nuspaudi stabdi pridesta kair.fara galine

Techninių klausimų forumas.
Uždaryta
CalibriS
Klubo Narys
Vietovė: mazeikiai

nuspaudi stabdi pridesta kair.fara galine

Standartinė CalibriS »

na viskas prasidejo kai sustabde draugai Policininkai :lol: ir pareiske kai vazuoji ir nuspaudi sabdi prigesta viena kairioji lempute,bet esu mates ne pas viena jog kai nuspaudzia stopa isvis uzgesta fara ir visada kairioji
kas cia per liga ir gal zinote kaip je gyditi bucau labai dekingas
o draugelei pagrasino jei nesusitvarkysiu ikals baudele 50lt :?
ai beto kai isjungi visas varas nuspaudi stopa uzsidega pazibintis na net nzn ka ir bepridurti :cry:
Nitro
Klubo ex-Narys
Vietovė: Vilnius

Standartinė Nitro »

kažkas kažkur trumpina ar nėra kontato. gal blogai sujungta? ;]
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

Nitro rašė:kažkas kažkur trumpina ar nėra kontato. gal blogai sujungta? ;]
na zinoj kiek galejau viska isardau perziurejau ir 0is tas pac bet kodel uzsidega pazibintis net elektrokas trukcioja peceis o kad macau jog as nevienas toks po lietuvele vazinejuosi cia tai faktas 8)
Nitro
Klubo ex-Narys

Standartinė Nitro »

nu tai nėr ko pečiais gužčioti, reikia pravodke tikrinti. Į pažibintį įtampa neateina iš oro - atiteka laidais.
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

pas mane panasiai buvo :evil: pasirodo buvo vienas lemputes stiklas nuo korpuso atplyses, o kita is vis perdegus :roll: pakeiciau abi ir viskas vel pradejo veikt :idea: tad pabandyk visas lemputes pakrapstyt, sukeist vietom ar dar kaip nors ka nors su jom padaryt :lol:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

sestokas rašė:pas mane panasiai buvo :evil: pasirodo buvo vienas lemputes stiklas nuo korpuso atplyses, o kita is vis perdegus :roll: pakeiciau abi ir viskas vel pradejo veikt :idea: tad pabandyk visas lemputes pakrapstyt, sukeist vietom ar dar kaip nors ka nors su jom padaryt :lol:
seip keicau ir apkeicau tas lemputes vistiek tas pacs nzn kas gali buti as ti vieno nesuprantu kodel nuspaudus stopa uzsidega PAZIBINTYS kair. :?
sestokas
Klubo ex-Narys
Vietovė: vilnius
Kontaktinė informacija:

Standartinė sestokas »

tai tada nespausk to stabdzio ir viskas ok bus :lol: stabdziai israsti bailiams :twisted:
kiekviena pipete svajoja tapti klizma
calibra
Veteranas
Vietovė: Sostinė

Standartinė calibra »

CalibriS rašė:vieno nesuprantu kodel nuspaudus stopa uzsidega PAZIBINTYS kair. :?
Paziurek laidus, matomai kazkur elektros nuotekis yra.
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

calibra rašė:
CalibriS rašė:vieno nesuprantu kodel nuspaudus stopa uzsidega PAZIBINTYS kair. :?
Paziurek laidus, matomai kazkur elektros nuotekis yra.
zinok ziurejau bet nieko neradau reiks dar ryt perziureti 8)
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

CalibriS rašė:zinok ziurejau bet nieko neradau reiks dar ryt perziureti 8)
Jei ka, tai as rasydamas "ziurek" galvoje turejau "pamatuok" =)
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

calibra rašė:
CalibriS rašė:zinok ziurejau bet nieko neradau reiks dar ryt perziureti 8)
Jei ka, tai as rasydamas "ziurek" galvoje turejau "pamatuok" =)
zinau bet o kur gali buti nutrintas laidas as nzn nes visa pravotke pratikrinau ir nieko manau cia gali buti susyje isvis ne su faromis :) o tie laidai atema srove is faru ir jie nepriciom cia :cry: :cry:
beto kiek esu mate kai nuspaudzia stopa ir negega ir dar jie ce nesikreipia tai cia geras 8)
calibra
Veteranas

Standartinė calibra »

CalibriS rašė: zinau bet o kur gali buti nutrintas laidas as nzn nes visa pravotke pratikrinau ir nieko manau cia gali buti susyje isvis ne su faromis :) o tie laidai atema srove is faru ir jie nepriciom cia :cry: :cry:
beto kiek esu mate kai nuspaudzia stopa ir negega ir dar jie ce nesikreipia tai cia geras 8)
Pamegink paduoti itampa (pvz tiesiai nuo akumo) tik i stabdzio laida ijunges sviesas ir t.t. - zodziu pazaisk, arba duok tam, kas supranta ;)
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

calibra rašė:
CalibriS rašė: zinau bet o kur gali buti nutrintas laidas as nzn nes visa pravotke pratikrinau ir nieko manau cia gali buti susyje isvis ne su faromis :) o tie laidai atema srove is faru ir jie nepriciom cia :cry: :cry:
Pamegink paduoti itampa (pvz tiesiai nuo akumo) tik i stabdzio laida ijunges sviesas ir t.t. - zodziu pazaisk, arba duok tam, kas supranta ;)
ai mausiu pas gera elektrika tegul jis tvarko 8)
LPx
Klubo ex-Narys

Re: nuspaudi stabdi pridesta kair.fara galine

Standartinė LPx »

pas mane buvo tas pats ir dar durniau - krusausi kol radau kame kampas visa vakara..(buvau net laidus atsivedes nuo "geros" faros i "bloga"...
zodziu, siulau patikrinti plastmasiniu lempuciu lizdu kontaktus (ta prasme tas sudas i kuri istatai lempute ir tada jau isabacini i galine fara).
pas mane buvo visi trys (atrodo trys) kontaktai nepakankamai prispausti. issprendziau juokingai - degtuka suspaudziau replemis ir uzkisau po kontaktu is apacios (~0.3mm).
viskas ciki jau 1.5 metu
mano calibra - senas, supuves, sunkiai dirbantis tankas..
P.S. didžiausi išbandymai - dar priešaky...
CalibriS
Klubo Narys

Standartinė CalibriS »

taspatc gali hujerint iki nukritimo sake kad kaskur trumpina pas mene o kur tai nzn :cry:
Uždaryta