Simonos žalioji calaitė
Re: Simonos žalioji calaitė
matomai uzkelei kaina ir zmones mano kad jei kaina gera gal ir stovis neblogas, cia as taip manau. kazkaip man idomu irgi butu ar kas pirktu manaja, bet nekyla ranka det skelbimo ...tiek ideta pinigu ir darbo...bet as nesuprantu meiles tokios jei vistiek parduosi ....tai cia tas pats kas zmonai per vestuves sakyt myliu zenyjames bet vistiek as tave veliau mesiu ir pas kita eisiu ...
Nu tai 80% atveju meti per borta ir paskui vistiek pas jaunesne eini. 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Simona - neblykciok, jug nepiktai sakiau
Katalizatoriaus nebuvimas, nera baisus dalykas jei viskas tvarkingai atlikta. O ir abejones kad jis yra kyla del to, kad nesi pirma savininke sios Cali in Lt
Asmeniskai mano nei viena is triju Cali jo neturejo, ir nieko baisaus
Asmeniskai mano nei viena is triju Cali jo neturejo, ir nieko baisaus
pirikupu pirmas darbas nupirkus masina yra ispjaut katalyza

-- 2011 08 19, 13:19:21 --

-- 2011 08 19, 13:19:21 --
cia kaip tam posaky : alaus veziu...mergu svieziuNave rašė:Nu tai 80% atveju meti per borta ir paskui vistiek pas jaunesne eini.
Aš buvau pasinešęs pirkti katalizatorių,bet buvo praktiškai neimanoma rasti.Paskui paaiškėjo,kad ne katalizatorius išbyrėjęs o vidurinis bakelis barška 
-
laimondelis
- Klubo Narys
- Vietovė: Klaipeda-šilutė.
Pries pora val si cali buvo sudauzyta, bus rodoma per reida

Laimi, kelk savo turimas nuotraukas, dėkinga už pagalbą Tau ir Dohcturbo 
Ir taip, sudaužyta nepataisomai...
Be mano žaliosios nukentėjo dar trys automobiliai.
Ir taip, sudaužyta nepataisomai...
Be mano žaliosios nukentėjo dar trys automobiliai.
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Uzuojauta... 
Dėkinga už užuojautą, bet aš esu kalta, ir pilnai viską pripažįstu...
Sukrėtimas didelis, visgi buvo didelė meilė šiai mašinytei, o pasibaigė tikrai kraupiai (dėl savęs pačios nieko daug, nuo airbag'o porą pirštų sužalota), žinau kad dar grįšiu prie calibrų ir artimiausiu metu, svarbu kad teismas nusprestų ne baisius nurodymus dėl teisių...
Sukrėtimas didelis, visgi buvo didelė meilė šiai mašinytei, o pasibaigė tikrai kraupiai (dėl savęs pačios nieko daug, nuo airbag'o porą pirštų sužalota), žinau kad dar grįšiu prie calibrų ir artimiausiu metu, svarbu kad teismas nusprestų ne baisius nurodymus dėl teisių...
Svarbu kad paciai nieko neatsitiko smarkiai 
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 561&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Nuotraukos, su visa istorija
Nuotraukos, su visa istorija
Jeigu istorija nemeluoja, tai pasekmės bus labai nekokios. Užuojauta 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Laimiaus suplake kažkas - komentarai buvo nekokie, Sima panašiai pasielgė, visi labai geri
)
Aišku, gerai, kad nėr žmonių aukų, bet istorija nekokia, o ir klubui ne į naudą
Skaudi pamoka, bet svarbu, kad pasimokytum 
O kas dėl teisiu, tai manau teks ilgai sėdėt šturmano vietoje
Pažįstamas nesenai sukėlė mažesnę avariją su panašiu girtumu, nuosprendis 4000lt ir trims metams teisės. Stažas buvo apie pusantrų metų, be nusižengimų. Linkiu gauti kuo mažiau, vis dėlto panelių negalima skriausti 
Aišku, gerai, kad nėr žmonių aukų, bet istorija nekokia, o ir klubui ne į naudą
O kas dėl teisiu, tai manau teks ilgai sėdėt šturmano vietoje
Na komentarų pagiriančių aš ir nesitikiu, nes mano atvejis bjaurus, ir pačiai gėda ir nepatogu.
girtumas ne iš lengvųjų, ir nesiteisinsiu aš ten tuo kad va nesuvaldžžiau, nuslydo, bet šiuo atveju viską iki galo damušė telefonas.
