Tai galim taip ir paplanuot - sivakar arbateles kur nors, tik reiks nusprest, kur trauksim, kad savo keturacius pasiparkuot normaliai As su savo drauge zadu atkilt, dar Anticitizen prigriebt, jei nepersigalvos.
Anksciau uzsiemes kazkuom? Nes seniau tai 20 jau rinkdavomes prie savivaldybes. Gal dar drauge irgi pasiciupsi ? Jei klimpsim bus daugiau kam masina pastumpt
as nuo penktadienio iki sekmadienio vakaro palangoj praleidau bet nemaciau nei vienos baltos tik juoda (BBD ...) ir melyna saldainiuka toki, ai ddar last'a maciau su zmona bet baltos cales ne...ragavai stintu ?
Turbut nesutiko laikas. Buvau kazkur nuo puses 4 iki 7 vakaro, stovejo manoji mokamoj ajkstelei salia gintaro sanatorijos. Ne neragvau, nuejau iki tilto galo, paskui pavalgiau kavinei romantiskai ir namo
O basanke zuvies tai pilna, visur kur pazvelgsi dar buvo Ir wtf karstas alus su medum ar be jo? Ragavai gal?
neragavau to alaus, bet draugs sake sudas, pats maciau kaip is plasmasaicio tauro ta nauajaji alu pyle i katila...mes nesiojomes su savim tasej 8 alaus , o mergos karsta vyna lake. ale skanus rupke bet as kai negaliu vynio gert tai suds...spurgu prisirijom , va tos tai skanios buvo
atsiprasau del praeito penktadienio kad negalejau pasirodyti, vaidukas pats mate kad buvau prisisiurbes, bendradarbio isleistuves buvo tai priveze geralo tiek kad vos parejau numyn tai gal kas mastot apie sy penktadieni tikrai pasirodyciau
Na Palangoje jei apie Stintų šventę kalba eina.. Buvau su antra puse ir leliuku bei jo vėžimėliu - valstybinis numeris SIMAS - labinuos su visais geranoriškais veikėjais Calibrų deja neužmačiau, tiesa sekmadienį prie žvejukų LukOilo buvau apipypintas calibriečių senbuvio roof - visuomet malonu pamatyt draugiškai pypsinčią calę su klubo lipduku
as kad ir kaip noreciau papipsint bet mana pypsis arba uzsalo arba uzlinko as si savaitgali pasirodysiu ...lalaimi , jau pasilau tavo cales muzono, kai smegenis dreba nuo bumso girdejau turi nauja akuma tai galesi biski pagrot kokia viena daina