As, pvz, pritariu Tornado. Manau, kad Klp GM turi ivykti Klaipedoje, kaip yra tradiciska, o jau po visu paradu ir pan, minam i VIETA, kur prasides kita "sou" dalis. Ir, manau, jau nera didelio skirtumo, KUR tai vyks, svarbu, kad ne atgal namo chebra issivazinetu. Vidury Lietuvos ar per "bliuzus", Edition x, niekas ir nesiulo daryti. Benziuko bus galima isipilti daugiau, jeigu nekainuos tuso vieta, ar taip nemanot? Nors, manau, kad simboliskai reiketu palikti koki 100-200Lt uz tai, kad turesim privatuma ir sutvarkyta, priziureta vieta. Labardziu chebra yra normali - nereikia stumti! Сia jau kazkas svaido akmenis i mano darza - nenorekit gauti atgal

. Gimiau ten ir uzaugau, taigi, visi ten mane zino ir as zinau visus. Viskas - cia kalba baigta. Manau, kad klausimu del parado nereiketu net kelti, nes tai yra tradicija, jos nereiketu nubraukti tiesiog taip. Va, yra galimybiu pigiau(gerokai) atsvesti neoficialia dali, taigi, nekrutinkim parado esmes(cia mano nuomone). Tiesiog visi turetu greiciau pareiksti savo nuomones, kas nori daryti Labardziuose, kas kazkur kitur, ir priimam sprendima. Viskas

.
Peace
Posted after 8 minutes 49 seconds:
Mad_kaker'i, vieta bus uzrezervuota tada, kai mes apsispresim, KADA darom ir AR darom. Man tereikes pasakyti tevams(no big deal!). Zemelapi... na, man rodos, maps.lt tikrai suras Labardzius, kas ieskos. Del privatumo - ten nuosalus parkas, i kuri niekas nevaro, jeigu jame kazkas dalyvauja. Cia jau nesudetinga suderint. Sakau, pvz, vienos galingos imones balius ten prasisniojo su kazkur 300 dalyviu, ir visi buvo patenkinti!