Kaip baigsis taip, tikiuosi visgi lengvinančių aplinkybių, nes teiksiu pažymas kad man pajamas teikia du darbai kuriuose man būtinos teisės bei mašina (pati policija patarė)
Kas dėl kalibros... Gaila, nenoriu ir bijau ją dienos šviesoj pamatyt, o ji dabar policijos aikštelėj.
Ir dėkui.
girtumas ne iš lengvųjų, ir nesiteisinsiu aš ten tuo kad va nesuvaldžžiau, nuslydo, bet šiuo atveju viską iki galo damušė telefonas.
Kaip baigsis taip, tikiuosi visgi lengvinančių aplinkybių, nes teiksiu pažymas kad man pajamas teikia du darbai kuriuose man būtinos teisės bei mašina (pati policija patarė)
Kas dėl kalibros... Gaila, nenoriu ir bijau ją dienos šviesoj pamatyt, o ji dabar policijos aikštelėj.
Ir dėkui.
na teisiu kaip jau kaip tai tikrai neatgausi nei su pazymom nei su su kuo kitu, visu pirma GIRTA, o antra STAZAS. Tik tiek galiu pasakyt UZUOJAUTA
na ir kas girta zmogu vercia sest uz vairo? izeist neketinu ir nenoriu cia taves, nes pats broli turiu 3 kart jau sugauta, paskutinta karta KPZ sedejo ir metus namu aresta turejo. Mano atzvilgiu sest uz vairo isgeres ar girtas gali tik tuo atveju jai tai gyvybes reikalas. O kitaip tai tik didelis smegenu trukumas.
Na jo, pakomentuosiu ir as cia, t.y. papilsiu druskos ant zaizdos. Norejau sakyt uzuojauta perziurejes fotkes, nes caly tai atrodo baisokai. Bet tada pamacius foto su alkotesterio parodymais - pati kalta.
Nesakau kad pats niekada gyvenime nesedau isgeres prie vairo (visi 18-iniai buvom, visi durni buvom), bet tuos pora kartu vaziuodavau itin atsargiai. O cia tai pavarei
Pasakyciau biski bjauriau, bet kad kaip ir ant "savu calibristu" vaziuot negalima
Beje kas per situacija, kaip viskas ivyko??
P.S. Kiek pinigu uz ratus noresi?
-- 2011 11 15, 13:55:35 --
Tiesa, pries mentams atvaziuojant su kamera tikiuosi klubo lipuckas nulipinai?
Nesakau kad pats niekada gyvenime nesedau isgeres prie vairo (visi 18-iniai buvom, visi durni buvom), bet tuos pora kartu vaziuodavau itin atsargiai. O cia tai pavarei
Beje kas per situacija, kaip viskas ivyko??
P.S. Kiek pinigu uz ratus noresi?
-- 2011 11 15, 13:55:35 --
Tiesa, pries mentams atvaziuojant su kamera tikiuosi klubo lipuckas nulipinai?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
Manau ne iki lipucku jai buvo..
Gaila mashinos,gaila vairuotojos,bet svarbiausia,kad visi sveiki,gyvi.
Bus skaudi pamoka.
Gaila mashinos,gaila vairuotojos,bet svarbiausia,kad visi sveiki,gyvi.
Bus skaudi pamoka.
Tarp kitko tie sup13sti airbag'ai visada pridaro daugiau zalos nei naudos. As 2 kartus is pagalves gaves, karta per ranka, karta per nosi. Tai abiem kartais galvojau kad luzo, nes jausmas ne koks. Va ir Simona sako kad pirstus susimuse. Taip sakant hebra, lupkit lauk airbag'us 
Tų gražių nusinėrusių nori? 
O daugiau jau nepripilsit man jokių druskų ant žaizdų, protas bėgo kažkur toli toli iš paskos susipykus su alkoholiu, puikiai suprantu , kad esu kalta, ir nieko nekaltinu, ir nepuoliau "šakotis" kaip kad nutinka kitais atvejais su kitais vairuotojais.
