dureliu apshifkes

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
dzastinas
Pradedantysis
Vietovė: varėna

dureliu apshifkes

Standartinė dzastinas »

turiu klausimeli :? gal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
ir dar niekaip rankeneles nenuimu.padekit labai reikia :(
DeX
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

irgi apturejau pisnios su tom durim, nelabai pamenu viska, bet rankenele laiko toks "uzspaustukas", omega raides formos. Taigi nuemima jo atitinkamas plonu atsuktuveliu ar pan.
======
It's another great day 4 science
91' dohc
dzastinas
Pradedantysis

Standartinė dzastinas »

DeX rašė:irgi apturejau pisnios su tom durim, nelabai pamenu viska, bet rankenele laiko toks "uzspaustukas", omega raides formos. Taigi nuemima jo atitinkamas plonu atsuktuveliu ar pan.
dekui DEX o kaip toliau
kaip paskui nusiima ta visa kur an duru?ar ji isvienos dalies ar is dvieju?
DeX
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

zinok nezinau, man buvo centrinio traukute nusokus, tai apsivkeje kiek radau nuemiau uzspaustuku, varztu, tada uzteko virsutine dali jos atlenkt, kad ranka prakishti i dureliu vidu ir taip pusiau apgraibom sutvarkem... visa ir nenuemiau ir nepamenu kur ten dar kliuvo....
svarbiausia per jega nelauzti ir viskas....
======
It's another great day 4 science
91' dohc
Renas
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas

Re: dureliu apshifkes

Standartinė Renas »

dzastinas rašė:turiu klausimeli :? gal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
Na nieko ten sudetingo ir nieko nesulauzysi, nebent traukdamas gali atplesti plastikini korpusa nuo apsifkes, ju ten daug ir jie laiko tuos fiksatorius, kurie isistato i dureliu skylutes ( nu supratai mane ), bet irgi ne beda, galima priklijuoti. O vat rankenele tai gaidys! As dariau taip: pastatai rankenele horizontaliai bumbulu i desine, kisi siaura atsuktuva tarp rankeneles ir apsifkes is desines i kaire bandydamas surasti ir isstumti spiruokline viela ( ji tokia panasi i omegos forma ). Na nzn, ar aiskiai cia isdesciau, bet gal pades! :wink:
dzastinas
Pradedantysis

Standartinė dzastinas »

Renas rašė:
dzastinas rašė:turiu klausimeli :? gal kas nuiminejot savo cali dureliu apshifkes(nu nezinau kaip kkitaip pavadint)nu tas kur is vidaus andureliu dedas.man reikia ji nuimt,bet nezinau kaip, bijau sulauzyt.
Na nieko ten sudetingo ir nieko nesulauzysi, nebent traukdamas gali atplesti plastikini korpusa nuo apsifkes, ju ten daug ir jie laiko tuos fiksatorius, kurie isistato i dureliu skylutes ( nu supratai mane ), bet irgi ne beda, galima priklijuoti. O vat rankenele tai gaidys! As dariau taip: pastatai rankenele horizontaliai bumbulu i desine, kisi siaura atsuktuva tarp rankeneles ir apsifkes is desines i kaire bandydamas surasti ir isstumti spiruokline viela ( ji tokia panasi i omegos forma ). Na nzn, ar aiskiai cia isdesciau, bet gal pades! :wink:
aciu
dabar daug aiskiau :P
tuik va su tuo dalyku kaip ten ji visa nusiima tai nelabai aisku :oops:
Renas
Klubo ex-Narys

Standartinė Renas »

dzastinas rašė:
Renas rašė:
aciu
dabar daug aiskiau :P
tuik va su tuo dalyku kaip ten ji visa nusiima tai nelabai aisku :oops:

Pirmiausia bandyk nusiimti ta gaidyska irkla :lol: , o po to baikos, du ar trys varztai ir pati nukris :lol: !
nokas1
Entuziastas
Vietovė: Šakiai

Standartinė nokas1 »

as atsisukau visus varztus kiek radau ant apsivkes ir tada panaudodamas smurta isleto atlupau ja.ji susideda is dvieju daliu,tik jos tarpusavy buna suklijuotos.tuos sudukus kur laiko spraudukus prilipinau su lipalu ir laike kol uzdejau,berods dar tebelaiko,nes apsivkes savo vietoj.sekmes ardant :wink:
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

gerai kad pas mane irklu nera :lol: tai apsyfke per keleta minuciu nusiimu :twisted:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Standartinė wauhal »

as tai kai emiau irkla tai naudojau sulenkta peili

nuimant apsyfke reik atsukt visus varztus ir apsyfke plest nuo apacios, ji ten turetu su maziukais fiksatoriukais isitrauk. jei jie sulus tada teks juos keist, arba dar gali buti kad nusilups tokios laikancios plasmases, tai jas reiks priklijuot
dzastinas
Pradedantysis

Standartinė dzastinas »

wauhal rašė:as tai kai emiau irkla tai naudojau sulenkta peili

nuimant apsyfke reik atsukt visus varztus ir apsyfke plest nuo apacios, ji ten turetu su maziukais fiksatoriukais isitrauk. jei jie sulus tada teks juos keist, arba dar gali buti kad nusilups tokios laikancios plasmases, tai jas reiks priklijuot
aciu visiem uz atsakymus labai.ryt bandysiu :P
SpottAuto
Klubo Narys
Vietovė: Panevėžys
Kontaktinė informacija:

Standartinė SpottAuto »

Cia varstai kuriuos atsukt, daugiau laiko plasmasiukai. Jei sulauzysi tai yra pirkt nauju :)
Paveikslėlis
dzastinas
Pradedantysis

Standartinė dzastinas »

SpottAuto rašė:Cia varstai kuriuos atsukt, daugiau laiko plasmasiukai. Jei sulauzysi tai yra pirkt nauju :)
Paveikslėlis
dekui :D bet pas mane nera el.langu :( ... niekaip nenuimu tos susiktos rankeneles... :oops:
Renas
Klubo ex-Narys

Standartinė Renas »

Tai tu paklausk, gal kas is chebros turi ar turejo opeli ir turi praktikos, nes sitas anonizmas visuose opeliuose yra, vat :wink: !
Sphinx
Naujokas
Vietovė: Utena

Standartinė Sphinx »

Geriausiai tai nuvaziuot i koki serviziuka ar garaza ir ten jie turi tokius spec. opelio rankenelem raktus. 8) Su tuo raktu tai 1min ir fsio. Kol su peiliu iskrapstysi ta suda tai manau greiciau kur i vietini serviziuka pasokt butu, pinigu tai tikrai neturetu jau imt... Bent jau is manes tai neeme :D
Uždaryta