chia kazkokis naujas? ar as kazko nezinau?haroldas888 rašė:Jioo alu galima zinoma,pageidautina CORONAramaster rašė:o mexikietishkuose party galima alu gerti?![]()
![]()
![]()
![]()
VGM tema MEKSIKA ;)
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
o tai gal isvis mintis serialias ... laukine sirdis .... danis eina is proto del jurgutes, bet ji myli bermakeri, bermakeris turi zmona, o ji dulkinasi su snooperiu ... bet snooperis zudikas ... ir danis jo bijo ... ir t.t iki 257 serijos
meksika man asuocijuojasi siaip su afigienom mergaitem, ilgom rudom kojytem bei garbanotais ilgais plaikais, desperado
ir tekila ... tai cia mano mintis, uztenka to kaimo ir balioneliu .. padarom kazka issaukiancio .. originalaus 
meksika man asuocijuojasi siaip su afigienom mergaitem, ilgom rudom kojytem bei garbanotais ilgais plaikais, desperado
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
Ramunas rašė:o tai gal isvis mintis serialias ... laukine sirdis .... danis eina is proto del jurgutes, bet ji myli bermakeri, bermakeris turi zmona, o ji dulkinasi su snooperiu ... bet snooperis zudikas ... ir danis jo bijo ... ir t.t iki 257 serijos![]()
![]()
![]()
meksika man asuocijuojasi siaip su afigienom mergaitem, ilgom rudom kojytem bei garbanotais ilgais plaikais, desperadoir tekila ... tai cia mano mintis, uztenka to kaimo ir balioneliu .. padarom kazka issaukiancio .. originalaus
there was 16v DOHC - With little help from LEXMAUL ;)
-
sweetcherry
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: klaipeda-vilnius
Ramunas rašė:o tai gal isvis mintis serialias ... laukine sirdis .... danis eina is proto del jurgutes, bet ji myli bermakeri, bermakeris turi zmona, o ji dulkinasi su snooperiu ... bet snooperis zudikas ... ir danis jo bijo ... ir t.t iki 257 serijos![]()
![]()
![]()
meksika man asuocijuojasi siaip su afigienom mergaitem, ilgom rudom kojytem bei garbanotais ilgais plaikais, desperadoir tekila ... tai cia mano mintis, uztenka to kaimo ir balioneliu .. padarom kazka issaukiancio .. originalaus
nagi nagi,gal as kazko nezinau apie jurgute ir beermakeri???
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
dani nesiparink,visks normaliai 
Pirtis 37Km nuo Vilniaus centro link Kauno
(zodziu tiems kas is Kauno ar Klaipedos bus po visu baliu arciau namo vaziuoti)
Privaziavimas 100% asfaltas, pastatas 3aukstu.
Pirmame aukste pokyliu sale
(manau darysime svediska stala,kad nereiktu grupelemis sedeti prie stalo ir gerti).
Salia sokiu sale su baru (oi gersime tekila ir alu)....
Ir dar virtuve,kur galesime sumustinius ir kitokias mexikietiskas gerybes sudelioti i lekstes
Nusileidus zemyn pirtis,priespirtis,baseinas.....
Tikiuosi visi moka plaukti
Salia pirties 2 persirengimo kambariai(mergaitems ir berniukams)
Ir dar 2 kambariai su miegamosiomis vietomis tiems kas po pierties nebesugebes uzkilti i kita ausksta
Is sio auksto isejimas i lauka ir laipteliai tiesiai i ezera.
Sugryzkime i pastata....
Treciame aukste miegamieji kambariai(viso apie 40 lovu + sulankstomos lovos su ciuziniai = 60vietu) , bei tualetai ir dushai...
Lauke salia namo isbetonuota aikstele su saslykine.
Automobiliams vietos per akis,
teritorija rakinama,
aplink tik miskai.
Zodziu nepasishiksim si karta,
auto saugiai bus,
patys miegosim ne masinose.
O tuo labiau nebus netoliese oro uosto ir chigonu taboro
Slaloma darysime toje pacioje aiksteleje kaip ir pernai ir is Traku tiesiai neskubedami i meksika.
Nepamirskite,kad pobuvyje dalyvauja tik chica de compania
ir elo hombre ....
Pirtis 37Km nuo Vilniaus centro link Kauno
(zodziu tiems kas is Kauno ar Klaipedos bus po visu baliu arciau namo vaziuoti)
Privaziavimas 100% asfaltas, pastatas 3aukstu.
Pirmame aukste pokyliu sale
(manau darysime svediska stala,kad nereiktu grupelemis sedeti prie stalo ir gerti).
Salia sokiu sale su baru (oi gersime tekila ir alu)....
Ir dar virtuve,kur galesime sumustinius ir kitokias mexikietiskas gerybes sudelioti i lekstes
Nusileidus zemyn pirtis,priespirtis,baseinas.....
Tikiuosi visi moka plaukti
Salia pirties 2 persirengimo kambariai(mergaitems ir berniukams)
Ir dar 2 kambariai su miegamosiomis vietomis tiems kas po pierties nebesugebes uzkilti i kita ausksta
Is sio auksto isejimas i lauka ir laipteliai tiesiai i ezera.
Sugryzkime i pastata....
Treciame aukste miegamieji kambariai(viso apie 40 lovu + sulankstomos lovos su ciuziniai = 60vietu) , bei tualetai ir dushai...
Lauke salia namo isbetonuota aikstele su saslykine.
Automobiliams vietos per akis,
teritorija rakinama,
aplink tik miskai.
Zodziu nepasishiksim si karta,
auto saugiai bus,
patys miegosim ne masinose.
O tuo labiau nebus netoliese oro uosto ir chigonu taboro
Slaloma darysime toje pacioje aiksteleje kaip ir pernai ir is Traku tiesiai neskubedami i meksika.
Nepamirskite,kad pobuvyje dalyvauja tik chica de compania
ir elo hombre ....