Ka manot ar vertas tokiu pinigu toks bolidas?
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Re: Ka manot ar vertas tokiu pinigu toks bolidas?
Taip, ant lauzo tave. Tiek c20ne, tiek c20xe motoro kapitalke padaryt butu zymiai pigiau nei megint atkelt mirusi kebula
Tik va, kad visi ta atkelima kitaip supranta. Vienam tai makrofleksas + spaklius, kitiem darymas kaip priklauso ... 
-
lauryz
- Pradedantysis
- Vietovė: mazeikiai - klaipeda
Pas mane kolkas visa iranga yra pjaustymui tiek virinimui tik dazyt jau kazko kito reikes prasyt.
Salyginai "gyvo" kebulo galima rasti. Ir buvau rades pora variantu vertu demesio. Ieskodamas Calibros butent niekam neskyriau jokio demesio (motoras mires? pohuj! deze pabyrejusi? pohuj! salonas apsiktas? pohuj!) isskyrus kebului. Ir jei nebuciau ieskojes butent 4x4 (vien tam kad paciam nesip*st paskui perdarinejant) buciau paemes kur kas gyvesne caly nei turiu dabar.
Taip kad pinigine reik atsegt ir moket uz kebula, o ne uz tiuningus. Nes sita violetine baidykle nusipirkus tai ka zinau ka rastum po tais sluoksniais stiklo pluosto ir spakliaus.
Taip kad pinigine reik atsegt ir moket uz kebula, o ne uz tiuningus. Nes sita violetine baidykle nusipirkus tai ka zinau ka rastum po tais sluoksniais stiklo pluosto ir spakliaus.
-
lauryz
- Pradedantysis
http://www.autogidas.lt/opel-calibra-co ... 99785.html" onclick="window.open(this.href);return false; nu jei zmogus cia rasio tiesa manau tikrai geras variantas uz gera suma 
Gal geriau nelysk Tu prie jos!lauryz rašė:Normaliai cia viskas yra biski zmogus persistenge bet nieko, o siaip pats vel noreciau calibros, esu turejes pries 3metus kazkur, Klaipedoj, bet nepasyseke ir uzgale, kadangi nebuvo lesu tvarkyt tai stumiau. Galvoju dabar pasiimt tokia kad motoras butu geros bukles, o kebulas nesvarbu, nes pats bandyciau atkelt i stock varianta su keliu zmoniu pagalba.
Jeigu neturėčiau savosios,rimtai pagalvočiau apie šitos pirkimą,aišku,jeigu yra ten ką pirkti
Paskutinį kartą redagavo Ricco 15 Spa 2011, 18:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
to lauryz: tu gal vienas is tu kur sako : "parduok opeli ir nusipirk masina"? ar turejes tik supuvusius lauzus kad taip sneki?
Man tai jau sita tema i cirka panaseja. Davai parakinkit kas nors.
-
lauryz
- Pradedantysis
Caliberis: jei sakyciau parduok opeli ir nusipirk masina, kaip tau atrodo ar vel noreciau calibros? esu turejes viena calibra tikrai nieko gero is jos nebuvo, nes tuo momentu nebuvo galimybes padaryt jos grazios. Kitas dalykas jei nepatiktu opeliai nevazineciau su Opel Vectra 96m 2.0 Eco + taskines dujos, vaziuokle sutvarkyta ir ne rudeles nera. 
man idomu koks sitos masinos numeris, nes labai panasi i mano brolio zmonos buvusia cali o ji ten buvo macius gyvenimo negandulauryz rašė:http://www.autogidas.lt/opel-calibra-co ... 99785.html nu jei zmogus cia rasio tiesa manau tikrai geras variantas uz gera suma