Pas visas tarpas yra, manau jis ir turi but.
A vat pakeitus atraminius i kokius NONAME
gal ir dingsta tas tarpukas
Totali nesamone 2Renas rašė:O jeigu pas tave is tikruju yra tarpas, tai greiciau ji panaikink, nes amortikas suplesis stakana! Gali buti cia samadelnas variantas padarytas, tipo sportinis, suverzi amortika prie stakano jis gaunasi stabilus,
Jei klystu, pataisykit mane kvaila
Jei manai kad taip yra del spyruokliu tai klysti. Jokio skirtumo kokios yra spyruokles. Atraminis uzsiverzia iki galo. Tas tarpas yra normalu.calibra rašė:Tiesa sakant, nezinau ar taip turi buti.Nitro rašė:norechiau suzhinot ar pas calibra taip yra. pas mus pakabos panashios ;] calibra atsiliepk.
Pas mane irgi taip yra, ir maniau, kad cia del trumpu spyruokliu, bet man rodos kad to tarpo arba nebuvo, arba jis buvo mazesnis, nei yra dabar.
nus del sitos problemos tai tiksliai nznNitro rašė:tai gal tada kvalifikuotai patarsi kaip ishgydyti galiniu ratu ishsisketima?
nus gal ir pagavai koky borta, o gal paprasciausiai reiketu ratu geometrija pasidarytisestokas rašė:ir man kilo klausimukas Evaz,ui. pas mane ,,eda,, vienos padangos vidine puse, bet kazkaip keistai, vienoj vietoj labiau kitoj maziaucia gal buvo i koki borta musta
kas galetu but ir ar sunku ta dalyka istaisyt
Cia galiniu ar priekiniu?sestokas rašė:ir man kilo klausimukas Evaz,ui. pas mane ,,eda,, vienos padangos vidine puse, bet kazkaip keistai, vienoj vietoj labiau kitoj maziaucia gal buvo i koki borta musta
kas galetu but ir ar sunku ta dalyka istaisyt