Situacija paprasta, nulėkiau į vieną degalinę, inkasaciją darė, nusprendžiau važiuot į esančią prie Baltijos žiedo, prie šviesaforo sustojau , sulaikiau žalios rodyklytės tam kad sukt, priešais važiavo vaikinukas balta mašina, na ir nusukau kairėn, suskambo telefonas, nusukau akis .... smūgis.
Šlykščiai ir žemai nuskambės, bet dabar tikrai neatsimenu kas nutiko, tik pamenu kad va suskambo telefonas, nusukau dėmesį į jį, o kelio galas ten kokie 300m tai tikrai. Pamačiau airbag'us, pajutau dūmus, iššokau lauk, pribėgo vaikinukas važiavęs priešais , čiupo už rankos, papurtė kad atsitokėčiau, paklausė ar viskas gerai, palinksėjau galvą, ir greit atplėšus dureles išjungiau variklį, nes po smūgio net neužgeso. Na o vaizdas toks, užkliuvau galinu ratu ten stovėjusią Toyota, nuo to smūgio sunešiojo mane į priešais stovėjusią BMW, o ši nuo smūgio trenkėsi į dar kitą šalią buvusį Passat'ą.
Smulkiau manau ir nebepapasakosiu. O ir pati pasikartosiu, ir Jūs pridėkit - alkoholis kaltas, bet lygiai taip kaip ir mano galva , kad sėdau gėrusi.
o į P.S... Forumui, norintiems, kas nuo jos patiko, atiduosiu, nenoriu iš jos jokio pelno išpešt, o patį metalo gabalą siųsiu laužynan. Tiesa, bamperis sveikas liko, nes balkone ramiai sedėjo ir laukė mini remontuko
mano P.S. džiaugiuosi tik vienu, niekas nenukentėjo iš žmonių, aš apsiėjau menkais sužalojimais, nieko rimto, šiuo metu ruošiuosi pas daktarus ir į darbus, domėtis kaip kas, aiškintis ką aš dar turiu ir galiu savo valioj padaryti.
Ir deja, klubo lipalų tikrai nenuėmiau, tikrai nebuvo man tas galvoj, kad dar bėgt kažką rakinėt nuo mašinos.
-----------
Kiek rašau, tiek neišsiunčiu vis
Airbag'ai išmušė (!) keleivio pusės priekinį stiklą, suaižė į šipulius mano garsujį telefoną, ir nudurdė-panarino-aplaužė man dešinės rankos pirštus. Ir beto, nustebino, tai kad panelėje visada švietė lemputė kad pas mane airbagų erorr'as, o jie iššovė tikrai laiku ir tikrai stipriai, ir dar mane dulkėm padusino
-----------
O čia tai, kas man ryte sukėlė šypseną prisiminus. Something panašu į reklamą apie mašiną ežere. Šiandien mano mielojo gimtadienis, avarija įvyko po vidurnakčio. Skambinu aš jam jau atsitupus prie mašinos visa drebanti, ir pasakiau:
-Zuiki, su gimtadieniu!! Padariau avariją...

O daugiau jau nepripilsit man jokių druskų ant žaizdų, protas bėgo kažkur toli toli iš paskos susipykus su alkoholiu, puikiai suprantu , kad esu kalta, ir nieko nekaltinu, ir nepuoliau "šakotis" kaip kad nutinka kitais atvejais su kitais vairuotojais.
Situacija paprasta, nulėkiau į vieną degalinę, inkasaciją darė, nusprendžiau važiuot į esančią prie Baltijos žiedo, prie šviesaforo sustojau , sulaikiau žalios rodyklytės tam kad sukt, priešais važiavo vaikinukas balta mašina, na ir nusukau kairėn, suskambo telefonas, nusukau akis .... smūgis.
