mANO AKIAI DAYTONA IR MONREAL IS TU KONFIGURACIJU GRAZIAUSI, cia as apie firmos Rial ratus kalbu.
Siaip Egi 100lt privalai nusidereti, vien remontas 50 kainuos, laivu remonte pas toki Vyta.Kaip tik snd savo dauzta atsiemiau,tevukas dirba klasiskai Jei tu nenori deretis tai leisk man, ta stolnika galesim pragert kartu
Matai, nebuvo laiko ilgai mastyti. Biciukas idejo draugui i masina (vakar vaziavo i Klp) ir atveze. 100 lt nuo pradines kainos nuleido ir ka cia daugiau kabinesies, juk ne naujus perki... Tiesinti reikes visus, man taip atrodo. Melga neblogai daro, tuo labiau kad jie man skoloj like. Sutarsiu kokia nuolaidele...
NIu juostos ne juostos bet kazka panasaus tikrai turiu nuo priekinio bamperio, kai turesi laiko prilek parodysiu ar tie ar nea pats pamatysi, gal ryt per meeta?
Siaip cia ne i tema, bet kas planuoja calibrai deti r17 tai vienus snd visai padorius maciau shrote sanhajuje. Kaina 900 bet gal dar nulygtu nes reikia nubrozdinimus remontuoti.
mantisimo rašė:Siaip cia ne i tema, bet kas planuoja calibrai deti r17 tai vienus snd visai padorius maciau shrote sanhajuje. Kaina 900 bet gal dar nulygtu nes reikia nubrozdinimus remontuoti.
mantisimo rašė:Siaip cia ne i tema, bet kas planuoja calibrai deti r17 tai vienus snd visai padorius maciau shrote sanhajuje. Kaina 900 bet gal dar nulygtu nes reikia nubrozdinimus remontuoti.
Dar kartelį apie tai (kas daug kam aišku žinoma), jog neverta išmesti išpjauto katalizatoriaus bakelio - savąjį galų gale prisiruošiau priduot ir gavau nei daug nei mažai - 144 lt. (1kg-100Lt.) ir tai dar nėra geriausi įkainiai, kitur siūlė 110 lt./kg bet neturėjo patys galimybės perpjaut bakelio..
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Dėmesio!!! Dėmesio!!!
Yra Klaipėdoje nuliovų priekinių žibintų stiklų komplektas. Jei kam reikia, skambinkit i EuroAuto tokiam Mindaugui (+370 631 57712). Kaina - 150,00Lt už vnt.
Sako, kad originalai. Sakykit, kad nuo Sauliaus, kitaip geričiausiai kaina bus didesnė.
Nu nesivažinėsim gi tik šviesiu paros metu.
Sweiki. Reikalinga pagalba, gal kas zinot, kokiam srote netoli klaipedos stovi calibra su kondicionierium, man reik varzos kur prie vintiliatoriaus statosi, ir butinai turi but su kondicionierium, nes kitokia netinka