mano balta calibra
-
Anticitizen
- Entuziastas
- Vietovė: Klaipeda
-
deivideliux
- Klubo Narys
- Vietovė: Rokiškis-Šiauliai
- Kontaktinė informacija:
Kaip tu artur nesupranti, juk cia dedamas nuotraukas visada sulauksi nuomoniu, geru ar blogu. Kitaip kam si skiltis yra sukurta. Be to, darydamas tokias permainas automobilyje, tikrai nesulauksi pagarbos is sios markes savininku puses...
Taip kad daryk isvadas, jei nenori sulaukti neigiamu atsiliepimu, nerodyk tokiu foto ir viskas... Sakyk, susitvarkiau langu atidarymo/uzdarymo panele viskas. 
P.S. Man irgi ne prie sirdies toks tavo padarymas, ir apskritai geriau nebuciau to mates.
Bet svarbiausia tau gerai, plius juk cia tavo auto...
Peace.
P.S. Man irgi ne prie sirdies toks tavo padarymas, ir apskritai geriau nebuciau to mates.
Peace.
Opel Calibra 92' 2.0i 16V 110kw - Crash
Opel Calibra 93' 2.0i 8V 85kw
Opel Calibra 93' 2.0i 8V 85kw
nu artur nieks nesakytu tau nieko blogo jei taip darytum su kokia silke, bet calibrai kailis netinka tikrai
as esu irgi uz grazu ir tvarkinga stocka arba lengva stylinga. bet ne uz tokius bairius.... betruksta sviecianciu purkstuku ant kapoto liepsnu is senuku ir kokio svieciancio riciago iki pilnos laimes tau.... as paziureciau ka tau kokiam bmw ar kito auto klube sakytu jei tu kita modeli taip isdarkytum...
jei nori daryt isdivonus pirk golfa arba bulka 
karoce nedesiu jokiu foto cia daugiau,susirosiau twarkiti masinos kosmetika,bet cia wisiem neswarbu niekas taj jokiu foto
Posted after 2 minutes 38 seconds:
man tu visokiu mirgsinciu suduku nereikia,o jaj lipduka koki tai tik ant sono koki kinetiska
Posted after 34 seconds:
man tu visokiu mirgsinciu suduku nereikia,o jaj lipduka koki tai tik ant sono koki kinetiska uzrasa,man lb toke patinka
Posted after 2 minutes 38 seconds:
man tu visokiu mirgsinciu suduku nereikia,o jaj lipduka koki tai tik ant sono koki kinetiska
Posted after 34 seconds:
man tu visokiu mirgsinciu suduku nereikia,o jaj lipduka koki tai tik ant sono koki kinetiska uzrasa,man lb toke patinka
svarbu visiem kad tu ja padarytum geresne ir grazesne, taip arba geriau nei sugalvojo dizaineriai calibros, nes po tokiu bairiu ir atsiranda tada posakis ubagu ferari...
jei patinka prasom dekis, bet proto ribose -kad tiktu, retai kuriai masinai tinka lipdukai.. cia tik mano asmenine nuomone ir ja as taves izeist nenoriu. manau daugelis cia esanciu tau jau patare ir patartu kaip perdaryti calibra iki bukles kuri ir tave pati ir visus cia esancius(BEVEIK) tenkintu
jei patinka prasom dekis, bet proto ribose -kad tiktu, retai kuriai masinai tinka lipdukai.. cia tik mano asmenine nuomone ir ja as taves izeist nenoriu. manau daugelis cia esanciu tau jau patare ir patartu kaip perdaryti calibra iki bukles kuri ir tave pati ir visus cia esancius(BEVEIK) tenkintu