na viskas prasidejo kai sustabde draugai Policininkai ir pareiske kai vazuoji ir nuspaudi sabdi prigesta viena kairioji lempute,bet esu mates ne pas viena jog kai nuspaudzia stopa isvis uzgesta fara ir visada kairioji
kas cia per liga ir gal zinote kaip je gyditi bucau labai dekingas
o draugelei pagrasino jei nesusitvarkysiu ikals baudele 50lt
ai beto kai isjungi visas varas nuspaudi stopa uzsidega pazibintis na net nzn ka ir bepridurti
Nitro rašė:kažkas kažkur trumpina ar nėra kontato. gal blogai sujungta? ;]
na zinoj kiek galejau viska isardau perziurejau ir 0is tas pac bet kodel uzsidega pazibintis net elektrokas trukcioja peceis o kad macau jog as nevienas toks po lietuvele vazinejuosi cia tai faktas
pas mane panasiai buvo pasirodo buvo vienas lemputes stiklas nuo korpuso atplyses, o kita is vis perdegus pakeiciau abi ir viskas vel pradejo veikt tad pabandyk visas lemputes pakrapstyt, sukeist vietom ar dar kaip nors ka nors su jom padaryt
sestokas rašė:pas mane panasiai buvo pasirodo buvo vienas lemputes stiklas nuo korpuso atplyses, o kita is vis perdegus pakeiciau abi ir viskas vel pradejo veikt tad pabandyk visas lemputes pakrapstyt, sukeist vietom ar dar kaip nors ka nors su jom padaryt
seip keicau ir apkeicau tas lemputes vistiek tas pacs nzn kas gali buti as ti vieno nesuprantu kodel nuspaudus stopa uzsidega PAZIBINTYS kair.
CalibriS rašė:zinok ziurejau bet nieko neradau reiks dar ryt perziureti
Jei ka, tai as rasydamas "ziurek" galvoje turejau "pamatuok" =)
zinau bet o kur gali buti nutrintas laidas as nzn nes visa pravotke pratikrinau ir nieko manau cia gali buti susyje isvis ne su faromis o tie laidai atema srove is faru ir jie nepriciom cia
beto kiek esu mate kai nuspaudzia stopa ir negega ir dar jie ce nesikreipia tai cia geras
CalibriS rašė:
zinau bet o kur gali buti nutrintas laidas as nzn nes visa pravotke pratikrinau ir nieko manau cia gali buti susyje isvis ne su faromis o tie laidai atema srove is faru ir jie nepriciom cia
beto kiek esu mate kai nuspaudzia stopa ir negega ir dar jie ce nesikreipia tai cia geras
Pamegink paduoti itampa (pvz tiesiai nuo akumo) tik i stabdzio laida ijunges sviesas ir t.t. - zodziu pazaisk, arba duok tam, kas supranta
CalibriS rašė:
Pamegink paduoti itampa (pvz tiesiai nuo akumo) tik i stabdzio laida ijunges sviesas ir t.t. - zodziu pazaisk, arba duok tam, kas supranta
pas mane buvo tas pats ir dar durniau - krusausi kol radau kame kampas visa vakara..(buvau net laidus atsivedes nuo "geros" faros i "bloga"...
zodziu, siulau patikrinti plastmasiniu lempuciu lizdu kontaktus (ta prasme tas sudas i kuri istatai lempute ir tada jau isabacini i galine fara).
pas mane buvo visi trys (atrodo trys) kontaktai nepakankamai prispausti. issprendziau juokingai - degtuka suspaudziau replemis ir uzkisau po kontaktu is apacios (~0.3mm).
viskas ciki jau 1.5 metu
mano calibra - senas, supuves, sunkiai dirbantis tankas..
P.S. didžiausi išbandymai - dar priešaky...