aisku ivyksta ir daug ivyksta,bet tos avarijos avarijai nelygios,nesakau kad nebuvo bet nesu nevienos avarijos tls mates kur mirtimi baigtusi,o isvis baigiam apie tuos dirzus,vistiek ce nerasim bendros nuomones,man pvz ziauriai nepatogu tie dirzai...o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti...Nitro rašė:ir aishku per metus neįvyksta nei vienos avarijos ;]
naivus tu... oi naivus... reikia bijoti ne del saves, o del kitu.
Silpnai sviecia lempos
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
-
DeX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
nieks nekalba apie gera trenkima, uzteks paciam ar kazkas ant tu paciu 40km/h pistels tau nelauktai nu ir ka... vaiksciosi be priekiniu dantu, kreivu zandikauliu, randu per visa antaki.... aisku nemirsi, bet zinai , nu nx tokia situacija visam likusiam gyvenimui....popcys rašė:o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti...
aisku tikimybe to nedidele labai bet kaip zinia "Pizdets vsegda podkradyvajetsa nezametno"
======
It's another great day 4 science
91' dohc
It's another great day 4 science
91' dohc
Aishku kiekvienam savo, bet tu padaryk eksperimenta, perlipk per save ir pavazhinek na - savaite, dvi, priklausomai nuo prasukamu km skaichiaus, su dirzhu, jei po tiek laiko vis dar bus nepatogu su dirzhu, nu nevazhinek ;] bet esu isitikines, kad priprasi. Daugumai, kurie visada segasi dirzhus - be dirzho vazhiuoti nepatogu. Man lygiai taip pat.
teisingaiNitro rašė:Aishku kiekvienam savo, bet tu padaryk eksperimenta, perlipk per save ir pavazhinek na - savaite, dvi, priklausomai nuo prasukamu km skaichiaus, su dirzhu, jei po tiek laiko vis dar bus nepatogu su dirzhu, nu nevazhinek ;] bet esu isitikines, kad priprasi. Daugumai, kurie visada segasi dirzhus - be dirzho vazhiuoti nepatogu. Man lygiai taip pat.
-
TripleX
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Pasimokyk is kitu klaidupopcys rašė: aisku ivyksta ir daug ivyksta,bet tos avarijos avarijai nelygios,nesakau kad nebuvo bet nesu nevienos avarijos tls mates kur mirtimi baigtusi,o isvis baigiam apie tuos dirzus,vistiek ce nerasim bendros nuomones,man pvz ziauriai nepatogu tie dirzai...o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti...