GRAND MEET OF SIAULIAI
1)ne piktas aš, natūra mano tokia.haroldas888 rašė:Per Klaipedos GM siemet vieningai nutareme rudens-ziemos meeta padaryti klubieciams,o ne masinoms.
Todel prasau nerodyti savo piktumu, jei is Vilniaus neatvaziuos ne viena calibra.
Mes vaziuojame pabuti su draugais, o mylimosios calibros pas dauguma servisuose ir garazuose.
Jei tikrai nepatinka mano ar vilniaus klubieciu veiksmai, tai siulau perrinkti Siauliuose bunant visa klubo taryba ir zinoma prezidenta.
2)kaip jaustumeis pats, jeigu pradėtų visi važiuot, tarkim kad ir
ant parado, buvusio Vilniuje, prie kurio pats daug prisidėjai
3)perrinkinėkit ir tarybą, ir valdybą, ir ką tik norit, tik klausimas
iš ko??
ir poreikia nėra vadovavimams. Darome renginį, ir stengiamės, kad
jis būtų kuo geresnis, ne mums, o visiems.
4)piktas manau tas, kas savo valdžia grasina
-
snooper
- Krikštytojas
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
ko tu pariniesi, niekas tau nieko nesake gi.DIAVOLO rašė:1)ne piktas aš, natūra mano tokia.haroldas888 rašė:Per Klaipedos GM siemet vieningai nutareme rudens-ziemos meeta padaryti klubieciams,o ne masinoms.
Todel prasau nerodyti savo piktumu, jei is Vilniaus neatvaziuos ne viena calibra.
Mes vaziuojame pabuti su draugais, o mylimosios calibros pas dauguma servisuose ir garazuose.
Jei tikrai nepatinka mano ar vilniaus klubieciu veiksmai, tai siulau perrinkti Siauliuose bunant visa klubo taryba ir zinoma prezidenta.
2)kaip jaustumeis pats, jeigu pradėtų visi važiuot, tarkim kad ir
ant parado, buvusio Vilniuje, prie kurio pats daug prisidėjai![]()
3)perrinkinėkit ir tarybą, ir valdybą, ir ką tik norit, tik klausimas
iš ko??Ir aplamai, čia ne kažkoks seimas, niekas nejaučia, o
ir poreikia nėra vadovavimams. Darome renginį, ir stengiamės, kad
jis būtų kuo geresnis, ne mums, o visiems.
4)piktas manau tas, kas savo valdžia grasina
Zinau kad del visko kalta itampa pries pat rengini.
Viskas gerai:D:D:D:D
Grazu ne tai kas grazu, o tai kas patinka.
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas
jio.. jei ne Haroldas visam sitam klubui butu pzdc! nedryskit prisigalvot nesamoniu!!! neysivaizduoju nei vieno potencialaus kandidato kad galetu but prezidentas ir tiek saves atiduoti klubui.
Baisiai labai noriu y GM bet byski turiu dideliu bedu su sveikata tai jei netycia nepagysiu tai sorry
Baisiai labai noriu y GM bet byski turiu dideliu bedu su sveikata tai jei netycia nepagysiu tai sorry
kai bijai zengt,griuk ant pilvo ir sliausk.. ;)
-
Play7
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Sun City
oj , jo joj... kas cia darosi... blamba kraupu ziuret, ar cia visiem rudens depresija nesuprantu. Visai nuklidot nuo temos, Juk susirenkam ne tam kad parintis ir piktis, o atvirksiai... nu bukit mieli gyvenkim draugiskai o as jum us tai siurpriza paruosiau
) iki susitikimo SGM.
Tiuning is not crime.....
it's a way of life
it's a way of life
-
haroldas888
- Klubo ex-Prezidentas