Neveikia calytes KOMPAS
-
neo
Neveikia calytes KOMPAS
Patarkit ka daryti ar kur kreiptis!!
Kompas nerodo nei vidutiniu.... sanaudu, nieko.
Rodo momentines, bet litrus i valanda..
Jokiu vidutiniu greiciu..
Jokio bent minimaliai patikimo kilometrazho kur dar galima nuvaziuoti su esamu kuru, nei temperaturos.
kartais buna kai ilgesnei kelionei vaziuoji pradeda rodyti zhmonishkai ir vidutines sanaudas ir persijungia tvarkingai i matavima kur rodo litrus i valanda.. viena syki net vidutini greiti tvarkingai rode. dar neteko tik temperaturos matyt nes vislaika rodo F. bet uzhgesini mashina ir ragas uzhvedus.. vel nieko nerodo..
neisivaizduoju kas gali buti, pas kelis elektrikus buvau tai sake vaziuok ish cia ir nelysk mums i akis..
Idomu ar del shito gali buti dideles ir kuro sanaudos?? patarkit
Aciu
Kompas nerodo nei vidutiniu.... sanaudu, nieko.
Rodo momentines, bet litrus i valanda..
Jokiu vidutiniu greiciu..
Jokio bent minimaliai patikimo kilometrazho kur dar galima nuvaziuoti su esamu kuru, nei temperaturos.
kartais buna kai ilgesnei kelionei vaziuoji pradeda rodyti zhmonishkai ir vidutines sanaudas ir persijungia tvarkingai i matavima kur rodo litrus i valanda.. viena syki net vidutini greiti tvarkingai rode. dar neteko tik temperaturos matyt nes vislaika rodo F. bet uzhgesini mashina ir ragas uzhvedus.. vel nieko nerodo..
neisivaizduoju kas gali buti, pas kelis elektrikus buvau tai sake vaziuok ish cia ir nelysk mums i akis..
Idomu ar del shito gali buti dideles ir kuro sanaudos?? patarkit
Aciu
-
Svečias
-
neo
Re: ......
Tai vat pasidalinsiu ka shendiena nudirbau.
ejau ardyt to kompo ishemiau.. ten viskas lyg ir normaliai, saugikliai visi irgi tvarkoi, bet man uzhkliuvo tai kad kai nuemiau nuo oro srauto matuoklio kishtuka jame visi kontaktai buvo pazhaliave.. tai ash juos tvarkingai ishvaliau.. ir uzhdejau paskui adr kitus laidus judinau kazhkur matyt suveike:) tai dabar rodo.. bet temeraturos vistiek nera:( gal daviklio nera?
ejau ardyt to kompo ishemiau.. ten viskas lyg ir normaliai, saugikliai visi irgi tvarkoi, bet man uzhkliuvo tai kad kai nuemiau nuo oro srauto matuoklio kishtuka jame visi kontaktai buvo pazhaliave.. tai ash juos tvarkingai ishvaliau.. ir uzhdejau paskui adr kitus laidus judinau kazhkur matyt suveike:) tai dabar rodo.. bet temeraturos vistiek nera:( gal daviklio nera?
-
Svečias
-
neo
-
amd
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Siauliai
- Kontaktinė informacija:
na ta dalyka tai ir as zinau, bet tu zinai kiek ten laidu ateina ?neo rašė:Kiek ash zhinau tos fishkes reiktu ieshkoti po priekiniu bamperiu ish vairuotojo puses..
ten blin tiek pravodkes yra kad ojojoi... ir puse is ju nenaudojama
[url=http://www.cardomain.com/ride/2571552/1url]Opel Astra G
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
2.0 16v[/url]
[url=http://www.spritmonitor.de/en/detail/133757.html][img]http://images.spritmonitor.de/133757_3.png[/img][/url]
-
Karolis
....
Buvau nesenai nuemes bampery ir ten yra temperaturos jutiklis. jo laidai eina palei kaire puse, kur stovi akumuliatorius, ten yra fiske juoda-pailga, o is jos po bamperiu eina jai izoliuotas storas laidas ir pats galiukas (jutiklis) ura pailgos formos apie 1 cm ilgio aplietas kieta plastmase. 
issilupi kompa,ten jis tiesiog ispraustas,net neprisuktas,po to atjungi fishke,atsuki varstelius,kurie berods kompo galinej pusej yra,kai kompa prasiardysi,pamatysi kur ta lempute stovi.siaip kurioj vietoj ta lempute,matosi ir neisardzius kompo.kazkurioj pusej yra toks mazas baltas dangtelis,bet vien jo atidaryt nepakanka,nes ta lempike giliai ikista.nu daug cia prirasiau,tikiuosi rasi ir pasikeisi.sekmes darbuosezenka rašė:o pas mane viską rodo bet tik tamsij nieko nematyt nes neveikia kompo apšvietimas.Kaip pataisyt?
galvojau as kazkada kad reik man to kompo - paskaitau, nu blyn kaip gerai ir kaip grazhu kad pas mani laikrodis - ir galva dar maziau skauda
P.S. Kuro sanaudas galiu stebet pats, prisipyles baka "bezdalo" ir nuspaudes spydika ant "00000"
P.S.2 Ir va dar perskaites sekancia tema, supratau, kad nereikia sukt galvos, del to ka kox klaidos kodas reishkia. Kodas vieninintelis "Vazhiuoja" arba "Nevazhiuoja"
Tfiu tfiu tfiu, pakolkas vazhiuoja ir prie -24C 
P.S. Kuro sanaudas galiu stebet pats, prisipyles baka "bezdalo" ir nuspaudes spydika ant "00000"
P.S.2 Ir va dar perskaites sekancia tema, supratau, kad nereikia sukt galvos, del to ka kox klaidos kodas reishkia. Kodas vieninintelis "Vazhiuoja" arba "Nevazhiuoja"
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda
Gal kas ka patars..
Mano kompas kaip minejau neveikia.
Is ryto (ar siaip) kai yra salta, tik uzdus masina kompas susales display'juje rodo 0000 visur. Kame galibuti saknys ir kur Klaipedoje kas paimtu patvarkyti? Arba paciam ka butu galima paziureti? Nes kazkaip disovai, kai nei yra nei nera pc

Is ryto (ar siaip) kai yra salta, tik uzdus masina kompas susales display'juje rodo 0000 visur. Kame galibuti saknys ir kur Klaipedoje kas paimtu patvarkyti? Arba paciam ka butu galima paziureti? Nes kazkaip disovai, kai nei yra nei nera pc
Passat '99 1.9 TDI 81kw
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Xantia '95 1.9 TD - SOLD
Calibra '91 2.0 8v - SOLD
Prisijunk is pradziu savo kompa pas ka nors kita masinoje, su analogisku varikliu. Jei taviskis rodys tvarkingai - vadinasi kazkas pas tave auto negerai, jei ne - mesk nx ta kompa ir ieskok kito, arba dek laikrodi =)blue_angel rašė:Gal kas ka patars..
Is ryto (ar siaip) kai yra salta, tik uzdus masina kompas susales display'juje rodo 0000 visur. Kame galibuti saknys ir kur Klaipedoje kas paimtu patvarkyti? Arba paciam ka butu galima paziureti? Nes kazkaip disovai, kai nei yra nei nera pc![]()
-
blue_angel
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Klaipeda