siandien per MM pardaviau 25 remelius.
klp uzsisake 50 remeliu.
nepramiegokit
serik222 rašė:kas neturi lipduku? welcome. pas mane ira lipdukai :
www.calibra-club.lt ir
www.calibra-club.lt draugai.
tai klp uzsisake 25 komplektu o jus 5 komplektus. tai y klo siust reikes 30 komplektu ir pasidalinsit. tik sugalvokit kaip siust nes jei pastu tai baisiai brangiai gausis.CalibriS rašė:mzk ima 5-ioms masinoms,jurgute pasaugok man
saibas tau per klp idousiu
del siuntimu tikuosi klp susiderins o man is klp energizer paims tikv as jis kita savaite tevazuos i klp ir bapkes nuvesJurgute rašė:tai klp uzsisake 25 komplektu o jus 5 komplektus. tai y klo siust reikes 30 komplektu ir pasidalinsit. tik sugalvokit kaip siust nes jei pastu tai baisiai brangiai gausis.CalibriS rašė:mzk ima 5-ioms masinoms,jurgute pasaugok man
saibas tau per klp idousiu
energyzerio kazkoki kontakta turiu, hario nelabai. gal tu paderink aiskiau busdanistattoo rašė:Nu Jurgute,kadangi energizeris daba mokosi Vilniuj,tai del parvezimo su juo derink.Dar be to Haris_24 daznai vaziuoja in KLP,gal jis atveztu remelius,o as jam $.Ka manai?Paderinsi,ar cia man pasirupinti?
o tu turi tikru nariu sarasa, kam dalini remelius ???????????????????????????????????????????????????????????????Jurgute rašė:serik222 rašė:kas neturi lipduku? welcome. pas mane ira lipdukai :
www.calibra-club.lt ir
reikia kazkaip isventint naujokus.. neydomu taip va paimt ir bet kam duoti lipduko.. juk cia svarbiausia klubo atributika ir jau kalbejom apie tai kad begalim priimt y kluba ir duot lipduko belenkam kas uzsimanys..
serik222 rašė:o tu turi tikru nariu sarasa, kam dalini remelius ???????????????????????????????????????????????????????????????Jurgute rašė:serik222 rašė:kas neturi lipduku? welcome. pas mane ira lipdukai :
www.calibra-club.lt ir
reikia kazkaip isventint naujokus.. neydomu taip va paimt ir bet kam duoti lipduko.. juk cia svarbiausia klubo atributika ir jau kalbejom apie tai kad begalim priimt y kluba ir duot lipduko belenkam kas uzsimanys..
serik222 rašė:nariu ivertinimas ira toks: tie kurios tu pazisti, ir tuos kuriu -ne. teisingai supratau ?
kodel tai neliecia remeliu ????Jurgute rašė:serik222 rašė:nariu ivertinimas ira toks: tie kurios tu pazisti, ir tuos kuriu -ne. teisingai supratau ?
niu as tai visus pazystu.. man lipduku negaila.. tiesiog labai nefaina kai pamatai mieste calibra su lipduku ir vairuotojas visai nematytas.
jeigu kazkas suzino apie kluba ir atvaziuoja y mm ir tau jau skaitosi narys niu tai sorry tada bet pas mane kitoks supratimas.
serik222 rašė:prie kuo cia uzsakymas ar dalynimas ?Jurgute rašė:todel kad remeliu po viena du ar tris neuzsakysim juk.
parodik sarasa , kam tu pardaviai TOKIA SVARBIA CLUBO ATRIBUTIKA !
Jurgute rašė:serik222 rašė:prie kuo cia uzsakymas ar dalynimas ?Jurgute rašė:todel kad remeliu po viena du ar tris neuzsakysim juk.
lipdukus galima padaryt bet kada ir nors ir po viena o remeliu po vienas niekas nedarys.serik222 rašė:Jurgute rašė:serik222 rašė: prie kuo cia uzsakymas ar dalynimas ?
TOKIA SVARBIA CLUBO ATRIBUTIKA ! pats pasiemei ir nei zodzio nepasakei.
o tamstos primygtinai piktu pageidavimu beabejo galiu pateikti sarasa kam klubas (o ne as) pardave remelius:
Haroldas, Jurgute, stripikas, Lpx, Gedimas/angelll, Triplex, Serik, Marsel, Andrj, Donatas, Eglute. vienintele Eglute nera teiseta nare bet jinai yra kandidate ir paeme remelius nes paskui gali ju nelikti.
ka reiske klubas pardave ? nelabai supratau .
ok. kodel bet kuris perspektivus narys, negali gauti lipduka. nes, paskuj ju gali nelikti ???????