Mano nauja calibra';]
blyn treciadieny kaune soundai kaj sankryzoj vienas priesais kita stovejom.... (tu sukai y desnia as tiesiai variau)
stoviu ziuriu baltos cali priekis bl galvoju kaune dar sita grazute nematyta paskuj truputi daugaiu islindai sonu ir galvoju o blyn cia gi soundo baltoji grazuole
ir buferiukas galinis jau buvo aplipdytas po avarijos ar ten tik tajp atrode

stoviu ziuriu baltos cali priekis bl galvoju kaune dar sita grazute nematyta paskuj truputi daugaiu islindai sonu ir galvoju o blyn cia gi soundo baltoji grazuole
-
cialestino
- Klubo Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
Re: Mano nauja calibra';]
labai skoningai padaryta ant galo nebereikia manau spoilerio ko mano manimu truksta tai vaizdingesniu ratuku ir galbut slenksciu truputi kitokiu ne space stiliaus.o siaip tai labai calyte senai as ja buvau uzmates pardavinejama manau ne per vienas rankas ji jau praplauke bet siaip tai nice. 
pernai man teko garbe su ja pralekti,draugas ja norejo keisti ant savo preliude,bet buvo ja jau aplanke rudys,salone spydikas padraskytas ir taip kelios smulkmes,tad mainai neivyko...pajota buvo,trauka nebekokia, kupiski atsidurus buvo,siaip patiko stiklo audinio kapotas jos,vis dar ji prisimenu,lengvutis ir viduje imontuotas organinis stiklas,pro kuri matosi variklis, ir neblogas sportininio ismetimo garsas,bet neperdidelis saikingas,nice
maniau ji vel gryzo cia...
Du metai kaip nebeturiu sitos masinos, istikruju idomu kur jinai yra ir kaip dar laikos, cia kaip buvus mergina, nerupi, bet visgi idomu
Gal kas matet kada pardavinejema, idomu uz kiek ir kur.
o ji be numeriu buvo?
pabandyk paziuret regitroj ar dar ji gyvuju tarpe ir kiek seimininku apturejus
-
marijus
- Veteranas
- Vietovė: Klaipėda
- Kontaktinė informacija:
kuri laika dar shia zhiema shilaleje ji laikesi, kur dabar nezinau