Silpnai sviecia lempos

Techninių klausimų forumas.
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

Nitro rašė:ir aishku per metus neįvyksta nei vienos avarijos ;]

naivus tu... oi naivus... reikia bijoti ne del saves, o del kitu.
aisku ivyksta ir daug ivyksta,bet tos avarijos avarijai nelygios,nesakau kad nebuvo bet nesu nevienos avarijos tls mates kur mirtimi baigtusi,o isvis baigiam apie tuos dirzus,vistiek ce nerasim bendros nuomones,man pvz ziauriai nepatogu tie dirzai...o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti... :D
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
DeX
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė DeX »

popcys rašė:o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti... :D
nieks nekalba apie gera trenkima, uzteks paciam ar kazkas ant tu paciu 40km/h pistels tau nelauktai nu ir ka... vaiksciosi be priekiniu dantu, kreivu zandikauliu, randu per visa antaki.... aisku nemirsi, bet zinai , nu nx tokia situacija visam likusiam gyvenimui....
aisku tikimybe to nedidele labai bet kaip zinia "Pizdets vsegda podkradyvajetsa nezametno"
======
It's another great day 4 science
91' dohc
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

Aishku kiekvienam savo, bet tu padaryk eksperimenta, perlipk per save ir pavazhinek na - savaite, dvi, priklausomai nuo prasukamu km skaichiaus, su dirzhu, jei po tiek laiko vis dar bus nepatogu su dirzhu, nu nevazhinek ;] bet esu isitikines, kad priprasi. Daugumai, kurie visada segasi dirzhus - be dirzho vazhiuoti nepatogu. Man lygiai taip pat.
wauhal
Entuziastas
Vietovė: Raseiniai

Standartinė wauhal »

Nitro rašė:Aishku kiekvienam savo, bet tu padaryk eksperimenta, perlipk per save ir pavazhinek na - savaite, dvi, priklausomai nuo prasukamu km skaichiaus, su dirzhu, jei po tiek laiko vis dar bus nepatogu su dirzhu, nu nevazhinek ;] bet esu isitikines, kad priprasi. Daugumai, kurie visada segasi dirzhus - be dirzho vazhiuoti nepatogu. Man lygiai taip pat.
teisingai :) kai vaziouji be dirzo tai atrodo kad kazko truksta :D paprasciausiai pripranti ir jo net nejauti :twisted: pripratus jis nei trugdo nei ka :D
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

Man atrodo popcys jau gavo pakankama argumentu doze, ir nebeverta daugiau apie tai kalbeti. Jei pasidare isvadas, tai gerai, jei ne - pacio problemos...
popcys
Veteranas
Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos

Standartinė popcys »

nu eksperimenta padarysiu,o isvadas veliau pranesiu... :D
[img]http://line4auto.ru/opel/m1402.gif[/img]
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Matot, jei jus sedit tai jums gal patogu su dirzu apsivyniuojus, o tiems kas guli - tai dirzas neleidzia guleti :)
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
TripleX
Klubo ex-Narys
Kontaktinė informacija:

Standartinė TripleX »

popcys rašė: aisku ivyksta ir daug ivyksta,bet tos avarijos avarijai nelygios,nesakau kad nebuvo bet nesu nevienos avarijos tls mates kur mirtimi baigtusi,o isvis baigiam apie tuos dirzus,vistiek ce nerasim bendros nuomones,man pvz ziauriai nepatogu tie dirzai...o jei irgi apsvarscius jei gerai ikals nepades nei jokie dirzai,nei airbegai,niekas...nenori uz ratu mirti su masina nevazinek,bet namuose sedint irgi gali lubos igriuti... :D
Pasimokyk is kitu klaidu :wink: Va buciau su dirzu buves per auto ivyki netureciau keleto randeliu ant kaktos 8)
EDWARD555
Klubo ex-Narys
Vietovė: Kaunas
Kontaktinė informacija:

Standartinė EDWARD555 »

Ojeja...
Baisu...
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Uždaryta