kieno cali pardavime?
Re: kieno cali pardavime?
http://www.autogidas.lt/opel-calibra-co ... 09236.html" onclick="window.open(this.href);return false; Žalia, žalia 
-
kestukasss22
- Entuziastas
- Vietovė: Druskininkai
interjero kurejas rimtai suzaide spalva 
Išorė gerai žiūrisi.Apie vidų sunku spręsti.
Sita calibra zinau jau ganetinai nemazai metu,keista jei ji dar ant tiek issilaikiusi,nes tokia kokia cia foto,atrode kokiais 2007ais. Visad vazinedavo isblizginta 
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
- Kontaktinė informacija:
Savininkas stabiliai rastamanas.
Nesakykit - gan tvarkingai padarytas tas tiurlingas (bent is foto). Tikrai ne blogiausias variantas.
man tai jinai visai nieko ziurisi o ir spalva man puikiai tinka. mariau tai jei zmogus masina rudai nusidazys ir salona taip pat tai ka jis tada bus APSISIKELIS ?
nave tada iseina nygeris
arturiuks tada gaunas boba ar panasiai...geriau jau salonas zalias ir tvarkingas nei standartinis ir nudriskes
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
Ko tu kiekvienoje temoje prie mano zodziu kabinejiesi?
O dieve! Atrodo pavargusi,negaliu ziureti,net asaros begadeivideliux rašė:http://www.autogidas.lt/opel-calibra-co ... 84315.html Buvus Igariokas Calibra.
Meilė iškeista į pinigus 
Zinai,galvojau kad niekada ne pardosiu savo calibra. Bet teko palikt Lietuva,nes normaliai gyvent nori visi,o palikt Calibra kieme kazkaip nelabai norejau,tai TEKO parduot,pardaviau uz kapeikos! Buvo labai gaila,bet toks gyvenimas...
Tai kad pinigai cia ne prie ko.
Tai kad pinigai cia ne prie ko.
o pasimt kartu isvaziavus nebuvo imanoma ? ar tu kaip statistinis lietuvis i anglus ismynei ?
-
donatukass
- Veteranas
- Vietovė: panevezys
ne tik angluose negalima
Kazkas padoresnio
http://www.autogidas.lt/opel-calibra-16 ... 30820.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autogidas.lt/opel-calibra-16 ... 30820.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Ta pati pagalvojau pamates.
Cia jau tikrai retas egzempliorius ant Lietuvos zemeles. 
keista kad nei rudeles nesimato nors lietuvoje 6 metai...net ir naujos masinos per sesis metus pradeda rudyt...
Galine arka po bako dangteliu jau pradeda kelt...
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
Klaipedoje srote prie Jaku ziedo stovi ardoma calibra pilka, idealios bukles... nei rudeles, visi stiklai sveiki buvo, salonas nei karto nebuvo ardytas, net apsyfkes niekada nebuvo nuimtos........ bet man kai reikejo keletos daliu, tai puse salono isdraskiau 
nu ir ka tuom norejai pasakyt ? kad kvailai pasielgei draskydamas ?
-
Arturas18
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipėda-Panevėžys
ne kvailai pasielgiau, bet kad tokios bukles masinas i srota atiduoda uz kapeikas... man asmeniskai gaila butu
paprasta matematika cia ..
mano melyna cali,tai kur ka ardai atrodo niekas niekad nagu nekises,net variklio apsauga apacioje buvo,aisku kol as nagu neprikisau 
Seniai tu ja matei? Butu idomu ta kebula pamatyt, nes turiu dar viena projektuka mintyArturas18 rašė:Klaipedoje srote prie Jaku ziedo stovi ardoma calibra pilka, idealios bukles... nei rudeles, visi stiklai sveiki buvo, salonas nei karto nebuvo ardytas, net apsyfkes niekada nebuvo nuimtos........ bet man kai reikejo keletos daliu, tai puse salono isdraskiau