Atsitiko taip, vakar po darbo pagalvojau reik uzkurt masina pravaziot nors keliasdesimt kilometru. Masina stovejo apie menesi nejudinama, tik kas antra savaite uzkuriama ir pasildoma. Tai va toliau, uzkuriau viskas ciki, pasildziau pradejau vaziot D raide ir pirmin. Isvaziavau i autostrada Vilnius-Kaunas. Na ir uzsmaugiau kiek tik turi smarves- dugna. Iki 140km/h isibegejau paskui suletinau iki 110km/h . Pasimaise man priekij masina, pradejau lenkt kaip ir priklauso dugna, nes is paskos kazkas leke. Vat tada ir prasidejo negerumai, kaip butu automatas ijunge ne 3 pavara o lyg kaip dar zemesne tai apsuku buvo apie ~6000. Atvaziaves i vieta pradejo mirgseti lempute raide "S"

Tai taip isejo kad likau tik su dviem begiais 1-as ir 2-as. Ant leduko slifoja visai begiais kaip priklauso, o gavus apkrovu pirma begis per ilgai buna bet rauna, o antras kai tik isijungia jau paveluotai pradeda mirgset ta "S"

Tepalu lygis lyg normalus. Tai gal tie tepalai jau netinkami keist reikia ar dar kas cia gali but???
Nesinori man atsisveikint su ta deze, labai jau kaifova man su ja vazinet
Gal galit kanors patar zinovai??? Cia gal elektronika durnioja, kontaktai ar kas cia??? Ar parejo elektrogidrovoztuvas kokis tai???
Laukiu jusu patarimu

Dekui is anksto