maciau kolegas....
-
Calibročka
- Klubo Narė
- Vietovė: Vilnius
-
cialestino
- Klubo Narys
- Kontaktinė informacija:
Calibrocka calibrocka, kaip negrazu toki grazu automobili statyti neigaliesiems skirtose vietose
taip, tai as buvau prie savanoriu rimi:) laukiau laukiau kol ateisi, galvojau velniu nuduosiu, bet nesulaukiau...tada nuejau i parduotuve, iseinu, - neber calibrockos 
Aš tau ne koks vokietis, kad laiku į darbą ateičiau! ;)
-
Calibročka
- Klubo Narė
Ja ja - tave buvau užmatęs keletą savaičių atgal važiuojant link "Vakarų" bet laabai lėtai važiavai ko tais, su savo pūgu dėjau pro šoną, o šįkart kažkaip neatpažinau tavo cali nors spitrijau į lipduką ant šoninio langelio kaip kad ir pas mane būdavovvaidukss rašė:vakar vakare narbuto gatvej uzmatytas cialestino ir sendien prie spaudos rumu po viaduku uzmatyta calibrocka
Posted after 45 seconds:
beje jei neklystu prie gera pusvalandi uzmatytas calvin prie vetrunges su gaz peskom trys
c20ne 93' - SOLD
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
c20ne 92' RedDemonRide Edition - SOLD :trance:
I'll be back :gang:
-
djasinskas
- Entuziastas
- Vietovė: vilnius
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
Bet bajeris, pas mociut4e siena veziau, grizau namo puse 11 isokau i auto, nuvaziavau iki panos, pasiemiau ja ir isvarem tipo i Minija maudytis. Palikau auto ant tokio kalno, nes nusileidimas su zeminta vaziuokle nelbai fainas ten, biski baisus skardis, beto rasa buvo
par5ejaom, sedima uto, klausom muzikos, aprvarau auto ziuriu, issigandau kad mentai, apskui ziuriu faros kaip Cali, nu bet galvoju tokio vietoi sutikt Cali butu nesamone
Ziuriu akurat. Labai panasi i Edgarioko ar kaip ten jo nickas.
Botu kaime is paskos pavazinejau, lempom pasvieciau, apziurejau 
[WhItE bItCh EdItIoN]