sweiki dar karta gal zinot kas turi pardavime "Blaupunkto"gala nes vakrar prie globala patvarke mano ratus ir dar viena cale,graziai patustino salona o rankoj beliko mages snukelis,tai jei kas galit padeti buciau dekingas!!
Momo rašė:sweiki dar karta gal zinot kas turi pardavime "Blaupunkto"gala nes vakrar prie globala patvarke mano ratus ir dar viena cale,graziai patustino salona o rankoj beliko mages snukelis,tai jei kas galit padeti buciau dekingas!!
As turiu blaupunkto gala, bet jau gerokai is senesniu, variantas pries sypsenele.. Gal tiks..
Momo rašė:na o pas tave kas per modelis?,jei eina eurofiske tai turetu tikti,ir jei cd yra?uz kokia kaina atiduotum?
Eurofiske yra, cd yra. Tikslaus pavad nepamenu gali man pasakmbinti esant progai tiksliai pasakyciau. Atiduociau uz bonka "patentuotos" - brukne Gersma visi po lygiai
Svalkėj prie jakų žiedo stovi balta kalė - priekis +/- sveikas. Bet kainas nerealias šaukia.Man už mechaniniį lango pakėlėją užsiprašė 100 lt. Kai gretimoj vietoj gavau už 50 lt.
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
Gal zinote kokie pozymiai atsiranda kai eina variklio dirzas i pabaiga...?Jeigu tokie yra?? Bo pas mane radosi itartinas uzimas... Kodel itartinas, nes nesu keites sito dirzo. Pravaziavau ~50k km
Tai vat norejau pasidziaugti musu klubo nariais... Siandien apturejau nemalonu ivyki, uzgesau vos privaziavusi prie ziedo ir ne is vietos. Prastovejau beveik puse valandos ir niekas net nepasiule pagalbos, isskyrus viena klubo nari, kuris sustojo ir pasiteiravo, ar nereikia pagalbos... va cia tai suprantu klubieciu solidarumas!!!
biurokrate rašė:Tai vat norejau pasidziaugti musu klubo nariais... Siandien apturejau nemalonu ivyki, uzgesau vos privaziavusi prie ziedo ir ne is vietos. Prastovejau beveik puse valandos ir niekas net nepasiule pagalbos, isskyrus viena klubo nari, kuris sustojo ir pasiteiravo, ar nereikia pagalbos... va cia tai suprantu klubieciu solidarumas!!!
Nu ir kas tas geradejas?as tai dar pagalvociau ar prie taves stot (cia tipo juokelis,jei ka)
Calvin rašė:Na Lina jeigu turetum klubieciu kontaktus, manau netektu tiek prie zhiedo stovet..
nu jau nevarykit taip... turiu as tuos kontaktus, tik ne visada jais pasinaudoju...
o kas tas gerietis? gerai net nezinau... cia vel susigedau... bet man atrodo kazkada dar vasara buvo tokia seimynele atvariusi prie savivaldybes su mazu leliuku ir gerem sampano, tai jei mano atmintis neapgauna tai cia tas biciukas buvo...
Ishsiaiskinau visa kame problema. Pasirodo man parejo sankaba :/ Visas malonumas atsiejo 350 su disku ir guoliu bei darbu. Mintis kankina kad permokejau...
stogas1 rašė:Turguj stovi melynas mikroautobusiukas sestadieniais, pas ji buna reikiamu stiklu. As mokejau 100Lt, kokybe esu visiskai patenkintas.
Del to autobusiuko, juk man kazkada vasara irgi reikejo, ir ta pati busiuka pasiulei Sauliau ir kas kai ji susiradau?Nieko jis ten neturi!!!Jei tik stikliuko reikia kreipkis i mane!!!Gaunu naujus, bet jai faros visos jau sunkiau bet igi misija imanoma