gal zinot kur gaut diagnostini kabeli calibrai
gal zinot kur gaut diagnostini kabeli calibrai
sweiki gal zinot kur galima nupirkt calibrai diagnostini kabeli, randu tik 1997m calibrai, ten fiske speju skirias nes tik tu metu raso tinka, man reikia 1992 metu calibrai su programine yranga gerai butu 
;)
Re: gal zinot kur gaut diagnostini kabeli calibrai
nemanau, kad toks yra, nes bent jau pas mus opelio servise, tikrai tokio nebuvo ir nera, opeliu diagnostika prasideda nuo 97 metu, aisku galima bandyt ir senesnes jungtis, ten kur yra OBD II jungtis, bet ne visas paima, pvz tigros 93 metu tikrai nekabino, kazkokia astra f 94 jau pavyko variklio diagnostika pajungti. Siaip ten nieko doro ir nenuveiksi su tuo diagnostikos kabeliu, o klaidas ir be jo galima nusiskaityti, o ir istrinti jas nesunku, apie tai jau buvo tiek opelio, tiek siame forume rasyta.PoWILAAs rašė:sweiki gal zinot kur galima nupirkt calibrai diagnostini kabeli, randu tik 1997m calibrai, ten fiske speju skirias nes tik tu metu raso tinka, man reikia 1992 metu calibrai su programine yranga gerai butu
Blyn jei ka ir man idomu butu, ot siauliu opel centra pakelciau, kai senus opelius ant diagnostikos pastatyciau, bet, siaip as manau, kad ten tolko bus 0, nes senus opelius galima pagal mirksiukus diagnozuoti, tiek motora, tiek abs, o daugiau jiems kaip ir nieko nera papildomaiSpottAuto rašė:man vienas meistriukas minejo, kad kazkur siauliuose daro juos, ~100lt