Kas ardet stoglangi?

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
Calvin
Klubo garbės narys
Vietovė: KLP

Kas ardet stoglangi?

Standartinė Calvin »

Gal galit bet kazkiek padett, net neizsivaizduoju ka ten reikia ardyt, bet pas mani jis trata, bet nepasikelia, o va ishlindo variantas nupirkt. Tiksliai net nzn, bet buvau girdejes kad reikia kazkoki troseli, ar tai dantracius keist.. Sudetinga ar ne? Nuo kur pradet ardyt? Aciu.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
jimaz
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius-Alytus
Kontaktinė informacija:

Re: Kas ardet stoglangi?

Standartinė jimaz »

Calvin rašė:Gal galit bet kazkiek padett, net neizsivaizduoju ka ten reikia ardyt, bet pas mani jis trata, bet nepasikelia, o va ishlindo variantas nupirkt. Tiksliai net nzn, bet buvau girdejes kad reikia kazkoki troseli, ar tai dantracius keist.. Sudetinga ar ne? Nuo kur pradet ardyt? Aciu.
tau sedint virs galvos (berots iskart uz lempos salono) yra tokia skylute uzdengta guminiu 'korku' berots ten tuo varstu ir ardosi liukas ar ne? :roll:
[size=67]astra 2.0 DTI 16v[/size]
[size=67]calibra 2.0 16v turbo 4x4 150kW - [color=red]SOLD[/color]
calibra 2.0 16v dohc 110kW - [color=red]SOLD[/color][/size]
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Aga ta "korke" man jau senokai ishkrito (kazin kur biesas nusimete :? ) - yra ten tox varzhtas... o ka, as ji atsuksiu ir man stoglangis ishsiims? :shock:
c20ne 93' - SOLD
jimaz
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

nezinau 100% bet kazkur kazka kazkada girdejau akd susija su stoglangiu tas varstas 8)
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

khe khe - ir as tiek girdejau, bet anywayzzzzz dekui 8)
c20ne 93' - SOLD
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

bent mano opelinė vartojimo instrukcija sako, kad ta varžta sukant galima uzhdaryti liuka jeigu elektra jo jau nebeuždaro... ishsiardyt abejoju ar ardysis.
jimaz
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė jimaz »

Nitro rašė:bent mano opelinė vartojimo instrukcija sako, kad ta varžta sukant galima uzhdaryti liuka jeigu elektra jo jau nebeuždaro... ishsiardyt abejoju ar ardysis.
ghmm nu gal gal :roll:
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

siaip ir man atrodo kad ten avarinis uzdarymas - atidarymas :roll:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

Tikiu kad tas varzhtas tam ir yra. bet kad ardosi stoglangis- faktas - kazkas man minejo, kad netgi lengvai, tik blyn neisivaizduoju nuo kur pradet.. :twisted:
c20ne 93' - SOLD
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Calvin rašė:Tikiu kad tas varzhtas tam ir yra. bet kad ardosi stoglangis- faktas - kazkas man minejo, kad netgi lengvai, tik blyn neisivaizduoju nuo kur pradet.. :twisted:
Bijau nusishneket, bet vienas zmogus man minejo, kad norint ishardyti stoglangi pilnai, jam teko nuimti stogo vidine apdaila.

Siaip, kiek zinau "Favoritas" is calibra-team klubo yra keitesis, tai gali pameginti pas ji asmeniskai uzklausti, kaip ten kas ardosi ir kaip prieiti.
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

Standartinė CalibriS »

Calvin rašė:Aga ta "korke" man jau senokai ishkrito (kazin kur biesas nusimete :? ) - yra ten tox varzhtas... o ka, as ji atsuksiu ir man stoglangis ishsiims? :shock:
ne ten rankinis stoglangio valdimas :wink:
jis ten nepricio is virsaus visus varstus atsuk ir tada galesi viska isimti 8)
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

ohooo kiek spelioniu :D :D :D
jei jau pradejo trateti tai 90% kad teks keisti visa liuko mechanizma, nes isdilo troseliai kurie kelnoja liuka, o ju pakeisti beveik nebeimanoma ir net neverta. Kaip jau dauguma spejot ar skaitet, tai ta korke kur yra lubose tipo avarinis liuko uzdarymas.
Dabar jei del ardymo tai liukas issiema tik nuemus visas sonines plastmases ir pacias lubas. Taipogi bagazines apdaila irgi reikia nuimineti, nes ten viskas vienas su kitu susije. Yra kitas variantas "lauzhti" tai yra ne viska pilnai nuemus bandyti istraukti tas lubas, bet nepatariu nes gali luzhti ir susibraizyti. Na o kai jau nuimsi lubas ir idesi nauja liuka, butinai teisingai nustatyk jo pasvirimo kampa (kai liukas nuleistas), nes kitu atveju gali pradeti shvilpti vaziuojant didesniu greiciu. Siaip manuale yra parashyta kiek mm priekis turi but zemiau galo. Viso darbo didziausia pisliava ir bus su apdailos nurinkimu. Liuka pakeisti yra kapeikos...
Tiesa priesh surenkant viska gali pasijungti liuko "pliusa" nuo kitos fishkes (kai nusiimsi apdaila pamatysi, kad ten dar viena laisva) tada liuka galesi uzdarinet ir be rakteliu :) kas bent jau man buvo labai patogu, nes default calej reikia butinai degimo.
Na zodziu jei kas nors neaisku klausk )

p.s. jei zadi tvarkytis liuka tai tuo paciu daryk ir antikorozini, nes vistiek salonas bus isrinktas :wink:

gl
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
FITNIS
Klubo Narys
Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS

Standartinė FITNIS »

na pas mane tratejo ir nepakeldavo el varikliukas kai buvo netinkamai sureguliuoti pasvirimo kampas,tai norint atidaryti reikdavo paspaudus knopke ranka stuktelt liuka kad pradetu atidarineti...bet sureguliavus tratejimas dingo ir puikiai darineja.
ANDRIUXA
amd
Klubo ex-Narys
Vietovė: Siauliai
Kontaktinė informacija:

Standartinė amd »

FITNIS rašė:na pas mane tratejo ir nepakeldavo el varikliukas kai buvo netinkamai sureguliuoti pasvirimo kampas,tai norint atidaryti reikdavo paspaudus knopke ranka stuktelt liuka kad pradetu atidarineti...bet sureguliavus tratejimas dingo ir puikiai darineja.
tik as ilgam... :wink:
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
Calvin
Klubo garbės narys

Standartinė Calvin »

FITNIS rašė:na pas mane tratejo ir nepakeldavo el varikliukas kai buvo netinkamai sureguliuoti pasvirimo kampas,tai norint atidaryti reikdavo paspaudus knopke ranka stuktelt liuka kad pradetu atidarineti...bet sureguliavus tratejimas dingo ir puikiai darineja.
aaaa a kokiu budu reikia reguliuoti? :roll:
c20ne 93' - SOLD
FITNIS
Klubo Narys

Standartinė FITNIS »

vis dar veikia :wink:
ANDRIUXA
FITNIS
Klubo Narys

Standartinė FITNIS »

Calvin rašė:
aaaa a kokiu budu reikia reguliuoti? :roll:
kiek pamenu, nuemus stogo apmusala, pasimato liuko remelis, o jo kampuose yra berods 4 sesiakampio ar paprasti varztai. juos sukiojant keiciasi liuko aukstis...taip berods....seniai jau ardziau :?
ANDRIUXA
FITNIS
Klubo Narys

Standartinė FITNIS »

Na jo cia viskas issamiai pavaizduota.sekmes ardant :wink:
ANDRIUXA
Uždaryta