Man atrodo 100lt uz bagaznyka per brungu
c20ne, žalia, Rietavas
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
- Kontaktinė informacija:
Re: c20ne, žalia, Rietavas
Deja ne
Reikės bandyti derėtis 
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Neskubek su isores remontu labai. Buna islendu skelbimu, kada bagaznyka vos ne uz aciu dovanoja, bitik pasijamt.
Uz toki tarplempi duociau max 30lt. Perdaug isblukes.

Uz toki tarplempi duociau max 30lt. Perdaug isblukes.
Tai ir neskubėsiu labai. Įkelsiu vėliau foto, nes ką tik iš garažo gryžau...
-
Aieris
- Entuziastas
- Vietovė: LTU - IRL
Kol žiema, kol sniegas, šaltis, kol nenuplautos druskos nuo asfalto bei nuo mašinytės kebulo/dugno
-nesiskubink ruošt dažymui. Pavasarį pasimatys daugmaž visi kosmetiniai defektukai, tada jau beveik100% matysi ką ir kiek daryti daryti. Juk dabar gali pasitvarkyti važiuoklę bei viską kas apie variklį. O tada jau kosmetiką
IMHO.
O dangtį rasi ir pigiau,geros kondicijos- kainos ženkliai sumažėjo... Gal dar ir klubiečiai ką pasiūlys?
O dangtį rasi ir pigiau,geros kondicijos- kainos ženkliai sumažėjo... Gal dar ir klubiečiai ką pasiūlys?
-
krax
- Klubo Narys
- Vietovė: Honolulu
nezinau ar mano bagazines dangti bad_brains pasieme,ar ne,tai ir negaliu pasiulyt kolkas nieko 
As galiu pasiulyti is betmobilio,bet kaip zinai jis prailgintas,bet galima manau ta prailginima nesunkei nuimt 
Aieris, tai dabar taip ir darysiu, lauksiu kol viskas nutirps, nes ir pinigėlių dar reikia pasitaupyti dažymui...
tikiuosi, kad klubiečiai pasiūlys ką nors tvarkingo
Krax, kaip tu gali nežinoti?
Upgiveup, man atrodo aš labiau užsiknisčiau su tavojo tvarkymu negu savo tvarkydamas...
Krax, kaip tu gali nežinoti?
Upgiveup, man atrodo aš labiau užsiknisčiau su tavojo tvarkymu negu savo tvarkydamas...
man idomu kaip tau ten su tuo antifryzu 
Na ką, nepatingėsiu ir sudėsiu foto. Kam bus įdomu pasižiūrės 
Nuotraukose yra didžioji dalis blogybių, kurias ateityje norėčiau panaikinti...

Įstatyta lempa pasidžiaugimui
bei parodomas aplamdytas dangtis, nekreipti dėmesio į paveiksliuką po kaire

O man ir be lempų jinai visai sexuali

Čia kur kalbėjau apie tuos nuvarvėjusius klijus...

Ir dar...

Kažkas buvo labai protingas ir su "samariezais" pritvirtino moldingą

Jau be bamperio
Taigi bandžiau kilstelt lempas, kad neliktų to tarpo tarp kapoto ir farų viršaus, su keleivio pusės lempa viskas super, truputį kilst ir viskas, tarpo nebėr, o va su vairuotojo pusės lempa bus reikalų, kelk tu ją kaip nori vistiek nesueina tarpai, ir kažkaip netyčia pastebėjau vieną dalyką, kad sparnas yra sustumtas, nes pasirodo buvo gavus į priekį, dėl to ir sparnas aplankstytas apačioje, na nuotraukose maždaug viskas matysis...

Keleivio pusės sparnas

Vairuotojo pusės sparnas
Dabar kas liečia radiatoriu, tai kažkaip atrodo jog leidžia pro viršutinę šlangą, tą storąją, nes ją nuėmus kažkoks keistas vamzdukas man pasirodė...

Kažkoks tai aplūžęs jis yra, palyginau su kitu radiatorium, tai ten sveikas jis...

Be šio komplektėlio į garažą nei kojos nekeliu...

Na ir uždėtas vienas veidrodukas... paskui laiko nebebuvo tai mečiau visus darbus prie calytės ir ėmiausi kitų... šiaip niekur neskubu, tai laiko turiu ją tvarkyti, kad ir skiriant ne ypatingai daug laiko per dieną...
Tai šiam kartui tiek žinių
-- 2010 03 09, 21:19:12 --

Nuotraukose yra didžioji dalis blogybių, kurias ateityje norėčiau panaikinti...

Įstatyta lempa pasidžiaugimui

O man ir be lempų jinai visai sexuali

Čia kur kalbėjau apie tuos nuvarvėjusius klijus...

Ir dar...

Kažkas buvo labai protingas ir su "samariezais" pritvirtino moldingą

Jau be bamperio
Taigi bandžiau kilstelt lempas, kad neliktų to tarpo tarp kapoto ir farų viršaus, su keleivio pusės lempa viskas super, truputį kilst ir viskas, tarpo nebėr, o va su vairuotojo pusės lempa bus reikalų, kelk tu ją kaip nori vistiek nesueina tarpai, ir kažkaip netyčia pastebėjau vieną dalyką, kad sparnas yra sustumtas, nes pasirodo buvo gavus į priekį, dėl to ir sparnas aplankstytas apačioje, na nuotraukose maždaug viskas matysis...

