Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
-
Kekshiukas
- Naujokas
- Vietovė: Kretinga(Kartena)
Na ka jaunimas pirtele "Rugpieniu" kaime Kovo 18d.nuo 6val. vakaro iki kitos dienos 1-2val. uzsakyta. ji randasi kazkur uz Gargzdu(paciam neteko ten but,bet Danis sake kad ten labai grazu...) kaina 400lt i ta kaina ieina banketine sale su zidiniu,pirtis,kubilas,saslikine su iesmais ir daug miegamu vietu. idomu kaip ten istikro yra tad pasistenksiu sia savaite apsilankyt ir viska apziuret.
O Jusu prasau nebukyt pasyvus(kaip kazkas mane cia pavadino
) ir sudalyvaukite
daugiau info kai apziuresiu....
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
Nu kadangi nusimato rimtas balius...tai gal ka ir prie to pacio pakrikstysim ir net kokia programa padarysim.galetu but pirma uzduotis realybes sou dalyviams "dydysis brolis"?Ka manot?Ir vakaras butu idomesnis ir veikt butu ka.Uzduotis butu....ka nors suorganizuot,ar kokia atrakcija,ar kokia jumoreska suvaidint,ar rungtynes suorganizuot,kad ir tuos pacius ranku lauzimus,juk VGM neuzkalnu,reik treniruotis
....
JACKASS'as
Taip taip rrrrr... Dani man jau siurpuliukai nubega kai pagalvoju, kad tik viskas taip ir toliau eitusi, tai uhhh bus....danistattoo rašė:Hebra....
Dar karta primenu,kad kovo 18d. baliuje kiekviena is poru tures suorganizuoti kazkokia pramogele....as jau lyg ir kazka sugalvojau...but gerai,kad Calvinas paimtu kompa ir but gerai mikrafona,arba centras + mikrafonas....zodziu nesnauskit,paskui per baliu nekaip atrodysit,o balius nusimato rimtas....krikstynos,vieno "bolido' pristatymas ir aplaistyma (ane rolka?
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Na va, po pusantru metu vairavimo siandien pirma karta sustabde del greicio virsijimo
62km/h + be dirzo. Krc pats zioplas, kad taip vaziavau
Sako uz greiti nuo 50 iki 100, uz dirzus dar 50.
Sakau brolis, pinigu nera ir .t. Nu sako kad jau pazeidimu neturi 30lt ir jokiu tasku. Bet tai pazeidima juciu irase pliaaaaa
Dave kazkoki taloneli ir 30lt vietoj sumokejau.. 
62km/h + be dirzo. Krc pats zioplas, kad taip vaziavau
Sako uz greiti nuo 50 iki 100, uz dirzus dar 50.
Sakau brolis, pinigu nera ir .t. Nu sako kad jau pazeidimu neturi 30lt ir jokiu tasku. Bet tai pazeidima juciu irase pliaaaaa
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Tai va as nezinau ar gavau officialiai ar tik del vaizdo jis ta talona israse. Nes tokios baudos 30lt nera. Vien uz dirzus 50 minimali, tai kitaip jie kiek zinau officialiai negali. Tikiuosi, kad neraTOMUKAS rašė:AS per keturis vairavimo metus nesu gaves nei vienos oficialios baudos
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Zalsvas ar gelsvas lapelis su serijiniu atspausdintu numeriu. Visa kita ranka. Tai parasyta virsijo greiti ir be dirzu. Uz abu 30lt. Nu tokia maza nejau gali buti? Kai sake uz dirzus 50, uz greiti 50-100
Ir taip nera pinigu ir nu pliam 
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
na kiek as zinau tai nieks nebaudzia uz du dalykus, o jei sakai kad parasyta uz dirzus ir uz greiti tai turi but parasyta kiek virsijai, be to bauda pirma kart pakliuvus uz dirzus visai nieks nebaudzia yra ispejimas, be to bauda uz dirzus yra nuo 25iki 50lt jei esi gatviu recidivistas tada duota 50lt arba jeigu pasiunti kur policinikus