Smulkiau manau ir nebepapasakosiu. O ir pati pasikartosiu, ir Jūs pridėkit - alkoholis kaltas, bet lygiai taip kaip ir mano galva , kad sėdau gėrusi.
o į P.S... Forumui, norintiems, kas nuo jos patiko, atiduosiu, nenoriu iš jos jokio pelno išpešt, o patį metalo gabalą siųsiu laužynan. Tiesa, bamperis sveikas liko, nes balkone ramiai sedėjo ir laukė mini remontuko
mano P.S. džiaugiuosi tik vienu, niekas nenukentėjo iš žmonių, aš apsiėjau menkais sužalojimais, nieko rimto, šiuo metu ruošiuosi pas daktarus ir į darbus, domėtis kaip kas, aiškintis ką aš dar turiu ir galiu savo valioj padaryti.
Ir deja, klubo lipalų tikrai nenuėmiau, tikrai nebuvo man tas galvoj, kad dar bėgt kažką rakinėt nuo mašinos.
-----------
Kiek rašau, tiek neišsiunčiu vis
Airbag'ai išmušė (!) keleivio pusės priekinį stiklą, suaižė į šipulius mano garsujį telefoną, ir nudurdė-panarino-aplaužė man dešinės rankos pirštus. Ir beto, nustebino, tai kad panelėje visada švietė lemputė kad pas mane airbagų erorr'as, o jie iššovė tikrai laiku ir tikrai stipriai, ir dar mane dulkėm padusino
-----------
O čia tai, kas man ryte sukėlė šypseną prisiminus. Something panašu į reklamą apie mašiną ežere. Šiandien mano mielojo gimtadienis, avarija įvyko po vidurnakčio. Skambinu aš jam jau atsitupus prie mašinos visa drebanti, ir pasakiau:
-Zuiki, su gimtadieniu!! Padariau avariją...
Paskutinį kartą redagavo giantic 15 Lap 2011, 15:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Padekok ir tam kas tuo metu tau skambino 
Na supratau, uzuojauta. O del stiklo tai jo, dauzho stikla airbag'ai, pas mane Astroj tas pats buvo su jais. Tik aisku smugis nepalyginamai silpnesnis, vapse jie ten neaisku del ko issoko mano atveju.
Na o del ratu duok zinot - priglausciau, del kainos susitarsim
Aisku dabar turbut ne iki ardymo masinos ir taip problemom uzsivertusi.
Sekmes aiskinantis su policija, bet galiu iskarto patart - ieskok pazystamu menturoj visom keturiom, gal sumazins nuosprendi kiek be teisiu sedesi..
Ir dar - pardavinek viska is tos masinos kaip galima brangiau, nes draudimas nemokes nukentejusiems padarytos zalos del to kad apsvaigusi buvai. Tiksliau ismokes ir paskui visa ta zala nores atsiimt is masinos savininko.
Na o del ratu duok zinot - priglausciau, del kainos susitarsim
Sekmes aiskinantis su policija, bet galiu iskarto patart - ieskok pazystamu menturoj visom keturiom, gal sumazins nuosprendi kiek be teisiu sedesi..
Ir dar - pardavinek viska is tos masinos kaip galima brangiau, nes draudimas nemokes nukentejusiems padarytos zalos del to kad apsvaigusi buvai. Tiksliau ismokes ir paskui visa ta zala nores atsiimt is masinos savininko.
Bus tų mašinų, bus tų teisių, svarbiausia, kad esi sveika ir, tikiuosi, daugiau tokių klaidų nebekartosi. Kaip Nave sakė, visi jauni, visko būna...
as dabar prisiminiau kad lalaimio raudonoji grazuole irgi suduzo panasiai toj pacioj vietoj ....ir dar bajeris, manoji calibra pries trejeta metu toj pacioj vietoj tik kitoj pusej buvo sugedus
Nu ką ir aš pasireikšiu
Užuojauta aišku Simonai dėl calibros aišku ne materialūs dalykai kartais svarbiausia
Dužo calibra tai dužo niekis ieškosim kitos tik šįkart jau turėsi pamoką
Aišku labiausiai gaila bus prarastų teisių bet ir tas nėra nepataisoma svarbiausia kad esi sveika (na neskaitant sutrenktų pirštų). Man asmeniškai toks įvykis būtų tragedija bet tu šauniai laikeisi nepasimetei ir žinok draugai visada šalia o ir kolegos iš klubo visada padės dar iki šiol atsimenu priesaikos " nuo šiol kelyje esi ne vienas" ir tuom viskas pasakyta
Žaibas