Primena lektuva ziurint is galo. Bet kiek matau dar neisbaigta, nera slenksciu, padoraus duslintuvo tinkancio prie galinio bamperio, bei geru ratu. Bet jau vaizdas - NOT BAD.
Opel Calibra 92' 2.0i 16V 110kw - Crash
Opel Calibra 93' 2.0i 8V 85kw
nu bent jau man tai galinio buferio dizainas visai ne koks net ir pravedus du išmetimo vamzdžius vaizdas lb nepagerėtų kažkaip be įdėjos darytas tas buferis o improvizuojant ir nelabai kas gavosi
Nebezhaisk to Underground'o.....
Nenoriu izheist, tiesio tie tiuningai baisiai atrodo man
[url=http://www.opel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=57&t=10723]Astra Coupe turbo[/url]
You will hear turbo owners bang on about how much faster their cars are. Trust me. They are.
na nenoriu izeist savininko, na bet man jinai yra baisi ... na apie priekini bamperi na dar dar prie tam tikro ale tiuningo, nu dar jis graziai ziurisi, na bet cia nezinau... ir groteles mirgu margu, tai viena juoda, tai kita sidabrine.. galinis bamperis tai ... na turbut nebuvau mates baisesnio... mano nuomone jis cia tikrai netinka VISAI, apie spoileri isvis tyliu... pvz pas WliusG stovintis zender spoileris yra negrazus, per aukstas kaip minejo calibra, o cia turbut jau yra viskas ciki briki, ar kaip? jau grynas suoliukas uzdetas.... nzn kazkoks kosmosas, jau geriau zmogus butu geriau su stock pasilikes, nes cia, na man yra pilniausias tiurling komplektas...
svarbiausia jausti kada pasibaigia extreeme'as ir prasideda 3,14zdec ...
marijus rašė:siand apie 18:00 (Parašytas: 17 05 , 2009 23:05:00) uzmatyta ryshkiai geltona tiuninguota calibra autostradoje vilnius-kaunas ties kaunu, praskrido nezmonishku greiciu kazkur apie 200km/h nespejau nei numeriu paziet nei tiuningo tik zinau kad ryshkiai geltona ir kad ne dabo
krax rašė:jei ne dabo,reiskias dar vienas kamikadze atsiirado
Ta pati?
tai kad tikrai ne shita, nes buvo be spoilerio ir ryshkiai ryshkai geltona, ko gero kad shita
salotinis, nes manau gyviau ziurisi nei sidabrinis orginalas.. o vidu(salono) dekoravau swarofski kristalais, as kaip sarka man grazu kas blizka:) tik va su laiku reiks d.oda aptraukti tada bus liux..