. taip kad tave nubaude uz kazkoki tai viena dalyka, bent as taip manau
Mane visi baustu maksimaliom baudom, uz eismo taisykliu negerbimacingis rašė:na kiek as zinau tai nieks nebaudzia uz du dalykus, o jei sakai kad parasyta uz dirzus ir uz greiti tai turi but parasyta kiek virsijai, be to bauda pirma kart pakliuvus uz dirzus visai nieks nebaudzia yra ispejimas, be to bauda uz dirzus yra nuo 25iki 50lt jei esi gatviu recidivistas tada duota 50lt arba jeigu pasiunti kur policinikus. taip kad tave nubaude uz kazkoki tai viena dalyka, bent as taip manau
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Na aš jokių šokių pokių nekuriu, kadangi mano jaunėlis ir taip kiek suprantu už krikštynas atsakingas, tikiuos kad užteks kad su mikrafu ka nors papezesiu, na gal koki zhaidimuka ir pribursiu... O PC kas nors ims? Bo mano centras irashytu cd (ta prasme neoriginaliu) nelabasi kramto..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
Kekshiukas
- Naujokas
- Vietovė: Kretinga(Kartena)
na seip kas is klp ar netoli jos renkasi 17val. prie savivaldybes kaip ir per mazuosius meetus o kas is kretingos tai apie 5:30val. renkames turgaus aiksteje. o jei kas veluosit paskambinkit man ir as paaiskinsiu 860663334 bet jei kam smalsu del atstumo tai "Rugpieniu" km. randasi kazkur 5km. nuo Gargzdu, vaziuojant link kretingos nuo Gargzdu desinioj pusej yra Kvietiniu km. ivaziavus i ji kaimo gale reikes sukti vel i desine ir kokius 2km. vaziuot zvirkeliu niekur nesukant is keliuko. nusileidus nuo kalnelio jau ten ir pamatysit virs ivaziavimo i kiema yra pakabintas medinis uzrasas "Rugpieniu km." .
smulkesne informacija telefonu 
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Milziniskas aciu Mantisimo, kad vel padejo itin sunkia akimirka ir broliui Calvinui uz paskolinta lyna. Aciu labai
P.S. viskas gerai su car, Kipsas sake reik tik leisti issivedinti 
Paskutinį kartą redagavo blue_angel 19 Kov 2006, 16:31. Iš viso redaguota 1 kartą.
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Tai tau pasiseke nahaliawu gryzti i namo
Kad pirtelei buwo daug paparaciu matem visi, bet gal kasnors is paparaciu nepatinges ir atsius man foto i jaunazas@yahoo.co.uk
Kad pirtelei buwo daug paparaciu matem visi, bet gal kasnors is paparaciu nepatinges ir atsius man foto i jaunazas@yahoo.co.uk
http://rolandas.esu.as/atsakymas/
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
Kol vaziavom namo, tai tik ta mintis ir kele sioki toki optimizmamantisimo rašė:Tai tau pasiseke nahaliawu gryzti i namo![]()
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Tai sako, kad geresniu duju prisipyleiblue_angel rašė:Kol vaziavom namo, tai tik ta mintis ir kele sioki toki optimizmamantisimo rašė:Tai tau pasiseke nahaliawu gryzti i namo![]()
Smirda masina, tai nervina. Reik ta dangteli bamperio prisisukti ir su galiniu atsiremiau i pusni, tai bliam viena numerio lempute nebesvecia
Idomu, kada tas aromatas svylancios plastmases dings. Ar visgi reiktu ziureti rimciau ir remontuoti. Tiesa pastebejimas: pries tai 3 pavara eidavo 90km/h ir ne gramu daugiau. Dabar ka tik pameginau, tai virs 100 leido. Ar tai gali sakyti ka nors gero ar blogo apie ka nors?