Mano pirma maske
-
Tornado
- Klubo Prezidentas
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
man tai cia truputi juoka kelia
idedi i lenga kebula galingesni motora ir lygini su kibiru kuris bent dvigubai sveria su tuo paciu motoru (na kad ir galingesniu)
labai jau sustri technikai, paimkit jus padarykit ginto corsa drage, tada gausit ish manes respecto pointu
kitu atveju pradedamas lygint pirstas su ... .
na tiesa ta korsa jau kaip ir ishkomplektuota, bet kai jusu projektas sieks bent 200ag (atmosferikas 2.0) ir dafyga Nm tada pasakokit
aisku kitas reikalas kasdiene auto, taciau ir cia lyginamas pirstas su ...
.
labai jau sustri technikai, paimkit jus padarykit ginto corsa drage, tada gausit ish manes respecto pointu
na tiesa ta korsa jau kaip ir ishkomplektuota, bet kai jusu projektas sieks bent 200ag (atmosferikas 2.0) ir dafyga Nm tada pasakokit
aisku kitas reikalas kasdiene auto, taciau ir cia lyginamas pirstas su ...
"Eine Legende Lebt Immer..."
vel juokutis ima susitiksim pasnekesim paaiskinsiu as tau ta teorija kaip priesingai suprantu
nes tu vienus kriterijus naudoji pasakodamas as kitus ir gaunasi snekam abu suprantam apie ka bet reik pasipesiot nes uzkliudziau tavo v6
(nezirbk draugiskai as cia
)
kitas dalykas tavo v6 yra kasdieniniam reikalam skirtas masiniukas kaip ir visi kiti mano pamineti
ir dar vienas dalykas gal pats nori padaryt ta spuoga su savo dyzeliuku
nu blyn db zinau kad pralinksminau tave prie pc nes ir paciam juokinga, gerai cia liejasi tekstas siandien

Posted after 1 minute 19 seconds:

nes tu vienus kriterijus naudoji pasakodamas as kitus ir gaunasi snekam abu suprantam apie ka bet reik pasipesiot nes uzkliudziau tavo v6
kitas dalykas tavo v6 yra kasdieniniam reikalam skirtas masiniukas kaip ir visi kiti mano pamineti
ir dar vienas dalykas gal pats nori padaryt ta spuoga su savo dyzeliuku
nu blyn db zinau kad pralinksminau tave prie pc nes ir paciam juokinga, gerai cia liejasi tekstas siandien
Posted after 1 minute 19 seconds:
kokie dar dyzeliaiHuman rašė:Jei festesas nepadarysit dyzelinio performance tai kaip tai neuzskaitysiuNoriu blet calibra dyzeline Lietuvoj pamatyt, padarys kas ar ne po velniais
Kazkada Tankis buvo kazkaip suvepezojes, bet taip ir nutilo. .
OCA fE> diesel power
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne
MK2 20net
E36 174t1
OAF 25xe
OCA 22leh
RL1 f3r+duja
my toys :D
OCA c20ne
OCA 20ne