bla bla and so onwin2k3 rašė:Turesiu omenyjeGaila, bet siandien su giminaiciais gimtadieni reikia atsvesti
Meetai Klaipedoje
Moderatoriai: Calvin, mad_kaker
tai va galit ir mane pasveikint su pirmu sniegu ..... ir pirma avarija ... be to manau galiu ira s jau ir pretenduot i metu avarijos priza ..... o esme ta kad bamperis mano preikinis taip sekmingai i dvi dalis atskilo
neskaitasnt dar ten keliu smulkmenu ..... bet grazu buvo .... 
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
Uzuojauta mazuli del avarijos, nenusimink buna ir blogiau sikanti nusaunaRamunas rašė:tai va galit ir mane pasveikint su pirmu sniegu ..... ir pirma avarija ... be to manau galiu ira s jau ir pretenduot i metu avarijos priza ..... o esme ta kad bamperis mano preikinis taip sekmingai i dvi dalis atskiloneskaitasnt dar ten keliu smulkmenu ..... bet grazu buvo ....
tai va cingi juokingiausia kad niekam neipisau .... blogaiusia tai kad i kolektyvo baliu su masina vaziavau ... o ten jau sambuca i vsio takoje .... ir dar honalulu ant galvos ... tai gryzus protas liepe i aikstele vaziuot .. slidu smagu ...
ir kas galejo pagalvot kad taip smagiai, salia borto dar jo majo ir medis auga, da koks medis krumas griobanas
nu i vsio taip smagiai besisukant su priekiniu bamperiu per ta medeli .... is pradziu galvojhau kaip visad bamperi nuroviau ... islipu o ten guli 2 gabalai
nufotkinsiu idesiu foto, geras vaizdas .....
ir dar blet sparna ilenkiau, ir kapota sulenkiau ....
tai va drasiai i durniausia avarija pretenduoju ....
o masina taip ar taip tvarkysiu, tai galvos neskauda .... ir kam bamperio reik ir netingit ji klijuot tai 100Lt pradine stafke ... kas daugiau
ir kas galejo pagalvot kad taip smagiai, salia borto dar jo majo ir medis auga, da koks medis krumas griobanas
ir dar blet sparna ilenkiau, ir kapota sulenkiau ....
tai va drasiai i durniausia avarija pretenduoju ....
o masina taip ar taip tvarkysiu, tai galvos neskauda .... ir kam bamperio reik ir netingit ji klijuot tai 100Lt pradine stafke ... kas daugiau
let's take some fun ... on the run .... with CALIBRA TURBO 4x4
-
danistattoo
- Klubo ex-Prezidentas
- Vietovė: Klaipeda
- Kontaktinė informacija:
-
Andriushka
- Klubo ex-Narys
-
win2k3
- Pradedantysis
- Kontaktinė informacija:
Ramunas rašė:prie ko cia optimistaswin2k3 rašė:Tai ji reiktu i metu optimisto![]()
![]()
jai neskiri zodziu tai isvis ju nesakyk ....
Ta ir turejau omenyje. Atsiprasau, kad per daug reiskiuosi. Galeciau atsiimciau visus postus ir butu ramybeoptimistas, optimistė is lot. optimus – geriausias
– asmuo, kupinas optimizmo, optimistiškai žvelgiantis į gyvenimą.
Susijas zodis "optimizmas" - polinkis i gyvenima ziureti teigiamai.
Opel Calibra, 1991, 8v, 114HP.
-
Andriushka
- Klubo ex-Narys