifkes is desines i kaire bandydamas surasti ir isstumti spiruokline viela ( ji tokia panasi i omegos forma ). Na nzn, ar aiskiai cia isdesciau, bet gal pades!dzastinas rašė:turiu klausimeligal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
dabar daug aiskiau
tuik va su tuo dalyku kaip ten ji visa nusiima tai nelabai aisku
dzastinas rašė:aciuRenas rašė:Na nieko ten sudetingo ir nieko nesulauzysi, nebent traukdamas gali atplesti plastikini korpusa nuo apsifkes, ju ten daug ir jie laiko tuos fiksatorius, kurie isistato i dureliu skylutes ( nu supratai mane ), bet irgi ne beda, galima priklijuoti. O vat rankenele tai gaidys! As dariau taip: pastatai rankenele horizontaliai bumbulu i desine, kisi siaura atsuktuva tarp rankeneles ir apsifkes is desines i kaire bandydamas surasti ir isstumti spiruokline viela ( ji tokia panasi i omegos forma ). Na nzn, ar aiskiai cia isdesciau, bet gal pades!dzastinas rašė:turiu klausimeligal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
dabar daug aiskiau![]()
tuik va su tuo dalyku kaip ten ji visa nusiima tai nelabai aisku
Pirmiausia bandyk nusiimti ta gaidyska irkla
aciu visiem uz atsakymus labai.ryt bandysiuwauhal rašė:as tai kai emiau irkla tai naudojau sulenkta peili
nuimant apsyfke reik atsukt visus varztus ir apsyfke plest nuo apacios, ji ten turetu su maziukais fiksatoriukais isitrauk. jei jie sulus tada teks juos keist, arba dar gali buti kad nusilups tokios laikancios plasmases, tai jas reiks priklijuot