DUJOS
-
Pofke
Nu ka as galiu pasakyt
Man DOCH'ui duju kurena mazdaug apie 11l.Cia toks vidurkis.Trauka tai panasi:)dujas man idejo uz 750lt su kazkokiais emuliatoriais kad nedegtun zaibas ir panasiai.Bet pas mane balionas jau buvo, cia ta kaina be baliono kainos:)Siaip viskas gerai tik is sukiu masinos variklis uzgesta, bet da nebuvau nuvares sureguliout nes pries tai tas oro daviklis nesamones piese tai ir ant benzo gesdavo:)aisku isidejus iskart pakeiciau zvakes ju laidus paskirstitojo dankteli tai daugiau viskas normoj
o kai turejau kadeta su dujom tai po 2metu nudege duju pravotke ir teko reduktoriaus gumytes keist i vel gerai ejo 
-
Svečias
-
stripikas
- Klubo ex-Narys
- Vietovė: Vilnius
- Kontaktinė informacija:
O pas tave ne Dohc? Nes bent benzo dohc tai maziau valgo..
Pas mane benzo ima mieste apie 9-10l, trasoj 6-7l vaziuojant 110-130
Pas mane benzo ima mieste apie 9-10l, trasoj 6-7l vaziuojant 110-130
Paskutinį kartą redagavo stripikas 07 Rgs 2005, 16:51. Iš viso redaguota 1 kartą.
Po to, kai Dievas sukūrė moterį, nei Dievas, nei vyrai nebeturi ramybes. :)
Viskas cia normaliai.Nitro rašė:Kiloetrazhas gal puliuoja, del to air atrodo kad 9 litrai 100km. Nesamone totali...
Jei nedrozhia, tai normalus dohc'as (c20xe) ir turi imti uzh sohc'a(c20ne) maziau, su benzo sanaudom viskas cia tvarkoj.
Tik man labai jau keistai atrodo tie, pas ka duju ima po 9 ar 10 ltr/100km.
Gal cia kokiais kaimais ar magistralem vazinejat, kad nera nei kamsciu nei shviesoforu, ar gal tiesiog plyta po pedalu pasideje?..
p.s. o gal tiesiog ratai R13, tai skaitliukas sukasi greiciau, ir atrodo, kad daugiau km. nuvaziuoji? =)))))))))))))
-
stripikas
- Klubo ex-Narys
Tai, kad ten rasiau apie benzino snaudas 9-10l 100km mieste. Tai tikrai samone, nes ir kompas tiek rodo ir pats zinau kiek uzpilu ir kiek nulekiu. O trasoj, kad mazai ima tai jau daug kart bandes, is kauno uzpyliau 6,4 litro (20lt) tai gryzau i vln ir dar pavazinejau viena diena, aisku cia buvo ne daugiau 110km trasoj, o mieste daug laisvo begio.. Kai nori ta masina visai mazai ryt galicalibra rašė:Viskas cia normaliai.Nitro rašė:Kiloetrazhas gal puliuoja, del to air atrodo kad 9 litrai 100km. Nesamone totali...
Jei nedrozhia, tai normalus dohc'as (c20xe) ir turi imti uzh sohc'a(c20ne) maziau, su benzo sanaudom viskas cia tvarkoj.
Tik man labai jau keistai atrodo tie, pas ka duju ima po 9 ar 10 ltr/100km.
Gal cia kokiais kaimais ar magistralem vazinejat, kad nera nei kamsciu nei shviesoforu, ar gal tiesiog plyta po pedalu pasideje?..
p.s. o gal tiesiog ratai R13, tai skaitliukas sukasi greiciau, ir atrodo, kad daugiau km. nuvaziuoji? =)))))))))))))
Po to, kai Dievas sukūrė moterį, nei Dievas, nei vyrai nebeturi ramybes. :)
-
DeX
- Klubo ex-Narys
Niapyktaz (cia mano amplua toks) as, tik nepatinka, kad jei nezino , o nusisneka ir dar taip uztikrintai.Doberman rašė:Kodel tu toks pyktas pasidarei?DeX rašė:Pats tu puliuoji, jei niekad neturejes tvarkingo dohc'o tai nesvaik.Nitro rašė:Kiloetrazhas gal puliuoja, del to air atrodo kad 9 litrai 100km. Nesamone totali...
======
It's another great day 4 science
91' dohc
It's another great day 4 science
91' dohc
-
Svečias
-
wellniuke
- Naujokas
- Vietovė: klaipeda
norejau pasiteirauti...pakilus benzo kainom buvo idetos dujos.viskas atsiejo 1000lt. aisku, tikslas buvo sutaupyti ant kuro...taciau kazkodel skirtumo nera beveik jokio...(arba jis labai nepastebimas) ir dar + kruva defektu - sunku uzsivesti, auto daznai trukcioja, dreba...nlb susigaudau kas, bet neadtrodo kad viskas ok... taj va... 
Kur montavo ir kur reguliavo dujas?wellniuke rašė:norejau pasiteirauti...pakilus benzo kainom buvo idetos dujos.viskas atsiejo 1000lt. aisku, tikslas buvo sutaupyti ant kuro...taciau kazkodel skirtumo nera beveik jokio...(arba jis labai nepastebimas) ir dar + kruva defektu - sunku uzsivesti, auto daznai trukcioja, dreba...nlb susigaudau kas, bet neadtrodo kad viskas ok... taj va...
95'm. 8v
pas mane 2.0i 8v.
state BRC (paprasta iranga tada kainavo 1350lt su toroidiniu balionu + 4 zvakes neva tai specialiai dujoms). Del toroidinio baliono yra niuansas - vieta numatyta mazai zapaskei - o balionas kaip normalios zapaskes. Gaunasi keliu cm iskilimas vidury bagazniko (cia jeigu subo deze guldyti).
Siaip viskas ok.
Beje BRC pasake kad nestato i dohc duju. idomu
state BRC (paprasta iranga tada kainavo 1350lt su toroidiniu balionu + 4 zvakes neva tai specialiai dujoms). Del toroidinio baliono yra niuansas - vieta numatyta mazai zapaskei - o balionas kaip normalios zapaskes. Gaunasi keliu cm iskilimas vidury bagazniko (cia jeigu subo deze guldyti).
Siaip viskas ok.
Beje BRC pasake kad nestato i dohc duju. idomu
mano calibra - senas, supuves, sunkiai dirbantis tankas..
P.S. didžiausi išbandymai - dar priešaky...
P.S. didžiausi išbandymai - dar priešaky...