Dega "variklio gedimo lempute"!
-
Svečias
Dega "variklio gedimo lempute"!
Padekit! kur problemos ieskoti jei "dega variklio gedimo lempute"? pries tai masina vaziavo puikia bet kai pradejo ji dekti iskart sumazejo trauka ir isibegejimo greitis... masina pradeda trukcioti kai vaziuojant normaliu tarkim 50km/h greiciu ir 3-4 begiu spusteliu gaza iki dugno! is vietos irgi problematiska islekt tarkim sankryzose ar prie sviesaforu nes labai jau sunkei ir dusdama isrieda... Na bet seip viskas prasimusa kai jau vaziuoji pastoviai ir vienodu greiciu, bet kai reik pajudet sankryzose ar ka nors "padaryt"
tai kyla labai dideles problemos... kas galetu buti???
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Re: Dega "variklio gedimo lempute"!
1.Dujos yra?
2.Kada dejai?
3.Duju nera?
4.Kodel nedejai?

2.Kada dejai?
3.Duju nera?
4.Kodel nedejai?
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]
Re: Dega "variklio gedimo lempute"!
EDWARD555 rašė:1.Dujos yra?
2.Kada dejai?
3.Duju nera?
4.Kodel nedejai?
Pas mane buvo toks dalykas kaip pas tave, apie vaziavima, su lemputem pas mane fsio normalei, taigi kai pradedi spaust tapke, nors ir nuo sankryzos, mataras pradeda dusti ir tt., taigi pasikrapsciau ir zuru kad man variklis leva ora gauna ne pro filtra o pro zarna, kuri yra tarp filtro ir isiurbimo kolektoriaus, pasalinus skyles masina pradejo daug geriau vilktis, pas mane variklis C20NE -8v, o su lemputem tai kazkokia voodoo
Kaip katalizas mirsta, auto pradeda trukcioti, apsukos tai pakila tai nusileidzia, bet po kurio laiko kai katalizuj isvis p**da tai auto atsistato i pradini vaziawimo ritma
Kaip katalizas mirsta, auto pradeda trukcioti, apsukos tai pakila tai nusileidzia, bet po kurio laiko kai katalizuj isvis p**da tai auto atsistato i pradini vaziawimo ritma
[url=http://www.carrating.org/car.php?16678]my pimped toy 8)[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7E1wTuKvV54]slalomvid[/url]
laikas puzle rinkt atgal i visuma >:)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7E1wTuKvV54]slalomvid[/url]
laikas puzle rinkt atgal i visuma >:)
o dar po kurio laiko katalizas sulenda i duslintuvo bakelius esančius už jo.lunatic rašė:Pas mane buvo toks dalykas kaip pas tave, apie vaziavima, su lemputem pas mane fsio normalei, taigi kai pradedi spaust tapke, nors ir nuo sankryzos, mataras pradeda dusti ir tt., taigi pasikrapsciau ir zuru kad man variklis leva ora gauna ne pro filtra o pro zarna, kuri yra tarp filtro ir isiurbimo kolektoriaus, pasalinus skyles masina pradejo daug geriau vilktis, pas mane variklis C20NE -8v, o su lemputem tai kazkokia voodoo
Vat tau ir BRC . Opeliams yra statomas lembdazondo muliatorius (kuris kainuoja api 50lt) kitom masinom tinka taip vadinama rusiskai "sapracivlenije" nes kaip buvo bandyta opeliams tas netinka.EDWARD555 rašė:Pas mane kas 6 sekundes sumirksi ir uzgesta.
Kazkokia nesamone BRC duju iranga.
Ir truktelejimas toks per ta mirksiuka buna. Tarytum jungtum benza ir vel dujas.
Kazin kaip panaikint ta nesamone?!?!?
Gal kas zinot ?
-
EDWARD555
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Kaunas
- Kontaktinė informacija:
Pas mane emuliatorius. Bet jis gal netinka.
Nors kai tik idejo dujas tu mirksejimu nebuvo. Paskui atsirado.
Po puses metu = uzvedus varikli 2 minutes pamirksi, jei apsukos 3000 lygiai.
Po metu = uzvedus ir 3000 rpm -> 10 min. t.y. kol neuzsyla kaip suprantu variklis arba kas nors kam reikia silumos.
Ziema dar blogiau - masina trukcioja
.
Nors kai tik idejo dujas tu mirksejimu nebuvo. Paskui atsirado.
Po puses metu = uzvedus varikli 2 minutes pamirksi, jei apsukos 3000 lygiai.
Po metu = uzvedus ir 3000 rpm -> 10 min. t.y. kol neuzsyla kaip suprantu variklis arba kas nors kam reikia silumos.
Ziema dar blogiau - masina trukcioja
[b][color=red]EDWARD555[/color][/b]