Idomesnes foto
tiksliai,kaikurie gaidziai net ant plytu tingi uzdet. mano pazistamam vienam norejo istraukt maga,bet nesugebejo,tai panele subade atsuktuvu. klausimas - ir n@I-Iuj to reikejo?! negali tu istraukt,tai negali,reiskia rankos is subines auga. vagi -reiskia nori pinigu is to prasimanyt,o is to kad subjaurosi panele,naudos apciuopiamos manau nera.
Mano pazistamai tas pats buvo, neistrauke, tai maga subade. O man paciam pries kelias dienas atvaziavus i paskaitas ismuse spynele ir isnese maga bei irankiusSet rašė:tiksliai,kaikurie gaidziai net ant plytu tingi uzdet. mano pazistamam vienam norejo istraukt maga,bet nesugebejo,tai panele subade atsuktuvu. klausimas - ir n@I-Iuj to reikejo?! negali tu istraukt,tai negali,reiskia rankos is subines auga. vagi -reiskia nori pinigu is to prasimanyt,o is to kad subjaurosi panele,naudos apciuopiamos manau nera.
[img]http://i144.photobucket.com/albums/r185/ResidentEvil2007/signature56789xdaq7im1.jpg[/img]
-
WiliusG
- Veteranas
- Vietovė: Plungė
- Kontaktinė informacija:
Human - tixliai nesigilau, sake turi spec irankiu, bet jie tinkami tik pirktiniams, nes ten vsiaks panasu, tik dydziai skirias, tarpai tarp iskilimu ir paansiai, o kur istekina tai sake buna tokiu, kad pize ir ju neatsuka. Kolkas... Daugiau nieko nesake, nera tokie durni, nors durni visvien jei vagys...
O bendrauta del to, kad riekejo , kazkaip nuimt ratus nuos avo auto, kai pamesta sekretkes galvute buvo 
[WhItE bItCh EdItIoN]
-
FITNIS
- Klubo Narys
- Vietovė: VILNIUS-KAUNAS-VILNIUS
Taigi simta kart apie tai kalbeta ..nuvaziuoji y turgu..kad ir aleksoto...nusiperki galvute tokia...kurios viduje yra adateles (kurios maunant ant sekretkes sukrenta y tarpus pagal ispjaustymus) ir suki. neatsuka tu kuriu sekretkes yra tokios ant kuriu netelpa uzmaut galvutes tos...WiliusG rašė:Human - tixliai nesigilau, sake turi spec irankiu, bet jie tinkami tik pirktiniams, nes ten vsiaks panasu, tik dydziai skirias, tarpai tarp iskilimu ir paansiai, o kur istekina tai sake buna tokiu, kad pize ir ju neatsuka. Kolkas... Daugiau nieko nesake, nera tokie durni, nors durni visvien jei vagys...O bendrauta del to, kad riekejo , kazkaip nuimt ratus nuos avo auto, kai pamesta sekretkes galvute buvo
ANDRIUXA

samadielkinis borto kompas