Keleivio pusės sparnas

Vairuotojo pusės sparnas
Dabar kas liečia radiatoriu, tai kažkaip atrodo jog leidžia pro viršutinę šlangą, tą storąją, nes ją nuėmus kažkoks keistas vamzdukas man pasirodė...

Kažkoks tai aplūžęs jis yra, palyginau su kitu radiatorium, tai ten sveikas jis...

Be šio komplektėlio į garažą nei kojos nekeliu...

Na ir uždėtas vienas veidrodukas... paskui laiko nebebuvo tai mečiau visus darbus prie calytės ir ėmiausi kitų... šiaip niekur neskubu, tai laiko turiu ją tvarkyti, kad ir skiriant ne ypatingai daug laiko per dieną...
Tai šiam kartui tiek žinių
-- 2010 03 09, 21:19:12 --
Žinok man pačiam dar labai įdomu kaip ten su juovvaidukss rašė:man idomu kaip tau ten su tuo antifryzu
man irgi su tom slangom buvo cirku visokiu, panasi sitacija buvo tik su virsutine slanga kuri eina tiesiai nuo termostato i radiatoriu, ir ta plastmase biski per puse nuluzus bet dar ejo su hamutu pritempt, viena karta draguose stojau su kolega i linija tai ties trecia saiba dumais apsipyliau
nes variklis matomai gavo atsiverst ir nusmauke ja...
-
bad_brains
- Veteranas
- Vietovė: Vilnius
pasiemekrax rašė:nezinau ar mano bagazines dangti bad_brains pasieme,ar ne,tai ir negaliu pasiulyt kolkas nieko
-
Aieris
- Entuziastas
Šiknon buvo biški pastumta, įlenkta bei spoileris sulaužytas, tad spoilerio likučiai nuimti, skylutės užplombuotos ir vsio, palikta.Pasikeisi bamperį ir bus čiki. O priekis irgi biški buvo užkabintas kur tai,tikrai nieko ten baisaus nėra, atstatysi 
vvaidukss reik tikėtis, kad man tokios menkos problemos ir tėr...
)
Aieris, bamperio keist nereik nei priekinio nei galinio, tik bagažinės dangtį
Kaip ir sakiau, neskubu nieko daryti, kad ir kaip norėčiau jau važiuot su ja, o dar bliam akis drasko pilnas dujų bakas

Aieris, bamperio keist nereik nei priekinio nei galinio, tik bagažinės dangtį
Kaip ir sakiau, neskubu nieko daryti, kad ir kaip norėčiau jau važiuot su ja, o dar bliam akis drasko pilnas dujų bakas
-
Aieris
- Entuziastas
Ups, sorry,
turėjau omeny ne bamperį, bet bagažniką, Tiesiog tuo metu kai rašiau žinutę, dar su kai kuo kalbėjausi apie bamperius... 
Ir ne žiopliem pasitaiko
juokauju

nesupykit uz neisprusima jei ka, bet ce keistas variklis yra ? nu gime ne su ta sirdele sita masina ?
Va žinok vvaidukss šito tikrai negaliu pasakyti, nes pats to nežinau...
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
Kazkodel ant galo priklijuota V6, o po kapotu 8v varikliukas...arba ant bagazines zenklas ne toks priklijuotas...arba varikliukas buvo keistas... 
Bet tai ratai 4 skylių tėr... nėr neto borto kompo ir spidometras 240km/h 7000rpm
man atrodo, kad čia tik dangtis keistas jau buvo ir tiek
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
arba bagazines dangti keite, arba lipduka uzklijavo ta v6 ;] visokiu fruktu buna siais laikais... troike klaipedoi vazineja ant dangcio uzsiklijavusi "v12" ir vaziuoja bahurelis issisiepes ;]
as pyliau kazkada bambaliui dujas kur ant galo uzklijuot 590
ko tik dabar nera pirkt
o seip tas ventiliatrius prieki nieko nereiskia ? pas mane tokio kaip ir nera
o seip tas ventiliatrius prieki nieko nereiskia ? pas mane tokio kaip ir nera
Tas ventiliatorius stowi kai auto su kondiske.
-
popcys
- Veteranas
- Vietovė: Jungtines Telsiu Valstijos
atsiprasau uz temos tersima, bet man labiau patinka kai uzklijuoja atvirksciai, pvz pas viena mano gera pazystama chuliganke (bmw e30) su 3.5 varikliu, o ant galo puokuojasi isdidziai uzrasas "316", ale kai smagu kai kokie geziukai bando aplenkti su ale kregzdem 320 ir 325Anticitizen rašė:arba bagazines dangti keite, arba lipduka uzklijavo ta v6 ;] visokiu fruktu buna siais laikais... troike klaipedoi vazineja ant dangcio uzsiklijavusi "v12" ir vaziuoja bahurelis issisiepes ;]
Jau aiški liga kodėl lempos taip stovi, reikia imt sparną ir tiesint lanžeroną, nes ten ir špakliaus būta ir blėką yra sulankstyta, dėl ko ir neįtelpa normaliai lempa... ši bėda manau iki savaitgalio bus sutvarkyta...
Anyway, šendien įsigyjau keletą smulkmenų
Ratukai "MOMO Racer" R-17 7,5J ET35, nupirktas antifrizas ir vožtuvų dangtelio tarpinė
.

Anyway, šendien įsigyjau keletą smulkmenų
Ratukai "MOMO Racer" R-17 7,5J ET35, nupirktas antifrizas ir vožtuvų dangtelio tarpinė