Klausiu tik ydomumo deliai Ar kasnors pasikeistu jai lamda zonda ystatyciau y ishmetimo kolektoriu(pas mane vectros kolektorius)? Jai ne tai manau dauk patogesne vieta ten nei orginalei kur jis yra. Cia tik shep pamastymai, tai jai kas zinot kanors tai pasidalinkit mintim
soundas rašė:Ash tik tarp kitko parashiau kad ten patogesne vieta. O klausimas buvo ar tai turi ytakos, kurioj vietoj jis stovi.
seip 1.8i varikliuj ir 2.0i varikliu lembozondai skiresi
beto calibru irgi skiresi buna 2-u laidu 1-o ir kaip pasmane 3-iu tai ir kaina skiriasi
seip jei tau dirba gerai tas lembas tai nahuj tu ji ten keisti
o jei tu tik nori persideti tai dek nuo to neiko nepasikeis
Tai man tai veike jis kiek suprantu ash tik del vietos jo klausiau nes zaibo nerodo. Nors benzino shep kashkodel daugiau valgo bet tai ce gal sheip kasnors kitka ai nzn... seniau su rezervu apie 30km nuvaziuodavau, dabar beveik 15km...
soundas rašė:Tai man tai veike jis kiek suprantu ash tik del vietos jo klausiau nes zaibo nerodo. Nors benzino shep kashkodel daugiau valgo bet tai ce gal sheip kasnors kitka ai nzn... seniau su rezervu apie 30km nuvaziuodavau, dabar beveik 15km...
nam irgi nerodo zaibo
o kai nuvariau ant stendo tai meistras pasake jog mires lembazondas
O jaigu pvz atjungciau lamda tai tada jai visa kita normaliai veike tai turetu rodyt zaiba arne? Nes jai visvien nerodytu zaibo tai galima prieiti ishvados kad niekad nerodys zaibo kai suges lamda
o tu pabandyk nuskaityt klaidų kodus, pas mane su greichiausiai mirusiu zondu zhaibas nedega, tačiau nuskaichius klaidas rodo liambdos klaidą. Tiesa buvo pora kartų, o gal tik vieną kartą važiuojant į naują vilnią lygiu tiesiu keliu užsidegęs check engine. Po keliolikos sekundžių ėmė ir užgęso - naujų klaidų neatsirado, tai įtariu liambda zondas numirė galutinai ;] o poto vėl atsigavo
Rodo 31 klaida, tik man klausimas ar ishtrinti jy reik(na atjungti 10sec akuma) tada kai laidas ishtrauktas? Beje atjungus lamda nedega zaibas, bet ce gal delto kad kodas likes atminty ir y tai nekripe demesio?
31 rodo visada kai neuzvestas variklis, uzvesk nerodys.
O su lambda tai pas calibra fokusai, man mire bet zaibas tai degdavo tai ne, bet visada rode 13 koda, pasikeiciau i kita (tiesa is svalkes),
tai ant duju rodo 38, ant benzo normaliai atrodo.