ka tu cia tariesi nej pats vaziuosi iki utenos nej jis vaziuos iki kauno kad spoilera sulauzyt. as per sventes y ta krasta gal vaziuosiu taj sita malonuma nebent perleist gali
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
tu kokios naujausios amerikankes,ar sportines japones pvz kaip 200sx S15,jauciu daliu nei su ziburiu nerasi,nebent keliautum i drifto varzybas ir lauktum kad koks 1 sudustu beciuoziant
Na tai ir skaiciuokis, ar taip jau pigu gaunasi ja imti o ir varikliai ju man kazkokie neisbaigti tarpines nera, tepalo pili beveik kiek benzo, o ir ju gyvenimo laikotarpis trumpas
nesigincyju, nissan 200sx variklius reikia labai gerai priziureti,daznai turbina restauruoti,bet siaip tie automobiliai yra gan patvarus ir atlaiko didelius kruvius neveltui drifte jie yra labai megstami
Anticitizen rašė:Na tai ir skaiciuokis, ar taip jau pigu gaunasi ja imti o ir varikliai ju man kazkokie neisbaigti tarpines nera, tepalo pili beveik kiek benzo, o ir ju gyvenimo laikotarpis trumpas
Marijjau - as supratau jog jis mazdaug supranta Rotorius tikrai neprudais gyvena ir kapitalkes jam nepadraysi, eda kaip 3.0 paspaudziant, ir seip islaikyt tokia auto ciuju biski kerta per kepenas
Anticitizen rašė:Na tai ir skaiciuokis, ar taip jau pigu gaunasi ja imti o ir varikliai ju man kazkokie neisbaigti tarpines nera, tepalo pili beveik kiek benzo, o ir ju gyvenimo laikotarpis trumpas
KW> rašė:ka tu cia tariesi nej pats vaziuosi iki utenos nej jis vaziuos iki kauno kad spoilera sulauzyt. as per sventes y ta krasta gal vaziuosiu taj sita malonuma nebent perleist gali
Zinok tave vertikaliai palenkus ir gerai paspaudus turbut galima sutalpint butu i ta tarpa, tad zinok jei vienas be mergos vaziuosi neapsimoka perleist
Del rx-8 Tik pamacius prisiminimai is Aleksandro elektriko esancio Kaune cituoju: eina jis n*. . antra savaite bandau uzkurt
KW> rašė:ka tu cia tariesi nej pats vaziuosi iki utenos nej jis vaziuos iki kauno kad spoilera sulauzyt. as per sventes y ta krasta gal vaziuosiu taj sita malonuma nebent perleist gali
Tipo atvaziuok su pana ir jei besip*sant po juo jis sulus, tai galesi padegt
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.