Tokia ir beda uzklupo. Tiesiog neatsidaro kapotas, patraukus uz rankenles salone pasigirsta tik silpnas spragtelejimas bet kapoto neatidaro. Kaip sita reikala sutvarkyti?
mantisimo rašė:Tokia ir beda uzklupo. Tiesiog neatsidaro kapotas, patraukus uz rankenles salone pasigirsta tik silpnas spragtelejimas bet kapoto neatidaro. Kaip sita reikala sutvarkyti?
seip daugau patrauk trosa kai patrausi rankelele ir dar cioutciut patrau uz troselio o kai acydarysi kapota ytemk troseli jis isitempia tai
desineje puseje yra vrarztas su abipusine saiba ir je patrau i desine puse apie 2-4cm
na as taip ysitempau troseli
nu man prasciau buvo,trosas nutruko ir pabego,taj teko buferi priekine nuimineti,o buveris dar po kapotu pritvirtintas tokiais trim varztajs,taj teko juos atsukinet kapota per jega prikelus,uzeme pora dienu ir kogi del to kibiriuko nepadarysi..
popcys rašė:nu man prasciau buvo,trosas nutruko ir pabego,taj teko buferi priekine nuimineti,o buveris dar po kapotu pritvirtintas tokiais trim varztajs,taj teko juos atsukinet kapota per jega prikelus,uzeme pora dienu ir kogi del to kibiriuko nepadarysi..
popcys rašė:bet kitajp ir nepadarysi trosuj nutrukus...?
Ikisi ranka per ta anga kur yra risotke. Risotke pasistumia. Uz kisi ten ranka per ta tarpa, pagraibai atrandi ta rankenele ar tai laikikli (nzn kaip ji pawadainti) ir atidarai Pats taip atidariau. O gumu reguliavimas nelabai ka pades, jos reguliuoja kapoto pakrypima kad but lygiai su sparnais. Reguliuoti reikai ta sprendzina kuri per viduri kapoto yra. (is apacios ) tai tiek.
nu pas mane nepasistumia,bet kajp uzknisa tie meistrai,jei nestovesi ir neziuresi kajp daro tai ir padarys visokiu velniu,ir tik tokiom bedom atsitikus(kajp kad pvz troso trukis) tokiu nesamoniu gali atrasti...